Sidsel Godsk

Sidsel G Leave a Comment

Sidsel er 29 år og bosat i København. Sport har altid været et stort omdrejningspunkt i hendes liv. Som ung dyrkede hun atletik på eliteniveau i Sparta, hvor hun efterfølgende arbejdede som træner i mange år. Hun har altid haft en stor passion for både løb og funktionel træning og brænder særligt for at formidle glæden ved motion og sund livsstil videre til andre. Hun har en bachelor i idræt og ernæring samt en personlig træner uddannelse, som giver hende muligheden for at videregive sin ekspertise og passion for træning til hendes klienter. At få mennesker til at nå deres mål og tro på, at de er i stand til at gøre ting, de ikke troede var muligt, er det, der giver hende et kick i arbejdet som træner.

Hendes træningsform er særligt baseret på træning med egen kropsvægt, TRX, coretræning, koordination samt løb – herunder intervaller og teknik. Der arbejdes altså først og fremmest med din indre styrke, der holder dig sund og rask.

“Det er vigtigt for mig, at du opnår dine mål og ser resultater, samtidig med at du oplever glæden ved at træne. Det er nemlig glæden ved træning, der på sigt holder din motivation oppe og det er denne, jeg er interesseret i at fastholde.

På sigt er det vigtig, at det er lysten til at træne, der driver dig og ikke din dårlige samvittighed. Træning bør være en naturlig del af hverdagen, og det vil jeg gerne hjælpe dig med at få det til at blive. Sammen finder vi frem til dit indre drive, så du opnår de resultater du ønsker! Jeg er overbevist om, at alle kan lære at elske at træne og dermed fastholde det som en god rutine i en travl hverdag.”

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Sidsel Godsk