Yoga betyder forening – og for os handler yoga ikke kun om det, vi laver på yogamåtten. Det handler også om, at vi aktivt bidrager til at gøre noget for både andre mennesker og naturen. Derfor støtter vi WWF, Danmark planter træer, SOS børnebyerne og arbejder hele tiden aktivt med at mindske vores CO2 udslip. Derudover støtter vi en række andre velgørende tiltag du kan se nedenfor.

 


På Yogavivo finder du en gratis sektion kaldet ‘Yoga i klassen‘, der indeholder yoga til brug i skoleklasser. Den er frit tilgængelig for alle skoler og består af 100 videoer særligt produceret og tilrettelagt til brug i klasseværelset.

Med ‘Yoga i Klassen’ kan alle lærere have mulighed for at bruge yoga til kvalitetspauser og til at understøtte den faglige undervisning. Vi ved nemlig, hvor stor en forskel yoga kan gøre for børns læring og livsglæde. Og vi vil gerne være med til at gøre den forskel uanset hvilket budget, den enkelte skole arbejder med. Over 500 skoler i Danmark benytter Yogavivo´s gratis tilbud ‘Yoga i Klassen’.  Klik her for at læse mere.

Danske Hospitalsklovne gør en stor indsats for børn og familier, som er syge og indlagte. De skaber sprækker af lys, varme og sjov hos børnene på børneafdelingerne på de danske sygehuse, børnepsykiatriske afdelinger og børnehospices. Halvdelen af alle indlagte danske børn møder en hospitalsklovn i løbet af deres forløb, og de personer der faciliterer at det kan ske – på Danske Hospitalsklovnes sekretariat, samt klovnene selv – har fri adgang til  Yogavivo.