Yoga betyder forening – og for os handler yoga ikke kun om det vi laver på yogamåtten. Det handler også om, at vi aktivt bidrager til at gøre noget for både andre mennesker og naturen.

Derfor støtter vi WWF, Danmark planter træer, SOS børnebyerne og arbejder hele tiden aktivt med at mindske vores CO2 udslip.


På Yogavivo finder du en gratis sektion kaldet ‘Yoga i klassen‘, der indeholder yoga til brug i skoleklasser. Den er frit tilgængelig for alle skoler og består af 100 videoer særligt produceret og tilrettelagt til brug i klasseværelset.

Med ‘Yoga i Klassen’ kan alle lærere have mulighed for at bruge yoga til kvalitetspauser og til at understøtte den faglige undervisning. Vi ved nemlig, hvor stor en forskel yoga kan gøre for børns læring og livsglæde. Og vi vil gerne være med til at gøre den forskel uanset hvilket budget, den enkelte skole arbejder med. Klik her for at læse mere om ‘Yoga i klassen’.

”En virksomhed kan tage socialt ansvar på mange måder, og her hos Yogavivo fandt vi det helt oplagt at bidrage med gratis yoga til alle danske skoler. For når vi nu ved, at der findes videnskabelig evidens for at yoga hjælper på stress, angst og dårlig koncentration hos skoleeleverne, så er det vigtig, at alle skolebørn får muligheden for at få yoga ind i klasselokalet.”
– Brian Degn, medstifter af Yogavivo og Yoga i Klassen