Yoga betyder forening – og for os handler yoga ikke kun om det vi laver på yogamåtten. Det handler også om, at vi aktivt bidrager til at gøre noget for både andre mennesker og naturen.

Derfor støtter vi WWF, Danmark planter træer, SOS børnebyerne og arbejder hele tiden aktivt med at mindske vores CO2 udslip.


På Yogavivo finder du en gratis sektion kaldet ‘Yoga i klassen‘, der indeholder yoga til brug i skoleklasser. Den er frit tilgængelig for alle skoler og består af 100 videoer særligt produceret og tilrettelagt til brug i klasseværelset.

Med ‘Yoga i Klassen’ kan alle lærere have mulighed for at bruge yoga til kvalitetspauser og til at understøtte den faglige undervisning. Vi ved nemlig, hvor stor en forskel yoga kan gøre for børns læring og livsglæde. Og vi vil gerne være med til at gøre den forskel uanset hvilket budget, den enkelte skole arbejder med. Over 500 skoler i Danmark benytter Yogavivo´s gratis tilbud ‘Yoga i Klassen’.  Klik her for at læse mere.

Vi tror på, at bevægelse kan være en enorm vigtig støtte, når man er i en turbulent periode af sit liv. Derfor støtter vi Jonnahuset. Joannahuset er Danmarks første akutte krisecenter for børn og unge under 18 år. Joannahuset er et sted, hvor børn og unge i udsatte situationer kan få rådgivning, husly og omsorg 24/7.