Birgitte Gorm Hansen

Birgitte G

Birgitte er kendt for sin høje kvalitet i undervisningen og sin dybe dedikation til undersøgende, sansende og meditativ yoga. Hun står for en udogmatisk og eksperimentel undervisningsform hvor din egen indre oplevelse af kroppen altid er i centrum. Hendes klasser er legende, sensitive og nydelsesfulde invitationer til at elske den krop du har i dag.

Birgitte har undervist ugentlige yogaklasser siden 2001 og gennemført 5 omfattende uddannelser indenfor yoga og meditation siden hun i 1990érne løb ind i en yogalærer i det lokale motionscenter. Buddhistisk meditation har været den bærende pille i hendes praksis fra teenageårene og op til i dag hvor hun har en zen-mester som sin hovedlærer. Birgitte lægger især hjertet i sit arbejde med sansebaseret alignment, meditativ bevægelse og yoga som selverkendelse snarere end selvoptimering. Hun har gennem hele sin karriere været en utrættelig nytænker af moderne yogas fysiske praksis. Birgitte har undervist yogalærere igennem de sidste 10 år og har siden 2015 specialiseret sig i support omkring psykologiske, etiske og sociale aspekter af yogalærerrollen.

Ud over yogaen har Brigitte en kandidatgrad i psykologi, en Ph.D. i ledelse og har forsket og undervist på flere Danske universiteter gennem årene. Frem til 2015 fungerede Birgitte som international seniorlærer i Dynamic Yoga og arbejdede en stor del af tiden med uddannelse og workshops i udlandet. I dag bor hun i København med sin familie og arbejder uafhængigt af nogen yogaskole.

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Birgitte Gorm Hansen