Birgitte Gorm Hansen

Daniel L

Birgittes undervisning går lige til hjertet af yoga. Som yogalærer vægter hun nærvær og intimitet med det liv du lever lige nu og den krop du har i dag. Hun er en top professionel og respekteret underviser og er kendt for sin særlige evne til at tale direkte til din indre sanseoplevelse. Hendes tilgang til yoga er udogmatisk, undersøgende og meditativ.

Birgitte var stadig teenager da hun faldt pladask for buddhistisk meditation. De første ti år studerede hun med en Tibetansk lama, dette lagde grunden til de næste tretten år hvor hun dedikerede sig til et intensivt studie af Dynamic Yoga med Godfrey Devereux. Hun har undervist godt 5000 timer siden hun debuterede som yogalærer i 2001 og underviser workshops, retreats og yogalæreruddannelser både i Danmark og rundt omkring i Europa. Birgitte blev en af de første internationale seniorlærere i Dynamic Yoga og fungerede som repræsentant for denne metode frem til 2015. Hun har været tilknyttet den internationale Dynamic Yoga Teacher Training som assistent og co-underviser og har også været tilknyttet som gæstelærer og censor på flere Danske yogalæreruddannelser. Dynamic Yoga metoden udgør hendes fundament som underviser men på nuværende tidspunkt ser hun ikke sig selv som en repræsentant for nogen bestemt yogaskole.

Ved siden af yogaen er Birgitte uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet og Ph.D. fra CBS og har taget grunduddanelsen som Big Mind facilitator hos sin zenlærer Genpo Roshi.

SE KORTE UDDRAG FRA VIDEOER MED Birgitte Gorm Hansen

Foroverbøjninger: Helt ind i dig selv

Programserie: Back to basics Asana-ABC

Din levende rygsøjle