Tine Kotzé

Tine Kotzé

Som så mange andre så var mit første møde med yoga i et fitness center i mine teenageår. Det var først under en rejse til Uganda på et fattigdomsnedbringende projekt i 2009, at yoga præsenterede sig selv for mig som andet end en måde at træne kroppen på. Jeg oplevede, at yoga gav mig mere ro til at håndtere pressede situationer og en hektisk hverdag. Siden da har yoga været en uundværlig og integreret del af mit liv.

Min yoga praksis er et redskab og en måde, hvorpå jeg kan lære mig selv bedre at kende og forstå sammenhængen og ligheden mellem mig selv og min omverden. Yoga er for mig ikke kun de fysiske øvelser på yogamåtten men i lige så høj grad en livsstil.

I 2012 tog jeg en uddannelse som vinyasa yoga underviser, men jeg havde allerede dengang tabt mit hjerte til Jivamukti Yoga. I årene der fulgte tog jeg Jivamukti Yoga workshops og Immersions ved internationalt anerkendte yogalærere som Jules Febre, Emma Henry og Yogeswari. I maj 2016 blev jeg 300 timer certificeret Jivamukti Yoga lærer ved grundlæggerne af metoden, Sharon Gannon og David Life.

Min yogaundervisning lægger vægt på at integrere alle elementer af yoga ind i en og samme yoga klasse. På mine klasser vil du derfor ofte opleve, at jeg kombinerer legende og udforskende flow sekvenser med intentionssætning, chanting, meditation og yogafilosofi til en dynamisk, udforende og holistisk yogapraksis.

Jeg er ejer af From Yoga With Love i Aarhus, som tilbyder Jivamukti Yoga i Aarhus og arrangerer yoga events, workshops og retreats.

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Tine Kotzé