Henriette Nørgaard Jensen

Henriette J Leave a Comment

Henriette er uddannet i Erhvervsøkonomi med sport- og eventmanagement, men har gennem hele livet haft en stor kærlighed for bevægelse. Dansen har altid haft første prioritet, men hun har også spillet fodbold og dyrket mange andre bevægelsesformer. I 2011 tog hun sin første uddannelse indenfor fitness-branchen, og siden har alle bevægelses- praksiser været interessante og en god måde at hjælpe andre til bevægelsesfrihed. Universitets-uddannelsen endte med at give en god base, men blev hurtigt et projekt i at lære at fejle, få gode sociale relationer og opnå alle karakterer på karakterskalaen, -3 til 12. (det lykkedes)

Henriette er født, opvokset og bosat i Esbjerg. Undervejs har hun brugt et halvt år på Oure Højskole og 1,5 år hvor hun arbejdede på Club La Santa som aerobics/fitness instruktør og hun har taget en yoga uddannelse på Bali.

Henriette har over 20 forskellige koncepttrænings-uddannelser, samt flere forskellige freestyle klasser i bagagen. Hun trækker inspiration fra de forskellige former så træningen aldrig bliver ensformig. Hun tror ikke på, at det altid skal gøre ondt for at gøre dig godt. Tilgangen er holistisk, men udfordrende for krop, hjernen og dit ego.

Du kan læse mere om hende på hendes hjemmeside laekkerbuks.dk, læse hendes blog og følge hende på Instagram under navnet @laekkerbuks hvor du finder træningstips, livsfilosofi og personlige delinger.

Inspiration til din trænings musik. Her er hendes favorit Spotify lister:

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Henriette Nørgaard Jensen