Louise Timm

Louise T

Louise var i 20´erne, da hun trådte ind i et sprit nyt yogastudie i København, og midt i alt det københavnske virvar var der ro både i kraft af yogaen men også fordi de var så få til timen. Det varede dog ikke længe, før yogaen udfoldede sig i København.
Louise fulgte med og inden længe var Louise uddannet yogalærer igennem Yoga Alliance, dernæst fulgte et hav af workshops og undervisningstimer. I dag er Louises fokus et andet sted og som uddannet gravidyogalærer fra Yoga Alliance og efterfødselsyogalærer fra Womb Yoga, er det her Louises passion ligger i dag. Senest er Louise uddannet Doula fra klinik Maia og assisterer kvinder ved fødsler.
Til daglig underviser Louise gravide i gravidyoga, og nybagte mødre, der har brug for at finde ro og fodfæste efter en graviditet.

For mig, er det i dag, en stor gave, at undervise i netop disse former for yoga, for jeg ønsker virkelig at så mange kvinder som muligt, vil opleve, både det kraftfulde samt yndefulde i yogaen og dens stillinger , når man er gravid og det fine og helt blide, man kan bruge yogaen til, når man er blevet mor.

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Louise Timm