Louise Timm

Brian Degn

Louise var i 20´erne, da hun trådte ind i et sprit nyt yogastudie i København, og midt i alt det københavnske virvar var der ro både i kraft af yogaen men også fordi de var så få til timen. Det varede dog ikke længe, før yogaen udfoldede sig i København.
Louise fulgte med og inden længe var Louise uddannet yogalærer igennem Yoga Alliance, dernæst fulgte et hav af workshops og undervisningstimer. I dag er Louises fokus et andet sted og som uddannet gravidyogalærer fra Yoga Alliance og efterfødselsyogalærer fra Womb Yoga, er det her Louises passion ligger i dag. Senest er Louise uddannet Doula fra klinik Maia og assisterer kvinder ved fødsler.
Til daglig underviser Louise gravide i gravidyoga, og nybagte mødre, der har brug for at finde ro og fodfæste efter en graviditet.

For mig, er det i dag, en stor gave, at undervise i netop disse former for yoga, for jeg ønsker virkelig at så mange kvinder som muligt, vil opleve, både det kraftfulde samt yndefulde i yogaen og dens stillinger , når man er gravid og det fine og helt blide, man kan bruge yogaen til, når man er blevet mor.

SE KORTE UDDRAG FRA VIDEOER MED Louise Timm

Giv slip på overspændt bækkenbund i graviditeten.

Louises introduktion af efterfødselsyoga

Efterfødsels – Flow & fornyet energi