Emmamaria Vincentz

Emmamaria V

Mens vi prøver at lære vores børn om livet, lærer de os , hvad livet handler om.
Jeg har haft yoga og meditation i mit liv i 30 år, og siden mit første barn blev født for 16 år siden, har jeg gjort det til min mission at få yogaens gamle visdom indført som en del af kultur og praksis i vores uddannelsessystem. Jeg er mor til 3 skønne børn, og grundlægger af LilleYogahus på Amager hvor vi uddanner, inspirerer og underviser børn, teens og deres voksne i børneyoga og sundhedsfremme.
Jeg har gennem årene set og mærket den dybdegående indvirkning og transformation yoga har for vores glæde og livskvalitet – for alle aldersgrupper. Udover at styrke krop & psyke lærer yoga os at passe bedre på os selv, hinanden og vores fantastiske verden. Større forbundethed, ro og bevidsthed er en naturlig følge, og en antidote til vores alt for hektiske liv. Selv med små tiltag ser jeg, det kan gøre en stor forskel over tid.
Mit mellemste barn, Alezander er født med et handicap, hvorfor jeg har specialiseret mig i yogaterapi til børn og unge med særlige behov. Disse er mine hjertebørn. Med en mangeårig baggrund som Psyko og Kropsterapeut, var dette en naturlig udvikling. Der er ingen større glæde end at se lyset i et menneskes øjne, når det overvinder de udfordringer der er sat for dem.
Jeg er registreret alternativ behandler (RAB) og har mange uddannelser og praktisk erfaring i ryggen. Desuden elsker jeg historier, og den virkning de har på os – så jeg har mange gode historier i ærmet. Senest har jeg skrevet den skønne børneyoga bog ”Lyt til Løven” sammen med Lotte Salling fra Carlsen forlag. Bog nummer 2 udkommer til efteråret.
Velkommen indenfor i LilleYogahus, hvor vi er passionerede for at bringe dig lidt fred og ro til at vokse og gro.

SE KORTE UDDRAG FRA VIDEOER MED Emmamaria Vincentz

Introduktion til ‘Go´herlig morgen – 15 min yogarutine for de mindste’ [3-6 år]