Emmamaria Vincentz

Emmamaria V skole-yogateacher

Mens vi prøver at lære vores børn om livet, lærer de os , hvad livet handler om.

Jeg har haft yoga og meditation i mit liv i 30 år, og siden mit første barn blev født for 16 år siden, har jeg gjort det til min mission at få yogaens gamle visdom indført som en del af kultur og praksis i vores uddannelsessystem. Jeg er mor til 3 skønne børn, og grundlægger af LilleYogahus på Amager, hvor vi uddanner, inspirerer og underviser børn, teens og deres voksne i børneyoga og sundhedsfremme.

Jeg har gennem årene set og mærket den dybdegående indvirkning og transformation, som yoga har for vores glæde og livskvalitet – i alle aldersgrupper. Udover at styrke krop & psyke lærer yoga os at passe bedre på os selv, hinanden og vores fantastiske verden. Større forbundethed, ro og bevidsthed er en naturlig følge, og en antidote til vores alt for hektiske liv. Selv med små tiltag ser jeg, det kan gøre en stor forskel over tid.

Mit mellemste barn, Alezander er født med et handicap, hvorfor jeg har specialiseret mig i yogaterapi til børn og unge med særlige behov. Disse er mine hjertebørn. Med en mangeårig baggrund som psyko- og kropsterapeut, var dette en naturlig udvikling. Der er ingen større glæde end at se lyset i et menneskes øjne, når det overvinder de udfordringer, de møder på vejen.

Jeg er registreret alternativ behandler (RAB) og har mange uddannelser og praktisk erfaring i ryggen. Desuden elsker jeg historier, og den virkning, de har på os – så jeg har mange gode historier i ærmet. Jeg har skrevet 2 børneyogabøger – ”Lyt til Løven” sammen med Lotte Salling samt “Hokus Pokus FiliYoga” som udkom i december 2017.

Velkommen indenfor i LilleYogahus, hvor vi er passionerede for at bringe dig lidt fred og ro til at vokse og gro.

Emmamaria Vincentz