Janni Ide Daugaard

Janni D

Janni har dyrket yoga siden 1997, har undervist siden 2008 og blev i 2011 både certificeret yogalærer fra Hamsa Yoga Studio og certificeret coach fra Empowermind. Efterfølgende har hun gennemført en lang række kurser og efteruddannelser i ind- og udland, hvilket har givet hende kompetencer indenfor hatha-, vinyasa-, yin- og restorativ yoga samt pranayama, meditation, yogafilosofi og ayurveda. Janni har desuden en bachelor i religionsvidenskab.

Som underviser er hendes intention at skabe et trygt rum, hvor du kan møde dig selv, som du er!

Når vi møder os selv med omsorg, nærvær og accept på yogamåtten, kan vi lade paraderne falde og få et glimt af, hvad vi i virkeligheden har allermest brug for – i vores yogapraksis, i hverdagen og i livet.

Mange af hendes klasser er funderet i den holistiske sundhedsfilosofi ‘Ayurveda’, der ligesom yoga stammer fra Indien. På klasserne taler hun derfor ofte ind i årstider, vejrforhold, livsstil, samfundstendenser o. lign., samt giver bud på, hvordan du gennem yogaen kan balancere det, som kan være udfordrende udenfor yogamåtten.

Janni bor i Aarhus med sin kærest og deres søn. Hun er freelance egenomsorgskonsulent og tilbyder blandt andet foredrag, workshops, kurser og personlige forløb, hvor hun inspirerer moderne vestlige mennesker til, hvordan de på en lavpraktisk måde, kan tage ansvar for deres helbred gennem forskellige former for egenomsorg.

Du kan følge Janni på instagram.com/janniidedaugaard

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Janni Ide Daugaard