Hanne Mouritsen

avaptech skole-yogateacher

Yogavivos ‘Yoga i Klassen’ har Hanne Mouritsen som en af 3 undervisere på videoerne til brug i skolen.

Hanne har været underviser, siden hun var 15 år gammel. De første mange år underviste hun i bevægelse og gymnastik. Som triathlet-trænet var det noget af en ændring, som mødet med yoga bød hende. Det ændrede hendes vej for altid, og hun uddannede sig – og uddanner sig stadig – indenfor både voksen- og børneyoga. Hendes baggrund som sygeplejerske og manuel behandler med egen klinik gør, at krop, bevægelse, sundhed og ro fylder hendes hverdag.

Hanne ejer Yogaiskolen.dk, som både er en kursusvirksomhed og et forlag. Her har hun en ansat, skolelærer Vivi Solveig Sørensen, som hun samarbejder med omkring undervisning og udvikling af undervisningsmateriale. Vivi og Hanne mødtes i yogaregi, og sammen har de skrevet to bøger ”Yoga i skolen” og ”Yoga i daginstitutionen”. De har  endvidere udviklet 64 yogakort, der kan hjælpe lærere med at fascilitere yogaundervisning i skolen. Derudover er de undervejs med flere e-bøger. De har undervist på en lang række skoler og daginstitutioner – ikke kun elever, men også lærere og pædagoger i at bruge yoga som pædagogisk værktøj. I skoleregi har de desuden specialiceret sig i at anvende yoga i den fag-faglige undervisning.

Yogasekvenserne i Hannes videoer her på ‘Yoga i Klassen’ har hovedsageligt en fag-faglige vinkel, og er designet i et samarbejde mellem Hanne og Vivi.

Her ser du Hannes og Vivis udgivelser fra www.yogaiskolen.dk:

Hanne Mouritsen