Afgrænsning – en vigtig brik

Du kan se videoen, når du er medlem på Yogavivo. Få 7 dage gratis adgang nu.

Når du er logget ind, kan du nyde ubegrænset yoga med over 1000+ yogavideoer.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Ingen binding.

Er du medlem allerede, så klik her for at logge ind
Tid 31 min
Underviser Ene Ravn
Tema Angst & depression / Farvel stress
Niveau Let øvet
Yogastil Vinyasa yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af programserien “Skru ned for dit indre drama”, der handler om stress og angst. Når vi oplever stress og angst, kan det føles som om andre mennesker kommer alt for tæt på, fordi vores afgrænsning er helt eller delvist brudt sammen. I denne sekvens laver vi øvelser, der understøtter fornemmelsen af at være trygt afgrænset uden at behøve at lukke af eller trække sig helt væk. Der afsluttes med en kort meditation, hvor du har brug for en pude eller lignende til at sidde på.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Avatar

  Hej Ene,
  Jeg er vild med dine programmer. Jeg bruger især dette program meget når jeg har brug for at grounde mig selv, og skrue lidt ned for energien hvis jeg fornemmer at den er ved at køre op i en spids. Tak fordi du er med til at give mig ro på igen 🙂 Klart en anbefaling!

  1. Avatar Post
   Author

   Hej Matilde
   Hvor blev jeg glad, da jeg læste din kommentar! Det er virkelig skønt at høre, at programmet giver mening, og at du kan genfinde din ro. Tak fordi du gav dig tid til at skrive:-)

 2. Avatar

  Hej Ene
  Så har jeg også prøvet denne video. Jeg er vild med den måde, du får forenet krop og åndedræt på. Jeg kan mærke at det gør mig godt personligt, og det er også en god inspiration rent fagligt.
  Jeg er rigtig glad for de korte progammer, de er så dejligt nemme at passe ind i hverdagen.
  Kh Monica

  1. Avatar Post
   Author

   Hej Monica
   Sikke en masse yoga du får dyrket:-) Dejligt. Og meget dejligt at det giver så god mening – det glæder mig endnu en gang.
   Ja, de korte programmer gør det lige lidt nemmere at nå at komme hen på yogamåtten, det er jeg også glad for.
   Kh Ene

 3. Avatar

  Tak for et dejligt program med en god rød tråd hele vejen og god klar instruktion. Jeg nød at få lov til at gentage flowet, der blev helt meditativt. Jeg kommer helt sikkert forbi igen. Hermed min anbefaling.

  1. Avatar Post
   Author

   Hej Susanne. Tak for din kommentar og din anbefaling. Det glæder mig meget at høre, at du kan bruge programmet, og at det giver mening.
   Varm hilsen
   Ene

ANDRE VIDEOER I PROGRAMSERIEN Skru ned for dit indre drama