Afgrænsning – en vigtig brik

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 31 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : Angst & depression / Farvel stress
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af forløbet “Skru ned for dit indre drama”, der handler om stress og angst. Når vi oplever stress og angst, kan det føles som om andre mennesker kommer alt for tæt på, fordi vores afgrænsning er helt eller delvist brudt sammen. I denne sekvens laver vi øvelser, der understøtter fornemmelsen af at være trygt afgrænset uden at behøve at lukke af eller trække sig helt væk. Der afsluttes med en kort meditation, hvor du har brug for en pude eller lignende til at sidde på.

23 KOMMENTARER

KOMMENTARER 23

  1. Post
   Author
 1. Kjære Ene. Tusen takk for dine varme, vennlige og avstressende programmer. Denne delen gjorde meg takknemlig for å kjenne på at grensene kan jeg sette hvor jeg vil. Vennlig hilsen Marit.

  1. Post
   Author

   Kære Marit. Selv tak Hvor bliver jeg glad for at høre at det giver mening for dig. Ja, vores grænser er jo netop ‘vores egne’ – og måske forskellige fra dag til dag. Tusinde tak for din kommentarEne

  1. Post
   Author
 2. Kære Ene,

  Tak for denne afgrænsningssekvens, jeg har længe ledt efter øvelser, der forener kropsøvelser fra Bodynamicmetoden med yoga – dine øvelser virker meget beroligende og afgrænsende for mig. Jeg bruger den om morgenen inden jeg har klienter (jeg er er zoneterapeut) Tak! Kh Kirsten Berg

  1. Post
   Author

   Kære Kirsten
   Tak for din kommentar. Hvor er jeg glad for at høre, at du kan bruge sekvensen på den måde – som forberedelse til dagen og mødet med andre. Det giver netop så god mening at afgrænse sig på forhånd og ikke først bagefter, når man er blevet “overbelastet”. Skønt at høre:-)
   Kh Ene

 3. Kære Ene, tak jeg motiveres af din undervisning. Og det hjælper mine “gamle” led og min lænd smiler, når jeg har gennemført. God dag

  1. Post
   Author

   Kære Sussi. Tak for din fine kommentar – det glæder mig sådan at høre. En smilende lænd lyder så skønt:-) Rigtig god dag til dig også.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 4. Kære Ene.
  Du skal vide at dine programserier nu igennem et år har hjulpet mig igennem et stress forløb.
  Du har lært mig at mærke mig selv, give slip og finde styrke i mig selv.
  Mange tak.
  Nu er jeg så kommet i overgangs alderen …. med alt hvad det bringer , igen er du min redning

  Kh Pia

  1. Post
   Author

   Kære Pia.
   Hold da op hvor blev jeg glad – og meget, meget rørt over at læse, det du skriver om dit stressforløb.
   Tusinde tak for din fine kommentar, den gik da lige til hjertet.
   Det er så bevægende og glædeligt at høre om, at svære tider netop kan lære os nyt om os selv…selvom det er på den benhårde måde.
   Jeg håber, du må komme rigtig godt videre både i forhold til stress og i forhold til overgangsalderen.
   Tanker og kærlig hilsen
   Ene

 5. Hej Ene,
  Jeg er vild med dine programmer. Jeg bruger især dette program meget når jeg har brug for at grounde mig selv, og skrue lidt ned for energien hvis jeg fornemmer at den er ved at køre op i en spids. Tak fordi du er med til at give mig ro på igen 🙂 Klart en anbefaling!

  1. Post
   Author

   Hej Matilde
   Hvor blev jeg glad, da jeg læste din kommentar! Det er virkelig skønt at høre, at programmet giver mening, og at du kan genfinde din ro. Tak fordi du gav dig tid til at skrive:-)

 6. Hej Ene
  Så har jeg også prøvet denne video. Jeg er vild med den måde, du får forenet krop og åndedræt på. Jeg kan mærke at det gør mig godt personligt, og det er også en god inspiration rent fagligt.
  Jeg er rigtig glad for de korte progammer, de er så dejligt nemme at passe ind i hverdagen.
  Kh Monica

  1. Post
   Author

   Hej Monica
   Sikke en masse yoga du får dyrket:-) Dejligt. Og meget dejligt at det giver så god mening – det glæder mig endnu en gang.
   Ja, de korte programmer gør det lige lidt nemmere at nå at komme hen på yogamåtten, det er jeg også glad for.
   Kh Ene

 7. Tak for et dejligt program med en god rød tråd hele vejen og god klar instruktion. Jeg nød at få lov til at gentage flowet, der blev helt meditativt. Jeg kommer helt sikkert forbi igen. Hermed min anbefaling.

  1. Post
   Author

   Hej Susanne. Tak for din kommentar og din anbefaling. Det glæder mig meget at høre, at du kan bruge programmet, og at det giver mening.
   Varm hilsen
   Ene

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Skru ned for dit indre drama