Det skal ikke laves om

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : Angst & depression / Farvel stress
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Stress og angst kan føles ekstremt ubehageligt i kroppen, og det kan være svært ikke at ryge ind i en ond cirkel af kropsligt ubehag, der medfører ubehagelige tanker, der øger kropsligt ubehag osv. Denne sekvens, der er en del af forløbet “Skru ned for dit indre drama”, inviterer dig til at være modig og forsøge at møde ubehaget uden modstand. Målet er at lære at acceptere dramaet, som det føles lige nu – uden at gå i kamp med det. Dermed kan du faktisk finde et fredfyldt sted i dig selv midt i den voldsomme tilstand. Sekvensen afsluttes med en kort afspænding.

14 KOMMENTARER

KOMMENTARER 14

  1. Post
   Author
 1. Kære Ene, tusind tak for denne sekvens – jeg blev godt udfordret fysisk og mentalt men på den opbyggelige måde. Meget hjælpsomt og dejligt.

  1. Post
   Author

   Kære Pernille. Dejligt at høre fra dig – selv tak! Skønt at du blev udfordret på den gode måde og havde udbytte af sekvensen. Det glæder mig:-)

 2. Det er en rigtig skøn session, du er meget beroligende og det er virkelig skønt, mange positive yoga vibes herfra , det har helt klart hjulpet mig, når jeg har brug for det.

  1. Post
   Author

   Kære Line. Hvor blev jeg glad for at læse din kommentar. Skønt at du kan bruge sessionen. Mange positive yogavibes tilbage til dig:-)

  1. Post
   Author
 3. Tusind tak for en dejlig og udfordrende session. Jeg glæder mig til at prøve de andre. Jeg har i den grad brug for at komme ned i kroppen og mærke, og det kom jeg med de udfordrende øvelser. Du har en dejlig stemme og du instruerer på en god måde. Tak:-)
  Kh Rikke

  1. Post
   Author

   Kære Rikke. Hvor det glæder mig, at du kan bruge sessionen – og du er bestemt ikke alene om at have brug for at komme ned i kroppen og mærke. Det er lidt vildt, så hurtigt vi kommer væk fra den krop – men også vildt hvor godt det gør, når vi kommer ned i den igen. Tak for din søde kommentar og for at du gav dig tid til at skrive:-)
   Kh Ene

 4. Tak, det er lige denne serie jeg har brug for at forstå min stress. Faldt i søvn i den sidste stilling og fik et langt godt hvil. Det var lige hvad der fik mig til at slappe.

  1. Post
   Author

   Hej Elsebeth.
   Hvor dejligt – du faldt simpelt hen i søvn? Så har du da givet slip. Hvor er jeg glad for at høre, at du har gavn af serien.
   Ja, jeg oplever også at vi faktisk har brug for at forstå stress både med kroppen og med hovedet, for at kunne arbejde med den.
   Tak fordi du gav dig tid til at skrive:-)

  1. Post
   Author

   Hej Annedorthe. Ja, det er nemlig udfordrende – det er vildt svært! Men hvor er det dog dejligt at høre, at det har hjulpet dig. Det lyder som om du er rigtig godt på vej. Jeg håber, du får blid medvind på turen:-) Kh Ene

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Skru ned for dit indre drama