Det skal ikke laves om

Du kan se videoen, når du er medlem på Yogavivo. Få 7 dage gratis adgang nu.

Når du er logget ind, kan du nyde ubegrænset yoga med over 1000+ yogavideoer.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Ingen binding.

Er du medlem allerede, så klik her for at logge ind
Tid 33 min
Underviser Ene Ravn
Tema Angst & depression / Farvel stress
Niveau Let øvet
Yogastil Vinyasa yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Stress og angst kan føles ekstremt ubehageligt i kroppen, og det kan være svært ikke at ryge ind i en ond cirkel af kropsligt ubehag, der medfører ubehagelige tanker, der øger kropsligt ubehag osv. Denne sekvens, der er en del af programserien “Skru ned for dit indre drama”, inviterer dig til at være modig og forsøge at møde ubehaget uden modstand. Målet er at lære at acceptere dramaet, som det føles lige nu – uden at gå i kamp med det. Dermed kan du faktisk finde et fredfyldt sted i dig selv midt i den voldsomme tilstand. Sekvensen afsluttes med en kort afspænding.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Avatar

  Tusind tak for en dejlig og udfordrende session. Jeg glæder mig til at prøve de andre. Jeg har i den grad brug for at komme ned i kroppen og mærke, og det kom jeg med de udfordrende øvelser. Du har en dejlig stemme og du instruerer på en god måde. Tak:-)
  Kh Rikke

  1. Avatar Post
   Author

   Kære Rikke. Hvor det glæder mig, at du kan bruge sessionen – og du er bestemt ikke alene om at have brug for at komme ned i kroppen og mærke. Det er lidt vildt, så hurtigt vi kommer væk fra den krop – men også vildt hvor godt det gør, når vi kommer ned i den igen. Tak for din søde kommentar og for at du gav dig tid til at skrive:-)
   Kh Ene

 2. Avatar

  Tak, det er lige denne serie jeg har brug for at forstå min stress. Faldt i søvn i den sidste stilling og fik et langt godt hvil. Det var lige hvad der fik mig til at slappe.

  1. Avatar Post
   Author

   Hej Elsebeth.
   Hvor dejligt – du faldt simpelt hen i søvn? Så har du da givet slip. Hvor er jeg glad for at høre, at du har gavn af serien.
   Ja, jeg oplever også at vi faktisk har brug for at forstå stress både med kroppen og med hovedet, for at kunne arbejde med den.
   Tak fordi du gav dig tid til at skrive:-)

 3. Avatar
  1. Avatar Post
   Author

   Hej Annedorthe. Ja, det er nemlig udfordrende – det er vildt svært! Men hvor er det dog dejligt at høre, at det har hjulpet dig. Det lyder som om du er rigtig godt på vej. Jeg håber, du får blid medvind på turen:-) Kh Ene

ANDRE VIDEOER I PROGRAMSERIEN Skru ned for dit indre drama