januar 2019

23okt - 18junokt 2318:45jun 18Pranayama den sidste tirsdag i hver måned(oktober 23) 18:45 - (juni 18) 20:15 Stilling Landevej 36, 8660 SkanderborgOrganisator: City-Yoga

Arrangementsdetaljer

Vi laver restorative- og bryståbnende asanas (fysiske øvelser) og afslutter med pranayama – åndedræt og energiøvelser.
Tilmelding på www.city-yoga.dk køb et 10 turskort eller 1 dropind klip – tilmeld dig på datoerne der passer for dig. Glæder mig til at se dig.

Tidspunkt

Oktober 23 (Tirsdag) 18:45 - Juni 18 (Tirsdag) 20:15

Sted

City-Yoga

Stilling Landevej 36, 8660 Skanderborg

4jan16:30- 19:00Jelling // Yin yoga i hverdagen16:30 - 19:00 Organisator: Yinpower

Mere

Arrangementsdetaljer

Yin yoga i hverdagen;
-til dig der har travlt med sport, familie og det der arbejde

En workshop der nok skal fortælle dig hvorvidt dit liv er i hopla eller lagt i dvale.

Måske drøner du der ud af med masser af gøremål også af den gode slags. Og vupti sidder du stille på måtten og det er bare dig og din vejrtrækning. Du har mest lyst til at springe op, løbe ud af døren og væk… væk fra hvad?

Inden Kristine guider dig gennem en workshop med fokus på at blive, mærke og tillade kroppen at råbe dig op inden det er for sent.

Vil Kristine give ordet til hendes samarbejdspartner Bettina Byskov. Bettina vil præsentere værktøjet EQ. et værktøj der sammen med Yin yoga styrker dig som menneske i alle livets facetter.

Der blir’ fokus på hvad den sande Yinpower kan vække, hele og forandre når vi tillader at mærke dele i kroppen vi ofte springer over når vi er i bevægelse. Yinpower er Yin yoga stilen der uden brug af tingel tangel kan transformere din krop, dit sind og dit liv.

Der arbejdes med fysiske enkle stillinger med fokus på at vække og bevæge Qi, kroppens naturlige energi så blod, celler og liv kan få plads og lys igen.

Om Kristine;
Nogen af jer kender Danmarks Yin yoga Specialist, pioneren Kristine Marie Rost som en hård kvinde der kan få os op på tæerne og bryde ud i latter. Og nu blir’ det Jellings tur til at få din krops naturlige champagne til at boble over af fryd.

Kristine har undervist i den rene Yin yoga stil Yinpower siden 2012, hvor hun startede med at undervise på en hospitalsklinik i Filippinernes hovedstad Manila. Med fokus på at bruge Yinpower som terapeutisk værktøj til folk med bl.a. stress, parkinson, scoliose, efterveer fra hjernerystelser og piskesmældsskader har hun i dag som en af de eneste i landet en kæmpe værktøjskasse der ikke bare byder på stillinger til at skabe plads i kroppen, men også værktøjer baseret på over 4500 timers undervisning, tæt samarbejde med læger uddannet i begge verdener og hendes store interesse i hvordan vi kan leve et liv uden smerter.

For som Kristine sagde helt tilbage i 2012 på en Yoga Terapi uddannelse ”Ingen fortjener at have ondt”! Og ud fra den tese guider Kristine 100vis af danskere både undervisere, bankfolk, sportsudøvere, projektledere og tandlæger ud og ind af stillinger alle kan være i.

Kristine garanterer du kommer til at mærke du er i live med et smil på læben.

Alle med en krop kan være med lige gyldig kondition, træningsform, løbestil, sofavalg og alder.

fredag d. 4 januar kl 1630-1900

Vi har yogamåtter og yogablokke https://www.place2book.com/da/list/EM7445

Tidspunkt

(Fredag) 16:30 - 19:00

Sted

Jelling Seminarium

10jan16:00- 21:00Uddannelse: Mindfulness stress coach med Lars Damkjær & Heinrich Johansen16:00 - 21:00 Bundgarnet 45, 4780 Stege, DanmarkOrganisator: Heinrich Johansen meditation

Mere

Arrangementsdetaljer

Certificeret Mindfulness Stress Coach
Personlig & faglig udvikling for private & professionelle.

Hold 3 – opstart januar 2019. Foregår i Jylland.

Bevidsthed – nærvær – sindsro – empati – medfølelse

Faciliteret af Heinrich Birk Johansen – mindfulness forskningsunderviser på bl.a. Rigshospitalet og Skejby Hospital – samt stresscoach og mindfulness MBSR instruktør, Lars Damkjær.

Formålet med uddannelsen er, at coachen med et stærkt mindfulness fundament vil kunne arbejde med 1:1 coaching for private klienter samt faciltere kurser i bl.a. forebyggelse af stress.

Uddannelsen følger standarder og etiske retningslinjer for veluddannede & certificerede stresscoaches i Danmark.

Tilmeldingsfrist 1. oktober 2018 eller så længe pladser haves løbende herefter.

Tilmeld dig uddannelsen på kontakt@heinrichjohansen.dk

Uddannelsens indhold – kort oversigt:

Personlig opbygget uddannelse i samspil med uddannelsesleder.
Varighed mellem minimum 18 måneder og maksimum to år.
Mindst 35 fulde undervisningsdage med mulighed for valg imellem udbudte kurser og retræter.
Heraf obligatorisk deltagelse i minimum to 5-dages stilheds retreats, samt de tre coachingmoduler.
Mulighed for valg af moduler i Natur meditation.
Mulighed for valg af MBSR 8-ugers stress reduceringsprogram som deltager & underviser observatør.
Alene stilhedsretreat på minimum 36 timer.
Coachingprojekt.
Skriftlig opgave.
Studiegrupper.

I alt minimum 185 timers undervisning over minimum 34 dage.

Læs mere om uddannelsen her: http://larsdamkjaer.com/mindfulness-stress-coach/

Tidspunkt

(Torsdag) 16:00 - 21:00

Sted

Strandgården

Bundgarnet 45, 4780 Stege, Danmark

18jan08:30- 15:30Børneyoga Temadage for Undervisere: Partneryoga og gruppøvelser for skolebørn08:30 - 15:30 Strandboulevarden 75, 2100 København ØOrganisator: Blå himmel Yoga Sisse Siegumfeldt

Mere

Arrangementsdetaljer

Børneyoga Temadage: Partneryoga og gruppøvelser for skolebørn

Opfølgnings-temadage hvis du allerede underviser i børneyoga (for eksempel som yogalærer eller pædagog)
Disse temadage henvender sig bl. a. til: tidligere deltagere på Hjertebarn-uddannelsen, eller anden Børneyoga-uddannelse eller kursus. Det er inspirationskurser, især for dig der allerede underviser børn i yoga. Kurserne handler derfor ikke primært om de grundlæggende ting i Børneyoga, men fordyber sig i bestemte temaer. Man kan tage en eller flere temadage.

Børn i dag har travlt. De får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga og BørneMindfulness giver børnene mulighed for at finde større ro, fokus og glæde i en hektisk hverdag. Yoga har en meget specifik tilgang til krop og sind der udvikler det hele barn. Kropsbevidsthed, styrke og smidighed øges, og børnene får redskaber til selv at finde ro. Men yoga er utrolig alsidigt og sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd styrkes også gennem yoga. Mindfulness for børn giver ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan – ærlighed og mod til at leve fra hjertet. Når man underviser børn er det vigtigt løbende at hente ny inspiration, for at blive ved at holde gejsten oppe hos både sig selv og børnene, derfor har vi lavet disse tre temadage.

Underviser Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness-instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 – formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i BørneYoga og har desuden udgivet DVD’en “BørneYoga og de 5 sanser” og bogen “Yoga for børn – og dere voksne” (Gyldendal). Hendes tilgang til yoga er udogmatisk og lægger vægt på at alle kan dyrke yoga og mindfulness. Yoga og Mindfulness tilbyder fantastiske teknikker der virker stress-reducerende på krop og sind, her og nu, uanset den oprindelige spirituelle baggrund.

18. januar 2019: Partneryoga og gruppeøvelser for skolebørn

Acro-yoga er en fantastisk måde at udvikle børns balance, styrke, samarbejde, sociale kompetencer, ansvarsfølelse og mod. Det kræver klar kommunikation og grænsesætning at arbejde så tæt sammen – og så er det sjovt. Vi kommer også omkring en masse massage og sanseøvelser som man laver to og to. Vi gennemgår partner- og gruppeøvelser for skolebørn 6-14 år og giver den gas. Forbered dig på en fysisk aktiv dag som også kommer dybt ind i hjertet 🙂

Hvert kursus inkluderer:

Manual

Lydfiler med Mindfulness og afspænding for børn

Børneyoga-DVD´en “BørneYoga og de 5 Sanser” som download

Lukket Facebook-gruppe med kollegial sparring

Diplom

Har du yderligere spørgsmål eller er du i tvivl om kurset er for dig, så tøv ikke med at skrive til os på sisse@sisseyoga.dk

PRIS

1200,- per person

TIDER

Kl. 8.30 – 15.30 i Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 Kbh. Ø.

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/uddannelse-3/boerneyoga-temadage/

Tidspunkt

(Fredag) 08:30 - 15:30

Sted

Blå himmel yoga

Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

25jan - 27jan 2517:00jan 27Detox-weekend med juice, yoga og meditation. Med Sisse Siegumfeldt 25-27 Jan17:00 - 14:30 (27) Strandboulevarden 75, 2100 København ØOrganisator: Blå Himmel Yoga

Mere

Arrangementsdetaljer

Detox-weekend med juice, yoga og meditation. Med Sisse Siegumfeldt 25-27 Jan

Har sommeren budt på masser af rosévin, flødeis og dasedage ved stranden? Det lyder skønt, men for at stå vinteren ud kan det være systemet også skal tankes op med nogle grøntsager, meditation og yoga? I denne tre-dages urban retreat med juice-faste får du mulighed for starte på en frisk, rense ud, og mærke efter hvad kroppen egentlig har brug for. Nulstille krop og sind og gå ind i efteråret med en let fornemmelse i maven og gode vaner.

Ofte ved vi udmærket hvilken kost der giver energi, styrker immunforsvaret, og holder os slanke og friske, men det kan alligevel være svært at holde sig til den. På detox-weekenden kigger vi på hvad der skal til af motivation for at vi give os selv den omsorg en levende kost er.

Saftkure kan noget helt særligt, da de tilfører kroppen ren flydende grøntsagskraft. Vi drikker flere friskpressede juicer med ekstra udrensende egenskaber i løbet af weekenden, hvor der ikke indtages nogen fast føde eller andre drikkevarer end vand, urtethe og juice (med olie og proteinpulver tilsat). Du får 4 juicer om dagen, nogle ifm. undervisningen, andre laver du derhjemme udfra tilsendte retningslinier.

Programmet veksler mellem information og udveksling om juice og faste, en flydende og varmende yogapraksis, meditation omkring emner som motivation, egenomsorg og sundhed, og langsom, hvilende og opladende yogapraksis. Du får også mulighed for at prøve Aerial-slyngerne af.

Du bestemmer selv om du vil bruge weekenden som startskud på en længere udrensning, eller blot som en pause for dit fordøjelsessystem. For at modvirke udrensningsgener kan det være en god ide at trappe ned i tre dage før især mht. kaffe, kød og sukker. Det er også en rigtig god ide ikke at lægge særlig mange planer for denne weekend.

Sisse har interesseret sig for kost siden tenageårene og har prøvet et utal af kure og forskellige måder at spise på. Hun har desuden haft et nært forhold til både blender og juicepresser siden sin tid som cocktailbartender i New York i halvfemserne. Hun er udogmatisk og sund fornuft-orienteret omkring kost og mener at det at spise skal være en nydelse, også når du faster. Du kan deltage uanset hvilken kostretning du bekender dig til 😉 Læs mere om Sisse Siegumfeldt under Lærere

PRIS: 975,- kr. inkl. juiceforplejning, ca. 7 timers undervisning og opskrifter på de juicer vi får.

PROGRAM:

Før detox-weekenden får du en indkøbsliste tilsendt, så du kan købe ind på forhånd hvis du ønsker. Du får også information og inspiration om juicerne. Du skal selv have eller låne en juicer.

Fredag 25/01 kl. 17:00-19:15 : Juicefasten begynder, du har evt. begyndt selv om morgenen. Vi snakker lidt om grøntsagssafternes egenskaber og hvad man kan forvente ifm. juicefaste. Herefter yoga, med dybe stræk, åndedrætsøvelser, drejninger og selv-massage med bolde og yogaslyngen for at sætte gang i udrensningen. Vi slutter af med en lækker juice.

Lørdag 26/01 kl. 11.00-13.45: Vi starter med en juice og en snak om hvordan det går. Herefter udrensende yoga med dybe stræk, selvmassage og åndedrætsøvelser, restorativ yoga med props, bl. a. yogaslyngen, og en lang afspænding/meditation. Vi slutter af med endnu en dejlig juice, som du evt. kan tage med.

Søndag 27/01 kl. 12.15-14.30: Vi starter med en juice og en snak om hvordan det går. Herefter yoga hvor vi bruger væggen meget, strækker i dybden, og kommer rundt i alle hjørner af kroppen. Vi slutter af med en lang afspænding/ meditation og endnu en juice, som du evt. kan få med.

https://www.blaahimmelyoga.dk/produkt/detox-weekend-med-juice-yoga-og-meditation-med-sisse-siegumfeldt-25-27-jan/

Tidspunkt

25 (Fredag) 17:00 - 27 (Søndag) 14:30

Sted

Blå himmel yoga

Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

27janHele dagenStilhedsdag på Vesterbro med Lars Damkjær(Hele dagen: søndag) Gammel Kongevej 5, 1610 Kbh. V.Organisator: Yoga Vesterbro & Lars Damkjær

Mere

Arrangementsdetaljer

Intentionen med en stilhedsdag er at skrue ned for hverdagens distraktioner (computer, smartphone, tv, smalltalk etc), og i stedet dedikere os til træning af nærværet gennem meditativ praksis.

En stilhedsdag inviterer til stabilisering af nervesystemet og til at skabe et fundament for indsigt. Når distraktioner minimeres, har vi nemmere ved at opdage uudforskede områder, fx det at mærke vores krop og opdage sindets tendenser. Vores andre sanser intensiveres, og vi kan opleve dufte, smage og visuelle indtryk med større nærvær.

Stilheden vil også tydeliggøre, hvad der trækker os væk fra nuet, og vi vil med større opmærksomhed og bevidsthed kunne arbejde med disse udfordringer. Stilheden kan med andre ord give os en slags opvågnen både til nuet og til egne mønstre og tendenser.

Deltagerne guides i løbet af dagen gennem blid yin og hathayoga, mindfulness meditationer og afspænding. Der serveres en sund, vegetarisk frokost, te og snacks.

Underviser: Stilhedsdagen faciliteres af mindfulness coach og yogalærer Lars Damkjær.

Pris: 
600 kr.

Book din plads: www.yogavesterbro.dk

Tidspunkt

Hele dagen (Søndag)

Sted

Yoga på Vesterbro

Gammel Kongevej 5, 1610 Kbh. V.