maj 2019

23okt - 18junokt 2318:45jun 18Pranayama den sidste tirsdag i hver måned(oktober 23) 18:45 - (juni 18) 20:15 Stilling Landevej 36, 8660 SkanderborgOrganisator: City-Yoga

Arrangementsdetaljer

Vi laver restorative- og bryståbnende asanas (fysiske øvelser) og afslutter med pranayama – åndedræt og energiøvelser.
Tilmelding på www.city-yoga.dk køb et 10 turskort eller 1 dropind klip – tilmeld dig på datoerne der passer for dig. Glæder mig til at se dig.

Tidspunkt

Oktober 23 (Tirsdag) 18:45 - Juni 18 (Tirsdag) 20:15

Sted

City-Yoga

Stilling Landevej 36, 8660 Skanderborg

27apr - 4majapr 2714:00maj 4Yogaretreat i Marokko(april 27) 14:00 - (maj 4) 10:00 EssaouiraOrganisator: Yoga på Vesterbro / Lars Damkjær & Louise Grønbeck

Mere

Arrangementsdetaljer

Forkæl dig selv med luksuriøst retreat i Marokko

* yin og hatha yoga * mindfulness * lækker mad * afslapning ved pool * massage * stilhed

D. 19. til d. 25. april 2017

Rammerne for vores retreat er en privat luksusvilla en halv times kørsel fra den charmerende by Essaouira. Villaen ejes af en fransk familie fra Paris, der har bygget deres drømmeresidens midt i en olivenlund på en høj med udsigt til naturskønne omgivelser. Stilhed, kærligheden til Marokko, natur, æstetik og indretning danner rammen om denne unikke oase.

Hovedhuset har en række hygge- og spiseområder, unik og håndplukket kunst samt en stor pejs. De fleste værelser er individuelle bungalows spredt rundt på grunden, alle særdeles rummelige og med eget badeværelse, klimaanlæg og terrasse. I det fælles udeareal er der flere terrasser samt en stor pool og et poolområde. Stedets faste personale er tilknyttet under retreatet, en kok, der vil forkæle os med både lokal og international vegetarisk mad.

Klimaet i april svarer til en varm, dansk sommer. Der er derfor rig lejlighed til at nyde solen og poolen og besøge Essaouira, der er en fæstningsby fra 1700-tallet ved Atlanterhavskysten. Her er både by- og strandliv, en medina med mange gode shoppingmuligheder, hammam spa med massage og hyggelige restauranter. Essaouira er kendt for sin smukke arkitektur, sit kunsthåndværk, boheme atmosfære og imødekommende lokalbefolkning. For ca. 80 kr. kan man tage en taxa fra villaen ind til Essaouira.

Programmet veksler mellem hatha yoga, yin yoga og mindfulness træning. Hatha yoga vil udgøre vores morgenprakis med det formål at skabe vitalitet og energi. Yin yoga er en meditativ og fordybende yogastilart, hvor vi fokuserer mere på oplevelsen fremfor formen. Den er rettet mod bindevævet I kroppen, som strækkes og smidiggøres for at slippe gamle spændinger og affaldsstoffer.

En hel dag er dedikeret til meditativ fordybelse i stilhed. Når vi er stille fjerner vi den udenomsstøj som normalt distraherer os, og vi kan opleve og opdage vores krop og sanser med større intensitet. Stilheden vil også gøre det tydeligere, hvad der trækker os væk fra nuet, og vi vil med opmærksomhed og bevidsthed kunne arbejde med disse udfordringer. Stilheden kan med andre ord give os en slags opvågen både til nuet.

Alle kan deltage, dog anbefales det at praktisere både yoga og meditation i tiden op til retreatet, så man er udrustet til 6 dages daglig praksis.

Medbring egen yogamåtte samt en yogablok.

Undervisningen faciliteres af Louise Grønbeck og Lars Damkjær. De underviser begge til dagligt hos Yoga på Vesterbro, hvor du kan prøve deres undervisning inden afrejse.
De har 3 år i træk faciliteret yogaretreats på Samsø samt i 2015 i villaen i Marokko.

Louise Grønbeck er yogainstruktør og indehaver af yogastudiet Yoga på Vesterbro i København. 
Du kan læse mere om Louise her:www.yogavesterbro.dk

Lars Damkjær er mindfulness og yogaintruktør, forfatter m.m. Læs mere her: www.larsdamkjaer.com

Priser:
Dobbeltværelse: 8.900 kr pr person
3-mandsværelse: 8.300 kr pr person

Earlybird:
Tilmeld dig inden 15. januar og spar 400 kr på ovenstående priser.

Depositum:
2.500 kr betales ved tilmelding og refunderes ikke. Det resterende beløb betales inden afrejse med mulighed for at betale i rater.

Prisen inkluderer 6 overnatninger i villaen med fuld forplejning (ankomstdagen onsdag d. 19. dog kun frokost og middag og på afrejsedagen d. 25.4 morgenmad) samt undervisning. Prisen er eksklusiv flybillet.

Der kan tilkøbes massagebehandlinger.

Flybillet:
Norweigan flyver direkte til Marrakech og booker man i godt tid kan man få returbillet fra onsdag til onsdag for ca. 1.400 kr.

I.o.m. at retreatet slutter tirsdag d. 25.4 er det muligt og anbefalesværdigt at opleve Marrakech, hvor der er bredt udvalg at overnatningsmuligheder.

Tilmelding:
http://yogavesterbro.dk/retreats/
Send endvidere en mail til lars@larsdamkjaer.com og skriv lidt om din erfaring med yoga og mindfulness og evt skader.

Tidspunkt

April 27 (Lørdag) 14:00 - Maj 4 (Lørdag) 10:00

Sted

Privat villa i Marokko

Essaouira

3maj18:30- 21:00Medicinsk Breath Yoga The way of the breath18:30 - 21:00 Holmbladsgade 12Organisator: Cecilie Svendsen/ UpDogYoga

Mere

Arrangementsdetaljer

Det dybe bevidste åndedræt sammen med bevidst berøring og bevægelse, lyd og udtryk af følelser, kan sammen være med til at frigøre dybe spændinger og traumer i kroppen.

Angst og stress og uforløste traumer, bliver lagret i kroppens energi system. Og over tid, kan det skabe nogle dybe og svækkende blokeringer, som så kan forårsage alle slags problemer, fra fysiske symptomer, såsom hovedpine, hududslæt og fordøjelses problemer, til følelsesmæssige og mentale udfordringer, som sorg og angst, manglende fokus og evnen til at være begejstret for livet.

Igennem bevidst arbejde med kroppen og åndedrættet,
kan du genoplade dit energi system og helt naturligt helbrede dig selv.

Medicinsk Breath Yoga kan afhjælpe kroppen og psyken med bla.

– Hovedpine
– Stress
– Angst
– Søvn problemer
– Depression
– Mave og fordøjelses problemer
– Uforløste psysisk traumer
– Uforløste fysisk traumer
– Problemer med lavt selvværd

Pris : 250 kr pr. gang. Tilmelding er bindende og betaling bliver ikke tilbage betalt ved udeblivelse, men du kan dog få pengene tilbage, hvis din plads bliver solgt videre til en anden.

Der er plads til 5 på holdet.

Instruktør : Cecilie Svendsen
Sted : UpDogYoga
Holmbladsgade 12, 2300 Amager

Tilmelding til updogyoga.dk@gmail.com
Betaling til konto nummer 6889680723 Reg 5501

Tidspunkt

(Fredag) 18:30 - 21:00

Sted

UpDogYoga

Holmbladsgade 12

4maj - 5maj 410:00maj 5Aalborg // weekend med Kristine Marie Rost10:00 - 16:00 (5) Strandvejen 19Organisator: Kristine Marie Rost

Mere

Arrangementsdetaljer

En sammenhængende weekend, hvor du får ligelig fordeling af praksis og teori/oplæg. En weekend med 6-8 timers Yin yoga praksis vil sætte sine spor i dagene, ugerne efter. Derfor opfordrer vi dig til at deltage, også selvom du måske allerede har været med på Kristines tidligere udsolgte workshops hos os. Det handler om praksis, ligegyldigt om du er yin yogalærer, bager, mor, fysioterapeut, onkel eller noget helt andet med lidt ondt her og der i ny og næ eller ganske meget hver dag; som deltager Marianne siger ”Hun kan noget, hende Kristine”.

Det er i din praksis, transformationen sker, ikke fra det, du læser og studerer. Det er i praksis transformation sker, fordi stilling efter stilling går dybere end hjernen kan følge med. Transformation af din krop, dit sind og dermed dit liv på sigt, når humøret løftes. Din krop bliver lettere, fordi der kommer plads i vævet så du får lyst til at bevæge dig. På denne workshop skal vi naturligvis gå lidt mere i dybden med, hvad det reelt er for en forandring, der sker med kroppen, og som smitter af i dit sind.

Kristine omtaler sig selv som hård, når hun underviser, for det er der nogen, der har sagt til hende hun er. På YHAA workshoppen i januar, fik hun af vide, hun skulle smide det billede væk. Kristine er nemlig alt andet end hård. Hun er kontant og siger tingene bramfrit og direkte. Det er ret ligetil at være med på måtten hos Kristine, hvor der er masser af omsorg og vejledning til at være i stillingerne, så du får mest valuta for pengene. Det er nemlig ikke lige meget, hvordan du er i stillingerne for at opnå den effekt, der kan gå helt ind til benet. Og jo, hun når også ud til dem med slidgigt, ondt i livet, stive ben og skæv ryg. Hovedpinen skal hun nok også hjælpe dig af med.

Kristine er kendt for sin bramfrihed. Nogen omtaler hende som en hård kvinde. Dem der har fulgt hende længe, synes hun er en befrielse, fordi hun siger tingene som de er. Der er plads til grin og tårer, også indeni. Hun er kontant og direkte. Der er principper og måder at være i stillingerne på for at opnå den ønskede effekt samt for din egen sikkerhed. Det er her, du ved, du har en yogalærer foran dig med over 2000 timers Yogalærer uddannelse i Hatha, Restorativ, Terapeutisk samt Yin yogaen naturligvis. 45 år er hun, 1½ års udstationering i Hvide Sande, en far fra Sønderborg, opvokset i Hovedstaden og rejser verden rundt mens hun prøver at forklare, hun ikke vil i nogen kostboks, hun spiser bare ikke animalsk fedt i dag. Hun har solgt damestrømper i Illum, siddet til møde med Generalmajor Hillingsøe i Forsvarsministeriet, udvekslet skilsmisseerfaring hen over et morgenbord med Hans Hækkerup. Hun fik HR-jobbet i FLSmidt pga sine høje hæle og savner ind imellem firmabilen med varme i sædet fra sit stressende projektlederjob i IT-branchen. Jurastudiet blev ikke færdigt, ligesom så meget andet ikke har kunne fastholde hendes interesse. Det var mødet med Yin yoga i 2010, der ændrede Yin yoga specialisten Kristine Marie Rost’ liv.

Der er tale om en Yin yoga lærer, der siden 2011 er gået all in på at optimere Yin yoga som et hverdagsværktøj til alt. Og det må man sige, i den grad er lykkedes.

Det bliver muligt at tilkøbe mad fra KaffeFair til weekenden, men mere om det umiddelbart inden weekendens start.

Pris: 1400 kr.

Du kan læse mere på vores hjemmeside (https://www.yogahusetaalborg.dk/events) samt tilmelde dig via vores skema – klik på YHAA Events og find datoen frem

https://www.facebook.com/events/2031476513596626/

Tidspunkt

4 (Lørdag) 10:00 - 5 (Søndag) 16:00

Sted

Yoga HUset Aalborg

Strandvejen 19

10maj08:30- 15:30Børneyoga Temadag: Barn/Forælder Yoga08:30 - 15:30 Strandboulevarden 75, 2100 København ØOrganisator: Blå himmel Yoga Sisse Siegumfeldt

Mere

Arrangementsdetaljer

Børneyoga Temadage: Barn/Forælder Yoga

Opfølgnings-temadage for dig som allerede underviser i børneyoga (for eksempel som yogalærer eller pædagog)
Disse temadage henvender sig bl. a. til: tidligere deltagere på Hjertebarn-uddannelsen, eller anden Børneyoga-uddannelse eller kursus. Det er inspirationskurser, især for dig der allerede underviser børn i yoga. Kurserne handler derfor ikke primært om de grundlæggende ting i Børneyoga, men fordyber sig i bestemte temaer. Man kan tage en eller flere temadage.

Børn i dag har travlt. De får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga og BørneMindfulness giver børnene mulighed for at finde større ro, fokus og glæde i en hektisk hverdag. Yoga har en meget specifik tilgang til krop og sind der udvikler det hele barn. Kropsbevidsthed, styrke og smidighed øges, og børnene får redskaber til selv at finde ro. Men yoga er utrolig alsidigt og sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd styrkes også gennem yoga. Mindfulness for børn giver ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan – ærlighed og mod til at leve fra hjertet. Når man underviser børn er det vigtigt løbende at hente ny inspiration, for at blive ved at holde gejsten oppe hos både sig selv og børnene, derfor har vi lavet disse tre temadage.

Underviser Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness-instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 – formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i BørneYoga og har desuden udgivet DVD’en “BørneYoga og de 5 sanser” og bogen “Yoga for børn – og dere voksne” (Gyldendal). Hendes tilgang til yoga er udogmatisk og lægger vægt på at alle kan dyrke yoga og mindfulness. Yoga og Mindfulness tilbyder fantastiske teknikker der virker stress-reducerende på krop og sind, her og nu, uanset den oprindelige spirituelle baggrund.

10. maj 2019: Barn/Forælder Yoga

Barn / Forælder yoga eller Familieyoga er en skøn måde for forældre og børn at dyrke nærvær, bevægelse, fordybelse og stilhed sammen. Man kan lave forløb med Barn/Forælder yoga eller enkeltstående workshops. Vi vil behandle aldersgrupper fra 3-12 år, og lave partneryoga, lege der egner sig til børn og forældre sammen, afspændinger og ritualer, der både tilgodeser barnet og den voksne. Vil vil snakke om programlægning, at holde roen, og udfordinger og glæder ved at undervise børn og forældre sammen.

Hvert kursus inkluderer:

Manual

Lydfiler med Mindfulness og afspænding for børn

Børneyoga-DVD´en “BørneYoga og de 5 Sanser” som download

Lukket Facebook-gruppe med kollegial sparring

Diplom

Har du yderligere spørgsmål eller er du i tvivl om kurset er for dig, så tøv ikke med at skrive til os på sisse@sisseyoga.dk

PRIS

1200,- per person

TIDER

Kl. 8.30 – 15.30 i Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 Kbh. Ø.

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/uddannelse-3/boerneyoga-temadage/

Tidspunkt

(Fredag) 08:30 - 15:30

Sted

Blå himmel yoga

Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

15maj18:30- 20:003 ugers forløb: Kom i gang med at meditere derhjemme18:30 - 20:00 Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus COrganisator: Janni Ide Daugaard

Mere

Arrangementsdetaljer

3 UGERS FORLØB: KOM I GANG MED AT MEDITERE DERHJEMME

En god mulighed for dig, der gerne vil i gang med at meditere derhjemme. I løbet af de tre uger får du hjælp til at finde din optimale siddestilling, samt overskuelige øvelser du kan lave derhjemme. Undervejs kan du opleve, at det bliver nemmere at være tilstede i nuet, at din koncentrationsevne styrkes, og at afspændings-elementet hjælper dig med at slippe gamle spændinger.

Det får du:

– en ugentlig fælles-praksis med max. 8 deltagere
– hjælp til at finde din optimale meditationsstilling
– sparring med Janni hver onsdag
– simple øvelser og inspiration til din hjemmepraksis

Du bliver mødt, der hvor du er, uanset om du er helt nybegynder, har en vis erfaring eller har praktiseret i mange år. Glæd dig til at møde Janni hos bala yoga og nyd en praksis med fokus på nærvær og meditativ ro.

Opstart: 15. maj 2019
Forløbet undervises på dansk.
Tidspunkt: onsdage kl. 18.30-20.00
Pris: 500 kr. pr. person
Max antal: 8 personer

Tidspunkt

(Onsdag) 18:30 - 20:00

Sted

Bala Yoga Studio

Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus C

16maj - 23maj 1616:00maj 23Grækenland // Yin yoga Treat med Kristine Marie Rost16:00 - 10:00 (23) yinpower.dkOrganisator: BeringRejser

Mere

Arrangementsdetaljer

Efter flere år med succesfulde Yin Yoga Treats i Portugal, Sri Lanka og Marokko har vores Yin Yoga Specialist – og Danmarks mest erfarne Yin Yoga lærer, Kristine Marie Rost, udset sig øen Kalymnos i Grækenland, hvor vi atter har sat en dejlig uge sammen, der som altid inkluderer fire timers Yin Yoga undervisning hver dag.

Maden på turen tilberedes af kokken Eva, som er specialist i at skabe inspirerende plantebaserede retter, som bidrager til den transformation, som kendetegner Kristines retreats.

https://www.beringrejser.dk/rejser-graekenland/graekenland/yin-yoga-i-graekenland

Tidspunkt

16 (Torsdag) 16:00 - 23 (Torsdag) 10:00

Sted

Kalymnos, Grækenland

yinpower.dk

17maj - 19maj 1715:00maj 19Aerial- og Hatha Retreat på Møn15:00 - 15:00 (19) Strandboulevarden 75, 2100 København ØOrganisator: Blå himmel Yoga

Mere

Arrangementsdetaljer

Fordyb dig i Hatha, Aerial Yoga og Meditation i vidundelige omgivelser på smukke Møn. En weekend med fokus på genopladning og leg i forårssolen. Kom helt ned i gear og find energi og glæde med supersund mad, leg i slyngen og meditation i mørket. Vi dyrker yoga og meditation flere gange hver dag. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Om eftermiddagen den mere legende og dynamiske Aerial-yoga, der foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet.

Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding, der krammer og sætter gang i lykkehormonerne. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind.

Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen bliver svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og den først Aerial-time arbejder vi sammen i par, så alle kan vænne sig til slyngen i trygge rammer. Begyndere som øvede er velkomne.

Vi mediterer ifm. med hver yogatime og igen om aftenen før en nærende søvn i Mønstilheden. Meditationen er guidet hele vejen igennem, udfra enkle mindfulness-teknikker.

Midt på dagen er der mulighed for at vandre ved havet, se Møns klint eller bare slappe af ved kaminen. Strandgården er et charmerende gammelt bindingsværkshus med store og hyggelige dobbeltværelser, og nu med adskillige enkeltværelser, samt en smuk yogasal. Gården er omgivet af en stor gammel have med frugttræer og ligger helt nede ved Østersøen på Raabylille Strand hvor man kan bade.

Møn byder på en række seværdigheder, hvor Møns Klint og Nyord nok er de største. Herudover er der mulighed for at prøve lokale aktiviteter som f.eks. ridning på islandske heste, besøg på vingård i nærheden og meget mere.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, så du kan blive opladet og udrenset og finde ny energi. Vi spiser et overdådigt morgenmåltid kl 9.45 efter morgenyoga og meditation, en let frokost kl. 13.30 og et superlækkert aftensmåltid kl. ca. 18.30 efter eftermiddagsyoga. Vi har egen kok, og deltagerne hjælper lidt til, med madlavning og rengøring.

Information
Underviser: Sisse Siegumfeldt
Start: Fredag d. 17. maj kl. 15
Slut: Søndag d. 19. maj kl. 15

PRIS For ca. 11 t. yoga incl. kost og logi:
Dobbeltværelse pr. pers. 2800,-
Enkeltværelse pr. pers. 3400,-

Transport
Transport til Strandgården er ikke incl. og arrangeres selv. Adressen er: Bundgarnet 45, 4780 Stege, Danmark

Vi sender kørselsvejledning med bil og info om offentlig transport per mail inden retreat. Der er mulighed for at blive hentet ved bussen, efter aftale i god tid inden.

Tilmelding, Billeder og mere info:
https://www.blaahimmelyoga.dk/retreats/retreat-paa-moen-maj/

Tidspunkt

17 (Fredag) 15:00 - 19 (Søndag) 15:00

Sted

Blå himmel yoga

Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

22maj18:30- 20:003 ugers forløb: Kom i gang med at meditere derhjemme18:30 - 20:00 Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus COrganisator: Janni Ide Daugaard

Mere

Arrangementsdetaljer

3 UGERS FORLØB: KOM I GANG MED AT MEDITERE DERHJEMME

En god mulighed for dig, der gerne vil i gang med at meditere derhjemme. I løbet af de tre uger får du hjælp til at finde din optimale siddestilling, samt overskuelige øvelser du kan lave derhjemme. Undervejs kan du opleve, at det bliver nemmere at være tilstede i nuet, at din koncentrationsevne styrkes, og at afspændings-elementet hjælper dig med at slippe gamle spændinger.

Det får du:

– en ugentlig fælles-praksis med max. 8 deltagere
– hjælp til at finde din optimale meditationsstilling
– sparring med Janni hver onsdag
– simple øvelser og inspiration til din hjemmepraksis

Du bliver mødt, der hvor du er, uanset om du er helt nybegynder, har en vis erfaring eller har praktiseret i mange år. Glæd dig til at møde Janni hos bala yoga og nyd en praksis med fokus på nærvær og meditativ ro.

Opstart: 15. maj 2019
Forløbet undervises på dansk.
Tidspunkt: onsdage kl. 18.30-20.00
Pris: 500 kr. pr. person
Max antal: 8 personer

Tidspunkt

(Onsdag) 18:30 - 20:00

Sted

Bala Yoga Studio

Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus C

24maj08:30- 15:30Yoga er en leg - Lær at undervise børn i yoga08:30 - 15:30 Strandboulevarden 75, 2100 København ØOrganisator: Sisse Siegumfeldt

Mere

Arrangementsdetaljer

Yoga er en leg
Lær at undervise børn i yoga
24. maj 2019 om de 3-7 årige

Kursus for yogalærere, lærere, pædagoger eller forældre.

Børneyoga er en spændende, dejlig og udfordrende gren af yogaen der møder voksende interesse overalt. Denne workshop giver dig en introduktion til børneyoga eller ny inspiration hvis du allerede underviser børn. Kurset foregår både som teori og praksis og giver indblik i hvordan man kan undervise børn på hold, eller bruge det i f. eks. skoleundervisning, enten som små “yogapustere” eller i idrætstimerne.

Børn i dag har travlt. De får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga muliggør de dybe øjeblikke af rent nærvær og fokus – blandt andet ved også at tillade fuld fart på og gang i den. Det giver børnene konkrete redskaber til at finde ro og fokus i en hektisk hverdag. Yoga har en meget specifik tilgang til krop og sind der udvikler det hele barn. Sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd styrkes gennem yoga.

Undersøgelser viser, at børn der laver yoga i skolen lærer bedre, har det sjovere og har mere energi, når skoledagen er slut. Åndedrætsøvelser, koncentrationsøvelser og små afspændingshistorier kan også bruges til at samle fokus i undervisningen af dansk, matematik, geografi osv.

På kurset gennemgår vi:
* Børns udvikling, indlæring og kropsbevidsthed
* Yogastillinger og åndedrætsøvelser tilpasset børn
* Vi laver yoga sammen: Gruppe- og partnerøvelser, yogalege
* Yoga i skolen/børnehaven
* Børneyogaens rytme – En vekslen mellem dynamisk og mindful
* Historiefortælling
* Temaer
* Børnenes input
* Lærerens rolle og forberedelse
* Mindfulness-øvelser for børn og afspænding

Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulnessinstruktør og har undervist i Børneyoga siden 2005 – formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i at undervise børn i yoga. Udover sin Børneyogalæreruddannelse Hjertebarn, afholder hun dette populære kursus: “Yoga er en leg” der giver yogalærere, skolelærere og pædagoger redskaber til at videregive yoga i børnehøjde. Hun har desuden udgivet DVD’en “BørneYoga og de 5 sanser” og bogen “Yoga for børn – og deres voksne” (Gyldendal 2016).

INFORMATION

PRIS

1200,- for en dag

Inkl. manual og Børneyoga-DVD, som download

STED

Kurset bliver holdt i Blå Himmel Yoga, Strandboulevarden 75, indgang gennem Blå Engel Cafe

TID

24. maj 2019, kl. 8.30 – 15.30

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/uddannelse/yoga-er-en-leg/

Tidspunkt

(Fredag) 08:30 - 15:30

Sted

Blå himmel yoga

Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

25maj10:30- 13:30Skru ned for dit indre drama - om uro og stress10:30 - 13:30 Fabriksvej 10, 3000 HelsingørOrganisator: Ene Ravn

Mere

Arrangementsdetaljer

Når vi føler os pressede af uro og stress, medfører det masser af tanker, der igen giver mere uro – det kan blive en ond cirkel, der er svær at komme ud af.
På denne workshop kommer du til at træne hvordan du kan give dine tanker mindre magt ved at øge opmærksomheden i kroppen. Du vil lære, hvordan det er muligt at rumme ubehag, uden at det kommer til at fylde det hele og tage styringen i dit liv. Du vil lære, hvordan du styrker din oplevelse af stabilitet, og du vil få 2 meditationsteknikker, der skaber ro og plads indeni. Alle teknikker er enkle og lige til at overføre til din hverdag både på og udenfor yogamåtten.

Du kommer både til at træne blid yoga, andre enkle fysiske øvelser og enkle meditationer. Desuden indgår korte teoretiske oplæg, bl.a. om nervesystemet.

Underviser: Ene Ravn
Pris 350,-
Tilmelding på mail: eneravn@gmail.com
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 26 27 23 80.

Tidspunkt

(Lørdag) 10:30 - 13:30

Sted

Yoga Skolen

Fabriksvej 10, 3000 Helsingør

26maj13:30- 15:30Aerial Yoga Intro Workshop13:30 - 15:30 Strandboulevarden 75, 2100 København ØOrganisator: Sisse Siegumfeldt

Mere

Arrangementsdetaljer

Søndag d. 26/5 kl. 13.30-15.30

Med Sisse Siegumfeldt

This workshops is often held in English, but you can always ask Sisse to translate or ask in Danish.

Aerial yoga er som at blive barn igen: vi leger, vender på hovedet, tillader os selv at udforske, være begyndere, for til sidst at blive krammet og vugget til ro. Der er ikke noget bedre.
Denne workshop er især for begyndere udi Aerial-yoga. Vi arbejder med styrke, et stærkt engagement i kernen og samtidig med tillid og total overgivelse i slyngen. Vi kommer til at have hovedet nedad, prøve nogle tricks, og lege. Til sidst lidt partnerøvelser og massage i slyngerne og slutter med en rigtig lang guidet afspænding.

Aerial yoga is all about lila: the divine play of life. The hammocks call on us to let go of preconceived ideas of the ‘right way’ of practicing yoga and invite us to step into the experience of being playful again.

In this workshop, we will get very comfortable working with the hammocks and quickly learn to feel how much support they can offer. We will experience both the power that is gained by using the hammocks for various strengthening exercises – not least of the core – and the letting go that comes more natural when we allow ourselves to simply be held.

Søndag d. 30. marts 2019, kl 13.30-15.30

PRIS: 300,- kr.

STED: Blå himmel yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/produkt/aerial-yoga-intro-med-sisse-siegumfeldt-d-26-5/

Tidspunkt

(Søndag) 13:30 - 15:30

Sted

Blå himmel yoga

Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

29maj18:30- 20:003 ugers forløb: Kom i gang med at meditere derhjemme18:30 - 20:00 Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus COrganisator: Janni Ide Daugaard

Mere

Arrangementsdetaljer

3 UGERS FORLØB: KOM I GANG MED AT MEDITERE DERHJEMME

En god mulighed for dig, der gerne vil i gang med at meditere derhjemme. I løbet af de tre uger får du hjælp til at finde din optimale siddestilling, samt overskuelige øvelser du kan lave derhjemme. Undervejs kan du opleve, at det bliver nemmere at være tilstede i nuet, at din koncentrationsevne styrkes, og at afspændings-elementet hjælper dig med at slippe gamle spændinger.

Det får du:

– en ugentlig fælles-praksis med max. 8 deltagere
– hjælp til at finde din optimale meditationsstilling
– sparring med Janni hver onsdag
– simple øvelser og inspiration til din hjemmepraksis

Du bliver mødt, der hvor du er, uanset om du er helt nybegynder, har en vis erfaring eller har praktiseret i mange år. Glæd dig til at møde Janni hos bala yoga og nyd en praksis med fokus på nærvær og meditativ ro.

Opstart: 15. maj 2019
Forløbet undervises på dansk.
Tidspunkt: onsdage kl. 18.30-20.00
Pris: 500 kr. pr. person
Max antal: 8 personer

Tidspunkt

(Onsdag) 18:30 - 20:00

Sted

Bala Yoga Studio

Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus C