juli 2018

24apr - 18decapr 2418:45dec 18Pranayama den sidste tirsdag i hver måned(april 24) 18:45 - (december 18) 20:15 Stilling Landevej 36, 8660 SkanderborgOrganisator: City-Yoga

Arrangementsdetaljer

Vi laver restorative- og bryståbnende asanas (fysiske øvelser) og afslutter med pranayama – åndedræt og energiøvelser.
Tilmelding på www.city-yoga.dk køb et 10 turskort eller 1 dropind klip – tilmeld dig på datoerne der passer for dig. Glæder mig til at se dig.

Tidspunkt

April 24 (Tirsdag) 18:45 - December 18 (Tirsdag) 20:15

Sted

City-Yoga

Stilling Landevej 36, 8660 Skanderborg

28jun - 5julHele dagenYogaretreat i Grækenland(Hele dagen) Irene Asbach, Ursula Hasenburg, Mythimnna (Molivos) / Lesvos 811 08, GrækenlandOrganisator: Blå Himmel Yoga

Mere

Arrangementsdetaljer

En uges yoga, meditation og fordybelse på den smukke græske ø Lesbos.

Giv slip på hverdagens krav, lad stressen blive hjemme, og giv dig selv en uge til at ånde nuet ind og mærke livsglæden boble. På yogaferie kan du gå virkelig i dybden med yoga og meditation og opleve den frihed og forandring det kan medføre.

Vi starter dagen med guidet Meditation efterfulgt af en langsom variant af Vinyasa Yoga, hvor bevægelserne er kædet sammen i et flow, der varmer, styrker og smidiggør hele kroppen. Niveauet tilpasses den enkelte deltager og begyndere som øvede er velkomne.

Tidligt på aftenen laver vi Hatha-yoga med fokus på tilstedeværelse, åndedræt, at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Vi slutter af med Meditation og Afspænding. Hver dag har et tema, hentet fra yogafilosofien, og vi arbejder med tankerne bag yoga i forhold til en almindelig hverdag og som et led i en personlig udviklingsproces.

Midt på dagen er der mulighed for at gå på stranden, vandre i naturen, stirre ud over det ægæiske hav, eller nyde nuet i poolen hjemme på yogahotellet Milelja. En eftermiddag er fri, så man kan tage på en længere tur, hvis man har lyst, istedet laver vi meditativ yoga i stearinlysenes skær om aftenen.

Det er ottende år i træk at jeg afholder retreat på Milelja – der er bare perfekt. Milelja Guest House er et lækkert og hyggeligt hotel der specialiserer sig i yoga-kurser. Vi har hele stedet for os selv, der er ikke andre gæster, kun fred og ro. Der er enkelt- og dobbeltværelser, klorfri pool med vand fra stedets egen mineralske kilde, varm jacuzzi, wellness-spa, god massage, en overdådig morgenmadsbuffet og fantastiske omgivelser. Den smukke Yoga-sal er rund og med udsigt over bjergene og den lille middelalderby Molyvos, se www.milelja.com

Stranden nær Milelja er et af mine yndlingssteder på denne jord: der er helt fredeligt, ikke andet end vand, himmel, horisont og lyden af bølgerne. Den er dog stenet, men der er fine sandstrande lige i nærheden. Molyvos er en hyggelig havneby på Lesbos’ nordøstlige spids, med udsigt til Tyrkiet. Alle husene er bygget i natursten og byen slanger sig op af bjerget, med små stejle gader på kryds og tværs. Byen er fredet, hvilket vil sige at det ikke lovligt at bygge i moderne materialer, så der er ingen store hoteller eller discoteker. Molyvos har i gennem mange år været et yndet rejsemål for yogaentusiaster på grund af den smukke natur, de hyggelige små cafeer og tavernaer og den varme stemning.

I løbet af de sidste år er øen blevet mere forbundet med flygtninge end med yoga – men ruterne har ændret sig og der kommer ikke flygtninge ind ved Molyvos længere. Desværre er turisterne også udeblevet i stor stil i sommeren 2015, så vi støtter lokalsamfundet og de fantastiske mennesker på øen ved at blive ved med at komme. Lokalbeboerne er et særligt folkefærd – de er blevet nomineret til Nobels fredspris for deres måde at tage imod flygtningene på.

Namaste Sisse

Yogaferie information:

Ankomst: Torsdag d. 28. juni
Afgang: Torsdag d. 5. juli
Underviser: Sisse Siegumfeldt
Undervisningssprog: Dansk, eller Engelsk hvis der er behov
Pladser tilbage: 18 (ud af ca. 18)

Tilmelding
For mere info: info@blaahimmelyoga.dk
Tilmelding sker ved indbetaling af depositum kr. 1000,-
til reg. 2105 konto. 6885741426
Depositum tilbagebetales ikke ved afmelding fra deltagers side.
Restbetalingen sker d. 15. maj (Men man kan stadig tilmelde sig efter denne dato, hvis der er pladser). Ved afmelding efter 25. maj tilbagebetales beløbet ikke. Prisen kan ændre sig, men den pris du har tilmeldt dig til gælder uanset hvad.

Priser
UNDERVISNING: ca. 25 timers yoga og meditation: 2500,-
FLYBILLET: Spies har det eneste direkte fly, det er om torsdagen i år, book her: www.spies.dk Prisen svinger mellem ca. kr. 3200,- til ca. 4300,- afhængig af hvornår du booker og om du søger ofte på rejsen (så søg i anonymt søgefelt).
HOTEL: På Milelja Retreat Center, varierende priser, se herunder, f.eks. et A værelse, enkelt: 3600,-
Dvs. hvis du rejser alene, med direkte fly og enkeltværelse i Kat A, bliver det ca. 9000,- til 10.000,-. Denne pris includerer brunch hver dag og to gange aftensmad i løbet af ugen. Hvis du deler værelse, skifter fly undervejs bliver det billigere.

Milelja Retreat Center
Værelse er incl. stor, lækker morgenbuffet og to gange fælles aftensmad på Milelja, samt brug af alle faciliteter: pool, spabad osv. Man kan som enkeltperson ønske delt værelse, men kommer der ikke andre deltagere der vil dele, betaler man for enkeltværelse. Vi er de eneste på Milelja, så der er et begrænset antal værelser i hver kategori. Man kan ikke bo andre steder i byen og deltage på retreat på Milelja.

Kategori A
Værelse med terrasse med delvis havudsigt og eget bad eller
Værelse med stor delt balkon, havudsigt og bad delt med andet rum
Dobbelt, pr. person: 2700,-
Enkelt: 3600,-

Kategori C
Supercharmerende enkeltstående hus, der ligner en cirkusvogn (men lækker), eget køkken og bad.
Dobbelt, pr. person: 3000,-
Enkelt, pr. person: 4100,-

Kategori D
40 m2 lejlighed med terrasse/balkon, bad og køkken
Triple, pr. person: 2600,-
Dobbelt, pr. person: 3200,-
Enkelt, pr. person: 4800,-

Kategori E
Meget luxuriøs lejlighed på 36m2 45m2 terrasse på toppen af Milelja. Helt nybygget og utrolig lækkert.
Dobbelt, pr. person: 3600,-
Enkelt, pr. person: 6900,-

Flyrejse
Bookes selv, Spies har en direkte afgang søndag kl. ca. 7 som de fleste deltagere vælger. Man kan også vælge at mellemlande, der er mange mulige ruter, søg på rejser til Mytilene, Mithilini eller en variation af disse transkribtioner. Søg altid i inkognito vindue i din browser, ellers stiger prisen hurtigt. Taxa fra Lufthavnen nær Mythilini til Molivos koster ca. 75 Euro – vi plejer at dele taxaer, eller booke en minibus.

Få det hele med på vores hjemmeside: http://www.blaahimmelyoga.dk/grkenland1
For mere info: info@blaahimmelyoga.dk

Tidspunkt

Juni 28 (Torsdag) - Juli 5 (Torsdag)

Sted

Milelja Retreat Center

Irene Asbach, Ursula Hasenburg, Mythimnna (Molivos) / Lesvos 811 08, Grækenland

2jul - 6jul 208:00jul 6SommerYoga ved Tversted Strand08:00 - 10:15 (6) Skolevej 11 – 13, Tversted DK-9881 BindslevOrganisator: City-Yoga

Mere

Arrangementsdetaljer

Yoga – sommerkursus ved Tversted strand
Underviser: Ilse Gaardahl

Dato: 02. juli til d. 06 juli.

Pris: 2.500,–

Tilmelding: ilse@city-yoga.dk eller på tlf. 40287873

PROGRAM alle dage – undtagen 06. Juli hvor vi afslutter med morgenyoga:

07.00-09.30: God Morgen Yoga – start hver dag med at give dig selv en god morgen praksis. Det styrker og glæder dig resten af dagen.

17.00-18.00: Pranayama – åndedrætsøvelser, og genopbyggende øvelser. Giv dig en bedre søvn og dermed styrk dig selv.

Herudover tilbydes hver deltager ½ times individuel guiding til egen praksis.

SE mere info på www.city-yoga.dk eller kontakt mig på ilse@city-yoga.dk

Tidspunkt

2 (Mandag) 08:00 - 6 (Fredag) 10:15

Sted

Tversted Skole

Skolevej 11 – 13, Tversted DK-9881 Bindslev

5jul - 12jul 514:00jul 12Yogaferie med Birgitte Gorm (Grækenland)14:00 - 10:00 (12) Irene Asbach, Ursula Hasenburg, Mythimnna (Molivos) / Lesvos 811 08, GrækenlandOrganisator: Bering rejser

Mere

Arrangementsdetaljer

Midt mellem det blå middelhav og de vulkanske bjerge ligger Milelja Retreat Center som har bygget et af Europas smukkeste yogarum og har 30 års erfaring med yogaretreats. Din lærer, Birgitte Gorm Hansen, er kendt i den danske yogaverden for at levere nytænkende undervisning hvor kvaliteten er helt i top. Hver dag dykker vi dybere ned i Open Flow Yoga, en sensitiv yogaform der spænder fra det blide og restorative til det dynamiske og legende. Du sanser, styrker, bevæger, og mediterer dig ind en nærende yogapraksis du let kan tage med hjem på stuegulvet. En afslappende uge som går direkte til hjertet af yoga. Åben for alle uanset erfaring. Undervisnngen foregår på dansk eller engelsk alt efter behov.

Denne retreat er omfattet af rejsegarantifonden og bookes via Bering rejser. Du kan se flere detaljer og booke din plads her: https://www.beringrejser.dk/yogarejser/yogaferie-paa-lesbos-birgitte-gorm-hansen/

En typisk dag

Fra siddende meditation ruller vi direkte over på yogamåtten til en langsomt flydende dynamisk yogapraksis. Birgitte guider 6 sensitive morgenklasser som vækker din evne til at handle på det du mærker i kroppen mens du nænsomt øger din styrke og mobilitet trin for trin.
Efter morgenklassen serverer vores værter en stor vegetarisk brunch buffet og du kan hoppe en tur I poolen (ingen klor). Du også gå ned til den lokale strand 15 minutter fra hvor vi bor. Hvis vejret tillader det, flytter vi morgenmeditationen ned på stranden en gang eller to i løbet af ugen.
Eftermiddagene byder på blide, meditative yogaklasser der afspænder kroppen og afbalancerer nervesystemet. Vi holder fri mandag eftermiddag hvor du får tid til at gå på opdagelse i lokalområdet, vandre eller slappe af ved poolen.

Om aftenen kan du nyde den lokale landsby Molyvos og spise på en af de hyggelige tavernaer. Landsbyen ligger kun 20 minutter væk til fods og har masser af små smalle gader, gamle stenhuse og et vælg af hyggelige cafeer.

Vi har stille-tid hver dag fra kl ca. 22.00 og indtil vi mødes til yoga igen næste morgen kl 7.30. Stilhed er en mulighed for at mærke hvad der sker i dig som ugen skrider frem og du går dybee i din praksis. Du er naturligvis fri til at stille praktiske spørgsmål eller meddelelser om aftenen hvis du skulle få brug for det. Stilletid er et tilbud og absolut ikke et krav.

Hos Milelja har du mulighed for selv at supplere din retreat ved at booke din egen massage eller behandling i centerets klinik.

Hvem kan deltage

Retreaten er åben for alle uanset hvilken gren på yoga-stamtræet du normalt hænger ud på. Forløbet er omhyggeligt struktureret så du gradvist kan fordybe din kropsbevidsthed og blive mere selvstændig når du bag efter ruller yogamåtten ud derhjemme. Retreaten kræver ingen overmenneskelig styrke eller smidighed, men almindelig praktisk mobilitet er nødvendig for at kunne deltage (såsom at kunne sætte dig ned på et gulv og komme op at stå igen uden hjælpemidler eller at kunne stå på alle fire i kortere tid).

Milelja Retreat Center

Dette legendariske yoga retreat center ligger på den græske ø Lesbos. Fra husene er der kun 10 minutters gang til havet og den lille landsby Molyvos. Milelja byder på en rolig og intim atmosfære, som er perfekt til vores yoga retreats. Fra Milelja kan I nyde den storslåede udsigt til Molyvos eller bare beundre grundens gamle træer, de smukke blomster, de rustikke bygninger og det skønne landskab, som omgiver det hele.
Milelja består af tre forskellige huse, som er inddelt i værelser og lejligheder. Når du booker din plads, kan du vælge hvilken overnatningstype, du foretrækker.

Program:

Datoer 5-12. juli 2018

Dag 1: Ankomst til Milelja. Vi koordinerer lufthanvstaxa for alle deltager der sender os deres flynummer og ankomsttidspunkt senest en uge inden afgang. Du kan tjekke ind på Milelja fra klokken 14.00. Retreatcenteret har en snack klar til dig når du kommer så du kan finde dig til rette på dit værelse og få en god nats søvn.

Dag 2-7

7.40 – 8.00 Morgenmeditation eller pranayama
8.00 – 10.00 Open Flow yoga
10.00 Vegetarisk Brunch på retreatcenteret
11.00 – 17.00 Fritid, afslapning på stranden eller ved poolen eller tid til at gå op opdagelse i naturen
17.00 – 18.30 Blid eller restorativ yogaklasse (mandag fri)
18.30 Middag på egen hånd i Molyvos
22.00 Stilletid til næste morgen

Vi holder fri en eftermiddag midt på ugen så du kan planlægge en tur på øen eller slappe af.

Dag 8 Hjemrejse

8.00 Morgenmad på retreatcenteret og et sidste dyp i poolen inden tjek ud frem til klokken 10. Flyver du meget tidligt får du en lille madpakke med fra køkkenet inden du flyver hjem igen med en blød, solvarm og glad yogakrop.

Pris: Fra 6.890 kr
Prisen inkluderer

7 nætter i dobbeltværelse (enkeltværelse er muligt). Kontakt Bering rejser og find den værelseskategori der passer dig og dit budget.
Yoga og meditation (se under dagsprogrammet)
Snacks og te man selv kan tage i køkkenet hver eftermiddag
Et simpelt måltid/snack på ankomstdagen
Tidlig morgenmad eller madpakke på afrejsedagen
Transport til/fra lufthavnen
Dette er en pakkerejse og er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven – se hvilke fordele det medfører for dig – klik her

Ikke inkluderet

Flyrejse fra Danmark til Lesbos (se under praktisk info)
Massage eller andre behandlinger
Aftensmåltider
Afbestillingsforsikring og rejseforsikring

Tidspunkt

5 (Torsdag) 14:00 - 12 (Torsdag) 10:00

Sted

Milelja Retreat Center

Irene Asbach, Ursula Hasenburg, Mythimnna (Molivos) / Lesvos 811 08, Grækenland

19jul - 21jul 1910:00jul 213 DAGES URBAN RETREAT: Elementerne bag de ayurvediske typer10:00 - 12:45 (21) Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus COrganisator: Janni Ide Daugaard

Mere

Arrangementsdetaljer

3 DAGES URBAN RETREAT HOS BALA YOGA
– Genfind roen, midt i byens puls –

Elementerne bag de ayurvediske typer.
Ayurveda er den indiske sundhedsvidenskab, der er en del af yogaen. Ét af fundamenterne i denne videnskab er de fem elementer; jord, vand, ild, luft og rum. I løbet af tre dage har du mulighed for, at undersøge disse elementer gennem en praksis der består af flow, blid yoga, meditation og små snakke. Efterfølgende vil du have din egen oplevelse af elementerne og dermed også en oplevet forståelse af de tre ayurvediske typer; vata, pitta og kapha.

Kombiner ferien med familietid og tid til dig selv – eller kom til de klasser der passer ind i din arbejdsrytme, hvis du ikke har ferie. Det eneste det kræver, for at du kan være med, er at du har lyst til at fordybe dig i din yogapraksis.

Retreatet afholdes hos Bala Yoga Studio i Aarhus C. Du kan benytte dit normale måneds- eller klippekort til studiet. Som et særligt sommertilbud i forbindelse med dette Urban Retreat kan du også købe et 3 dages medlemsskab til 299 kr. / 249 kr. (stud.) Uanset hvad du vælger, skal du selv booke de klasser du ønsker at deltage i, via Bala Yogas booking system.

Du kan læse mere om eventet her: https://www.facebook.com/events/1663153923731941/

Tidspunkt

19 (Torsdag) 10:00 - 21 (Lørdag) 12:45

Sted

Bala Yoga Studio

Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus C

21jul - 28jul 2115:00jul 28Yoga teacher training with Birgitte Gorm: The Role of the Yoga teacher – psychology and teaching yoga15:00 - 15:00 (28) Oscar Pettifords Vej 25, 6. sal THOrganisator: Birgitte Gorm Hansen

Mere

Arrangementsdetaljer

Life as a yoga teacher is a welcome to paradox: Our glowing passion for yoga can burn us out, our connection with students can leave us feeling lonely and isolated, our spiritual call to unity takes place within a highly divided and competitive market space and our skills in empowering our students can become a power-trip in itself.

This 50-hour course is for the trained yoga teacher who want to inquire deeper into psychological and social dynamics around their work. We will explore the psychology behind your role as a yoga teacher as well as the power dynamics entailed in taking on this role. Our focus is the teacher/student relationship and how it plays out in your own relationship to the people you teach and train with. A typical day involves:

1) A talk addressing psychological and historical aspects affecting modern yoga communities

2) A group enquiry using the Big Mind process to access the drives, resources and shadows that can support you in becoming more helpful to your students

3) Short yoga posture practices, meditations or group exercises integrating, digesting and operationalizing what we learned during the day.

The training gives you tools to navigate with integrity from your own inner compass rather than receiving an expert guideline for how you should act as a teacher. The training is mainly process-work meaning we will be working with your lived experience with taking on the role of the yoga teacher and discuss the dynamics that you are currently puzzled by or need support to navigate. Our group enquiry will address the following themes:

-The teacher/student relationship as it plays out in your life

-Healthy boundaries at work

-Power, hierarchy and cult-logic: The psychology of shadows in yoga

-Your own shadows and what they can teach you

-Navigating competition and the spiritual marketplace.

-Group dynamics in your teaching.

-Loneliness, working life and creating networks of peer support.

This training is limited to 10 people.

Dates 2018: July 21 at 15.00 to July 28. At 15.00.

Place: Metropolis Yoga is one of Copenhagen’s most beautiful yoga venues, situated at the Copenhagen water front only a 10 minute drive from the central station and 15 minutes from Copenhagen airport. The area is famous for its canals and architecture and has an ocean swimming facility and green areas around the corner. You can bring your own food and eat in the kitchen or the balcony or go out for lunch in one of the local café´s. Accomodation is not provided at the yoga room but there are lots of hotel, airbnd and

Price: 1136EUR/ 8.499 DKR/ 1297 USD covers the teaching fee, tea and snacks.

Application: Write to info@birgittegorm.com with a short statement about:

-Your training in yoga
-Other relevant education in use in your current work
-How long you have been teaching
-A list of the kinds of teaching you offer and for whom
-Your aspirations and motivation to join his training
-Any history of psychological or neurological challenges you may feel are relevant to share

About Birgitte:

Birgitte have been teaching yoga for 15 years, and have been practicing yoga and meditation for more than two decades. She has an MA in social Psychology from the University of Copenhagen and PhD in management from the Copenhagen Business School. Birgitte is trained as a process consultant using systemic and narrative frameworks and has been training in Big Mind facilitation since 2013 with her Zen teacher Genpo Roshi, currently on the advanced training program. She has taught, assisted and worked as an external examinatior in several yoga teacher training programs and have been teaching workshops for yoga teachers for more than a decade. With extensive teaching experience from universities, yoga studios and retreat centres, she communicates with ease and joy in both English and Danish. Throughout her career as a yoga teacher Birgitte has been at the front line of experimental and sensation-based approaches to yoga posture practice and have paved the way for a generation of Scandinavian yoga teachers who dare to think out of the box.

Booking, terms and conditions:

When you have been accepted in the training you reserve your space by paying a 30% non-refundable deposit. The deposit secures your booking until 3 months prior to the training. The remaining amount is due by May 21. 2018. It is not possible to transfer your booking to later events, nor will your payment be refunded if you cancel after may 21st. You are however free to sell your space to another qualified yoga teacher or offer it to someone on waiting list if you make other plans, provided that Birgitte has been consulted about this. Birgitte will of course refund the full amount in the unlikely event of a cancellation onher part. There is no exam in this course since our focus is on self-enquiry and process work rather than dissemination of knowledge. You will receive a course diploma documenting your full and active participation in all course days.

Tidspunkt

21 (Lørdag) 15:00 - 28 (Lørdag) 15:00

Sted

Metropolis Yoga

Oscar Pettifords Vej 25, 6. sal TH

24jul - 26jul 2409:30jul 263 DAGES URBAN RETREAT: De tre faser i myten om Ganesh09:30 - 19:30 (26) Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus COrganisator: Janni Ide Daugaard

Mere

Arrangementsdetaljer

3 DAGES URBAN RETREAT HOS BALA YOGA
– Genfind roen, midt i byens puls –

De tre faser i myten om Ganesh.
Træd fra byens puls ind i myternes univers og oplev hvad der sker, når du i løbet af tre dage fordyber dig i 7 forskellige yogapraksisser. Rammen om disse tre dage er Ganesh; ham med elefanthovedet fra den hinduistiske mytologi. Praksissen kommer til at bestå af flow, blid yoga, meditation, letfordøjelig yogafilosofi og naturligvis mulighed for at læne dig tilbage og lytte til de skønne og skøre myter. De forskellige praksisser vil stimulere din intuition og din kreativitet – ressourcer du efterfølgende kan tage med dig i din hverdag.

Kombiner ferien med familietid og tid til dig selv – eller kom til de klasser der passer ind i din arbejdsrytme, hvis du ikke har ferie. Det eneste det kræver, for at du kan være med, er at du har lyst til at fordybe dig i din yogapraksis.

Retreatet afholdes hos Bala Yoga Studio i Aarhus C. Du kan benytte dit normale måneds- eller klippekort til studiet. Som et særligt sommertilbud i forbindelse med dette Urban Retreat kan du også købe et 3 dages medlemsskab til 299 kr. / 249 kr. (stud.) Uanset hvad du vælger, skal du selv booke de klasser du ønsker at deltage i, via Bala Yogas booking system.

Du kan læse mere på: https://www.facebook.com/events/1785005714922023

Tidspunkt

24 (Tirsdag) 09:30 - 26 (Torsdag) 19:30

Sted

Bala Yoga Studio

Immervad 1, 2.th, 8000 Aarhus C

28jul - 2augjul 2808:00aug 2Yoga Detox Retreat i Málaga08:00 - (august 2) 17:00 Málaga, SpanienOrganisator: Stina Madelaire

Mere

Arrangementsdetaljer

Det her 6-dages retreat er for dig, der vil sætte fokus på at optimere dit velvære, rense din krop for affaldsstoffer og inspireres til at skabe sunde(re) vaner for dig selv i hverdagen.

Det får du:

– Daglig undervisning i yoga, åndedrætsøvelser og meditation

– Sund økologisk mad med råvarer fra egen køkkenhave

– Individuel kropsanalyse

– Personlig kostplan med udgangspunkt i dine behov og målsætninger

– Undervisning i detox/udrensning af affaldsstoffer og anti-inflammatorisk kost

Vi skal bo på Andalucia Eco Retreat, der ligger i naturskønne omgivelser i nationalparken Guadalhorce River.

Under retreatet vil der være rig mulighed for at tage på vandreture i området eller ture til stranden i Málaga.

Dine undervisere er ernæringsterapeut Nanna Hur og yogalærer Stina Madelaire.

Spørgsmål? Skriv til stina@nor.house (nej, ikke noget .dk til sidst 😉 )

Tidspunkt

Juli 28 (Lørdag) 08:00 - August 2 (Torsdag) 17:00

Sted

Andalucia Eco Retreat

Málaga, Spanien