Yogavivo betyder jeg lever yoga
Det er det, vi ønsker at inspirere til med Yogavivo, og det er samtidig den følelse, vi – som teamet bag – selv har. Vi dyrker yoga, underviser i yoga og er en aktiv del af yogamiljøet i Danmark.
Men vi er også mennesker med fyldte hverdage, dejlige familier og tid, der skal prioriteres. Også på yogamåtten. Derfor gik vi sammen om at skabe noget, vi synes manglede i Danmark: En online yoga-platform, der kan gøre yoga til en flydende, nem og tilgængelig del af hverdagen for dig, der har lyst til at være med. Uanset hvem du er og i hvilken form du er. Og som samtidig gjorde det muligt at træne med nogle af Danmarks bedst uddannede og mest erfarne yogaundervisere.

Danmarks største online yogaportal
Yogavivo er Danmarks største online yogaportal. Med et medlemsskab får du adgang til et hav af online yogavideoer med dansk instruktion, så du nemt kan dyrke yoga hvor og når som helst. Du får også adgang til vores ‘Fit & Move’ afdeling som er et online fitness- og træningscenter samt Yogavivos madunivers, med opskrifter fra førende kokke og ernæringsterapeuter.

Yogavivo introducerer forløb med korte programmer til din hverdag
Store ambitioner spænder ofte ben for vedholdenheden. Og så udebliver motivationen og resultaterne. Derfor giver kortere yogavideoer 2-3 gange om ugen dig meget mere, end du får ud af yoga i timevis en enkelt gang hver 4. uge.
Ligeledes introducerer vi særligt tilrettelagte forløb der guider dig i mål med det du ønsker – hvad enten det er mindre stress, mere smidighed, øget styrke, færre ryggener eller andet. Du skal bare trykke på play – vi har eksperter der har tilrettelagt forløbet for dig.

Det er grundtanken bag Yogavivo – let tilgængeligt, simpelt, overskueligt og der hvor du er.

Vores værdier
Yoga betyder forening – og for os handler yoga ikke kun om det vi laver på yogamåtten. Det handler også om, at vi aktivt bidrager til at gøre noget for både andre mennesker og naturen. Læs mere om hvad vi støtter her.

God fornøjelse!
Team Yogavivo