Lad vejrtrækningen få plads

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 11 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : Åndedræt & Pranayama / Angst & depression
 • Niveau : Let øvet / Øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga / Vejrtrækning
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af forløbet “Skru ned for dit indre drama”, der handler om stress og angst. Hvis du er stresset, mærker du sandsynligvis, at din vejrtrækning bliver hurtigere og mere overfladisk, og at det kan føles svært at få trukket vejret ordentligt igennem. Denne sekvens hjælper vejrtrækningen til mere ro, dybde og fylde, hvilket virker beroligende for dit nervesystem. Du kan træne denne sekvens i almindeligt tøj, men det er vigtigt, at der ikke er noget, der strammer omkring brystkasse og talje.

21 KOMMENTARER

KOMMENTARER 21

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Kære Jette. Hvor det glæder mig at du kan bruge videoen – og at du også mærker ro efter den korte træning. Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:-)

  1. Post
   Author

   Hej Rikke.
   Ja, det er da ret vildt, at der nogle gange ikke skal mere til end 10 minutter på måtten, ikke? Det glæder mig, at du kunne mærke forskel og tusinde tak for din kommentar:-)

  1. Post
   Author
 1. Hej Ene.

  Denne video du her har lavet, gør en kæmpe forskel for mig!
  Jeg er startet med at studerer, efter ikke at have været på skolebænken i over 20 år. Sidder og laver min første opgave som jeg skal op til i eksamen i. Hver gang jeg støder hovedet mod muren, ikke føler at jeg kan finde ud af det, går i stå, ikke føler at jeg har evnerne,.
  så stopper jeg – tager lidt at drikke og laver så denne video. Derefter er jeg nulstillet og så kører det bare derud af igen.

  Tak

  1. Post
   Author

   Hej Rikke

   Tusinde tak for din fine kommentar – jeg blev da helt rørt over at læse den. Det glæder mig virkelig, at du får så god effekt af videoen. Og jeg ønsker dig så meget held og lykke med din opgave og din eksamen:-)

 2. Hej Ene
  Dejlig sekvens, lige tilpas til at komme tilbage i kroppen og åbne op. Igen oplever jeg at det løfter mit humør, selvom det ikke var lavt før, og jeg oplever mere mental klarhed, når jeg lige har lavet sekvensen. Dejligt, tak for det.
  Kh Monica

  1. Post
   Author

   Hej Monica:-)
   Hvor er det skønt at høre. Jeg bliver så glad over at høre, at bare 10 minutter i selskab med kroppen gør sådan en forskel. Tak fordi du giver dig tid til at dele din erfaring.
   Kh Ene

 3. Har lavet denne sekvens to gange og drømmer allerede om at integrere den som en fast rutine i mit liv. Burde være muligt at finde de 10 minutter.

  Tak!

  1. Post
   Author

   Hej Annedorthe.
   Det glæder mig at høre. Min erfaring er at det er nemmest at få etableret nye rutiner ved at vælge et fast tidspunkt hver dag – og måske ligefrem sætte en alarm. Held og lykke med at finde de 10 minutter:-)

 4. Hej. Prøver lige igen. Lige logget på jeres hjemmeside for første gang i mit liv. Er allerede meget begejstret. Det er bare så godt. Spændende og brugbart. Tak:)

  1. Post
   Author

   Hej Ingeliss. Dejligt at du er med her på Yogavivo – velkommen til:-) Hvor er jeg glad for at høre at det giver mening for dig. Og tak fordi du deler din begejstring. Fortsat god fornøjelse med træningen.
   Varm hilsen
   Ene

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Skru ned for dit indre drama