Med Yogavivo Firmayoga får dine medarbejdere konkrete teknikker til et større fysisk og mentalt overskud via online yoga.

Når din virksomhed er tilmeldt, kan medarbejderne streame yoga-videoer med Danmarks bedste undervisere via computer, tablet og smartphone. Alt der skal bruges for at kunne mærke en fysisk og mental forskel er lidt gulvplads, internet og 5-15 minutter.

Med Yogavivo Firmayoga får din virksomhed:

 • Nem adgang til mental afkobling og yoga
 • En løsning der er nem at organisere og sætte i gang – også hos dem der arbejder hjemme.
 • En enkel og effektiv måde at få færre sygedage, højere trivsel og øget produktivitet

Firmayogaen er designet så der er et stort udbytte til alle uanset kropstype og tidligere erfaring med yoga.

Ja – tak jeg vil gerne kontaktes ang. firmayoga


Med et virksomheds-abonnement hos Yogavivo får I:

 • Adgang til alle Yogavivos +1300 yoga og fitness-programmer
 • Mentale og fysiske reset på 5-10 minutter, der kan laves på kontorstolen
 • Effektive teknikker til at forebygge stress, få skuldrene væk fra ørerne og åndedrættet ned i maven.
 • Yogasekvenser der forebygger og lindrer nakke, ryg og skulder-smerter
 • Yogasekvenser på 15 minutter der både giver ro, løfter energien samt afspænder og styrker kroppen
 • Teknikker til øget fokus og mentalt overskud
 • Programmer der giver god søvn, bedre fordøjelse samt forebygger hovedpine
 • Mindfulness, meditations – og åndedrætsteknikker guidet af Danmarks dygtigste undervisere

Derudover får I:

 • Adgang til Yogavivos online fitness-studio, hvor man uanset form og erfaring kan få både øget styrke og pulsen op.
 • En tjeneste hvor alle undervisere er erfarne og veluddannede. Flere af dem regnes blandt Skandinaviens bedste, er ansvarlige for uddannelse og videreuddannelse af yogalærere, har skrevet bøger om yoga og er efterspurgte undervisere både privat og i virksomheder.
 • En samarbejdspartner med social ansvarlighed: Yogavivo har et CO2-neutralt website og har startet ‘Yoga i Klassen‘, som er et gratis tilbud til alle folkeskoler med online yoga særligt lavet til brug i klasselokalet. Det benyttes af mere end 500 folkeskoler i Danmark i dag.

Alle arbejdspladser er forskellige – vi sidder klar til at vejlede om, hvordan yoga bedst kan bruges og passes ind på jeres arbejdsplads. Kontakt os for en uforpligtende snak og et tilbud her.

 

SKAB ET PUSTERUM FOR DINE MEDARBEJDERE
10-12% af danskerne oplever alvorlige stress-symptomer på daglig basis. 20% af danskerne har haft rygsmerter indenfor de sidste 14 dage. 15% af danskerne har problemer med at sove og endnu flere har svært ved at falde i søvn pga tankemylder. Mentale og fysiske spændinger påvirker fokus, overskud og kreativitet.
Alle disse udfordringer er noget yogateknikkerne har vist sig effektive i forhold til at løse.

Det får I som virksomhed ved at investere i medarbejdernes helbred og velvære:

Alle arbejdspladser er forskellige – vi sidder klar til at vejlede, om præcis hvordan yoga kunne gavne og passe ind lige præcis på jeres arbejdsplads både i forhold til jeres daglige skema og de konkrete behov, I har.

JEG VIL GERNE KONTAKTES OG HØRE MERE

Dit navn *

Navn på virksomhed *

Din email *

Dit tlf. nr.

Besked


* obligatoriske felter

Forskningen taler sit klare sprog

Yoga og meditation på arbejdspladsen er gennem de seneste år blevet mere og mere udbredt, og med yogaens indtog på arbejdspladserne er der kommet mere forskning på området.


Reduktion af sygefravær

En svensk undersøgelse fra 2016 viser, at yoga, meditation og mindfulness på arbejdspladsen giver mindre sygefravær. Dels ved at afhjælpe smerter, stivhed og ømhed i hoved, nakke og ryg, især hos folk der sidder på en kontorstol foran computeren hele dagen. Men yoga og meditation giver også større produktivitet og bedre koncentration. Med yoga på arbejdspladsen højnes energiniveauet, og medarbejderne får redskaber til at håndtere problemer med stress.
Undersøgelsen konkluderer, at yoga på arbejdspladsen er en rigtig god investering i et sundt arbejdsmiljø med veloplagte, sunde og glade medarbejdere.


Bedre håndtering af pressede situationer

Den svenske undersøgelse er ikke alene om at lovprise yoga og meditation i arbejdstiden. Faktisk fastslog en større undersøgelse fra University of San Francisco allerede tilbage 2009, at velfærdsordninger på arbejdspladsen som for eksempel yoga og meditation har en positiv indflydelse på medarbejderne trivsel. Som den svenske undersøgelse viste den amerikanske forskning også, at medarbejdere var gladere, mere produktive og langt bedre til at håndtere stressede situationer, hvis det dyrkere yoga på arbejdspladsen. Men undersøgelsen fastslog også, at den positive effekt ikke blot galt det enkelte individ, men også for medarbejderne som gruppen.

Vedvarende stress påvirker hjernen negativ
Periodisk stress er ikke altid en dårlig ting, men vedvarende stress kan påvirke hjernen i sådan grad, at hjernen skrumper og bivirkninger som svigtende hukommelse og mismod bliver allestedsnærværende. Se TED videoen nedenfor om hvordan vedvarende stress kan påvirke hjernen negativt, og hvordan vi med motion og åndedrætssøvelser som for eksempel yoga kan sikre at hjernen er på rette spor.

Vi tror på, at når man er mere afspændt og har bedre velbefindende, er det nemmere at være både kreativ og produktiv. Undersøgelser peger på, at investeringer i medarbejderes fysiske og mentale helbred tjener sig selv ind 3 – 6 gange i form af færre sygedage, mere effektivt arbejde og mere innovativ problemløsning.


Se med her når tv-lægen fortæller om hans første oplevelse med yoga
. Eller se TED videoen nedenfor om hvordan vedvarende stress påvirker hjernen os og hvordan yoga kan få os på rette spor igen.