• Yogavivo Firmayoga er et tilbud om nem adgang til bevægelse og mental afkobling i løbet af arbejdsdagen
  • Yogavivo Firmayoga er til dig, der har ansvar for medarbejdere – uanset om I er en lille eller stor virksomhed
  • Yogavivo Firmayoga er en enkel og billig måde at få færre sygedage, højere trivsel og øget produktivitet med bare 15 minutters indsats om dagen

Skab et pusterum for dine medarbejdere
10-12% af danskerne oplever alvorlige stress-symptomer på daglig basis. 20% af danskerne har haft rygsmerter indenfor de sidste 14 dage. 15% af danskerne sover konsekvent for lidt.


Vi lever i en tid, hvor vi konstant er på. Dels er arbejdspresset blevet højere og dels er vi hele tiden tilgængelige via vores devices. Mange kæmper med aldrig at være i stand til at få slappet helt af, og det kan mærkes både i hovedet og på kroppen, hvor det både sætter sig som spændinger, et generelt dårligere helbred og et mangel på fokus, overskud og kreativitet – og det tager desværre på arbejdsglæden.

Denne problemstilling er kun blevet intensiveret under coronaen, hvor pludselige omstillinger og hjemmearbejde er blevet hverdag for mange. Digital yoga giver dig muligheden for stadig at tage hånd om dine medarbejderes helbred, selvom I ikke er fysisk sammen.

Et initaitiv der kan ses på bundlinjen
Vil du gerne give dine medarbejdere en afstressende pause i deres arbejdsliv? Og vil du gerne have mere glæde, trivsel og energi i din virksomhed?

Yogavivo tilbyder nu en løsning til dig og dine medarbejdere. Med Yogavivo Firmayoga får du og dine medarbejdere konkrete teknikker til at finde ro og energi i en hektisk hverdag, til at stimulere jeres kreativitet og produktivitet og arbejde med de klassiske “kontorsmerter” – altså ondt i nakke, lænd, skuldre osv. Statistikker viser, at investeringer i medarbejderes fysiske og mentale helbred som regel tjener sig selv ind 3 – 6 gange i form af færre sygedage, mere effektivt arbejde og mere innovativ problemløsning.

Med et abonnement på Yogavivo Firmayoga får I

  • Adgang til alle vores +1300 yoga og fitness-klasser
  • Forløb særligt egnet til at forebygge og hjælpe folk tilbage fra stress
  • Forløb der forebygger og arbejder med nakke, ryg og skuldersmerter
  • Forløb med klasser der kan laves direkte ved skrivebordet
  • Forløb med klasser, der altid tager under 15 minutter at lave
  • Længerevarende forløb med fokus på at blive generelt gladere
  • Fitness-forløb med fokus på at komme i form og blive stærkere
  • Klasser der skærper fokus, kreativitet og koncentration fx før et vigtigt møde


Når din virksomhed er tilmeldt, kan medarbejderne streame yogavideoer med Danmarks bedste undervisere via computer, tablet eller smartphone. Alt de skal bruge er lidt gulvplads og internet. Mange af videoerne tager under 15 minutter. I behøver dermed ikke tage mere end et kvarter ud af arbejdsdagen for at gøre noget godt for jer selv og hinanden.


Det får I som virksomhed ved at inverstere i medarbejdernes helbredAlle arbejdspladser er forskellige – vi sidder klar til at vejlede om præcis hvordan yoga kunne gavne og passe ind lige præcis på jeres arbejdsplads både i forhold til jeres daglige skema og de konkrete behov, I har.

JEG VIL GERNE KONTAKTES OG HØRE MERE

Dit navn (obligatorisk)

Navn på virksomhed (obligatorisk)

Din email (obligatorisk)

Dit tlf. nr. (obligatorisk)

Bedste træffetid

Kommentar

Forskningen taler sit klare sprog

Yoga og meditation på arbejdspladsen har gennem de seneste år fyldt mere og mere, og med yogaens indtog på arbejdspladserne er der kommet mere forskning på områder.

En svensk undersøgelse fra 2016 viser, at fokus på yoga, meditation og mindfulness på arbejdspladsen giver mindre sygefravær. Dels ved at afhjælpe smerter, stivhed og ømhed i hoved, nakke og ryg, især hos folk der sidder på en kontorstol foran computeren hele dagen. Men yoga og meditation giver også større produktivitet og bedre koncentration. Med yoga på arbejdspladsen højnes energiniveauet, og medarbejderne får redskaber til at
håndtere problemer med stress.

Undersøgelsen konkluderer, at yoga på arbejdspladsen firmayoga_img_6er en rigtig god investering i et sundt arbejdsmiljø med veloplagte, sunde og glade medarbejdere.

Den svenske undersøgelse er ikke alene om at lovprise yoga og meditation i arbejdstiden. Faktisk fastslog en større undersøgelse fra University of San Francisco allerede tilbage 2009, at velfærdsordninger på arbejdspladsen som for eksempel yoga og meditation har en positiv indflydelse på medarbejderne trivsel. Som den svenske undersøgelse viste den amerikanske forskning også, at medarbejdere var gladere, mere produktive og langt bedre
til at håndtere stressede situationer, hvis det dyrkere yoga på arbejdspladsen. Men undersøgelsen fastslog også, at den positive effekt ikke blot galt det enkelte individ, men også for medarbejderne som gruppen.

Vedvarende stress påvirker hjernen negativ
Periodisk stress er ikke altid en dårlig ting, men vedvarende stress kan påvirke hjernen i sådan grad at hjernen skrumper og bivirkning som svigtende hukommelse og mismod bliver allestedsnærværende.

Se denne TED talk video om hvordan vedvarende stress kan påvirke hjernen negativ og hvordan vi med motion og åndedragsøvelser som for eksempel yoga kan sikre at hjernen er på rette spor.