Med Yogavivo Firmayoga får dine medarbejdere konkrete teknikker til et større fysisk og mentalt overskud via online yoga.

Når din virksomhed er tilmeldt, kan medarbejderne streame yoga-videoer med Danmarks bedste undervisere via computer, tablet og smartphone. Alt der skal bruges for at kunne mærke en fysisk og mental forskel er lidt gulvplads, internet og 5-15 minutter.

 

Med Yogavivo Firmayoga får din virksomhed:

 • Nem adgang til mental afkobling og yoga
 • En løsning der er nem at organisere og sætte i gang – også hos dem der arbejder hjemme.
 • En enkel og effektiv måde at få færre sygedage, højere trivsel og øget produktivitet

Firmayogaen er designet, så der er et stort udbytte til alle uanset kropstype og tidligere erfaring med yoga.

Med et virksomheds-abonnement hos Yogavivo får I:

 • Adgang til alle Yogavivos +1300 yoga og fitness-programmer
 • Mentale og fysiske reset på 5-10 minutter, der kan laves på kontorstolen
 • Effektive teknikker til at forebygge stress, få skuldrene væk fra ørerne og åndedrættet ned i maven.
 • Yogasekvenser der forebygger og lindrer nakke, ryg og skulder-smerter
 • Yogasekvenser på 15 minutter der både giver ro, løfter energien samt afspænder og styrker kroppen
 • Teknikker til øget fokus og mentalt overskud
 • Programmer der giver god søvn, bedre fordøjelse samt forebygger hovedpine
 • Mindfulness, meditations – og åndedrætsteknikker guidet af Danmarks dygtigste undervisere

Derudover får I:

 • Adgang til Yogavivos online fitness-studio, hvor man uanset form og erfaring kan få både øget styrke og pulsen op.
 • En tjeneste hvor alle undervisere er erfarne og veluddannede. Flere af dem regnes blandt Skandinaviens bedste, er ansvarlige for uddannelse og videreuddannelse af yogalærere, har skrevet bøger om yoga og er efterspurgte undervisere både privat og i virksomheder.
 • En samarbejdspartner med social ansvarlighed: Yogavivo har et CO2-neutralt website og har startet “Yoga i Klassen”, som er et gratis tilbud til alle folkeskoler med online yoga særligt lavet til brug i klasselokalet. Det benyttes af mere end 500 folkeskoler i Danmark i dag. Læs mere om os her.

Alle arbejdspladser er forskellige – vi sidder klar til at vejlede om, hvordan yoga bedst kan passes ind i forhold til jeres behov. Kontakt os for en uforpligtende snak og et tilbud her.

 

Skab et pusterum for dine medarbejdere
10-12% af danskerne oplever alvorlige stress-symptomer på daglig basis. 20% af danskerne har haft rygsmerter indenfor de sidste 14 dage. 15% af danskerne har problemer med at sove og endnu flere har svært ved at falde i søvn pga tankemylder. Mentale og fysiske spændinger påvirker fokus, overskud og kreativitet.

Yogateknikkerne har vist sig meget effektive i forhold til at afhjælpe disse udfordringer.


Det får I som virksomhed ved at investere i medarbejdernes helbred
Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan yoga vil kunne gavne og passe ind lige netop på jeres arbejdsplads.

  Dit navn *

  Navn på virksomhed *

  Din email *

  Dit tlf. nr.

  Besked


  * obligatoriske felter

  Et udpluk af firmaer og organisationer der benytter Yogavivo firmayoga:
  Forskningen taler sit klare sprog

  Yoga og meditation på arbejdspladsen har gennem de seneste år fyldt mere og mere, og med yogaens indtog på arbejdspladserne, er der kommet mere forskning på området.

  Reduktion af sygefravær
  En svensk undersøgelse fra 2016 viser, at yoga, meditation og mindfulness på arbejdspladsen giver mindre sygefravær. Dels ved at afhjælpe smerter, stivhed og ømhed i hoved, nakke og ryg, især hos folk der sidder på en kontorstol foran computeren hele dagen. Men yoga og meditation giver også større produktivitet og bedre koncentration. Med yoga på arbejdspladsen højnes energiniveauet, og medarbejderne får redskaber til at håndtere problemer med stress.

  Undersøgelsen konkluderer, at yoga på arbejdspladsen er en rigtig god investering i et sundt arbejdsmiljø med veloplagte, sunde og glade medarbejdere.

  Bedre håndtering af pressede situationer
  Den svenske undersøgelse er ikke alene om at lovprise yoga og meditation i arbejdstiden. Faktisk fastslog en større undersøgelse fra University of San Francisco allerede tilbage 2009, at velfærdsordninger på arbejdspladsen som for eksempel yoga og meditation har en positiv indflydelse på medarbejderne trivsel. Som den svenske undersøgelse viste den amerikanske forskning også, at medarbejdere var gladere, mere produktive og langt bedre til at håndtere stressede situationer, hvis de dyrkede yoga på arbejdspladsen. Men undersøgelsen fastslog også, at den positive effekt ikke blot gælder det enkelte individ, men også for medarbejderne som gruppe.

  firmayoga_img_6

  Vedvarende stress påvirker hjernen negativt
  Periodisk stress er ikke altid en dårlig ting, men vedvarende stress kan påvirke hjernen i sådan grad, at hjernen skrumper og bivirkninger som svigtende hukommelse og mismod bliver allestedsnærværende.

  Vi tror på, at når man er mere afspændt og har bedre velbefindende, er det nemmere at være både kreativ og produktiv. Undersøgelser peger på, at investeringer i medarbejderes fysiske og mentale helbred tjener sig selv ind 3 – 6 gange i form af færre sygedage, mere effektivt arbejde og mere innovativ problemløsning.

  Se med når tv-lægen Peter Q. Geisling fortæller om hans første oplevelse med yoga https://www.dr.dk/levnu/krop/maend-med-laendesmerter-har-godt-af-dyrke-yoga

  Se denne TED talk video om hvordan vedvarende stress kan påvirke hjernen negativ og hvordan vi med motion og åndedragsøvelser som for eksempel yoga kan sikre at hjernen er på rette spor.