YOGAEFFEKTEN


Ro, nærvær, smidig og stærk krop med lange, tonede muskler. Effekterne af en yogapraksis er mange og gode, og de fleste, der har prøvet yoga forstår godt, hvorfor det er sundt.

Nu har du for alvor muligheden for at mærke yogaeffekten i dit eget liv. Vi har skabt et yogaforløb, som alle kan deltage på uanset tidligere erfaring med yoga.


Med ‘Yogaeffekten’ får du:
1. En ugentlig mail i 12 uger, der motiverer dig og sørger for, at du holder kursen.
De lander i din indbakke en gang om ugen og minder dig om, at du er i gang med at gøre noget godt for dig selv. Sådan at du ikke glemmer det du er i gang med, hvis du har lidt travlt en uge. Med mailen får du hjælp til at holde kursen, hvis du taber den. Og støtte til at tage nærende skridt i den rigtige retning på en let og lige-til-at-gå-til måde. Den ugentlige mail indeholder også tips om yoga, sundhed og nydelse, der er lette at integrere og gør det rart og nemt at gøre noget godt for dig selv.
2. 3 yogaprogrammer ugentligt i længden 15-35 minutter.
I mailen får du adgang til ugens 3 yogaprogrammer. Du skal lave yoga tre gange om ugen, hvilket er at investere sammenlagt blot 60-90 minutter om ugen til at skabe en effekt, der tydeligt vil kunne ses og mærkes. Når kroppen føles let og levende, er det også lettere at have den fornemmelse når vi bevæger os igennem livet.
3. 3 fokusområder i 3 måneder
Henover de tre måneder vil yogaen og de små livstils-tips kredse om 3 fokusområder:
• Fra hovedet ned i kroppen. Få åndedrættet ned i maven, og skuldrene ned om ørerne imens du opbygger og glæde og kontakt til hele din krop.
• Stærk og smidig krop. Du får en tonet, smidig og vital krop og kan vinke farvel til småskavanker der måske er sat ind med alderen.
• Nærvær, klarhed og kærlighed. Yoga er mere end fysiske øvelser og henover de tre måneder, vil du mærke en forandring, så du blandt andet oplever en større fornemmelse af ro indeni, mere nærvær og en større fornemmelse af blidhed og venlighed. Overfor dig selv og andre.

Med ‘Yogaeffekten’ kan du:
• Vinke farvel til følelsen af hele tiden at være i gang og på, og aldrig helt koble af.
• Blive den (mere) nærværende forælder/partner/kollega du egentlig gerne vil.
• Sig hej til en tonet, levende og mere smidig, stress- og smertefri krop.
• Gøre yoga til en integreret del af dit liv, og afprøve forskellige yogaformer
• Give dig selv nogle genopladende pauser, der båder er gode for din krop og dit mentale velbefindende.
• Opleve yogaens positive ”side-effekter” såsom: god fordøjelse, god nattesøvn, balance i hormonerne, en glad ryg og skuldrene nede om ørerne, energi og mental klarhed i løbet af din dag.

Hvem kan deltage:
Alle kan deltage, uanset om du er ny er eller øvet, ung eller ældre, mand eller kvinde. ‘Yogaeffekten’ er et forløb, du ikke vil fortryde, og som din krop vil takke dig for. Du kommer for alvor i yogashape!

Det kræver kun en yogamåtte og et medlemskab af Yogavivo. Du kan passe det ind i din hverdag og lave yogaen uden at skulle bruge tid på at komme ud af døren for at gøre det. Samt lysten til at deltage og gøre noget godt for dig selv.

Sådan gør du:
‘Yogaeffekten’ forløbet bliver vist nederst på denne, når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage. Du skal blot finde et sted derhjemme, hvor du kan rulle en yogamåtte ud – så er du i gang!