Slip spændinger efter en lang dag ved pc’en

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 12 min
 • Underviser : Jørn Nørtoft
 • Tema : Øget blodcirkulation / På kontoret
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Du har formentlig oplevet spændinger i hoved, nakke eller skuldre efter en lang dag på kontoret. For at mindske og ikke mindst forebygge de spændinger, kan du give dig selv nogle minutters yogapause – gerne dagligt – og måske er det muligt på din arbejdsplads. Om du laver denne praksis på en yogamåtte eller en stol er mindre vigtigt, men det er en god idé at forlade skrivebord helt, eller dreje front væk fra skrivebordet – så du skaber et andet “rum” for din yogapraksis.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Tusind tak for dit svar…. tror det kan hjælpe mig rigtig meget.. Vil prøve på en stol næste gang.
  Afprøvede lige med og lægge hånd på og det giver en rigtig god fornemmelse. Tak

 2. Dejligt program, jeg synes det er svært og mærke om jeg er i leddet eller skulderbladet. Det er så hårdt for mig “bare” og sidde med den rette ryg…. det murer oppe øverst mellem skulderbladene, og jeg ved simpelthen ikke, hvad ser skal til for at ku sidde der. !!?
  Prøvede med en joga blok, men synes ikke det gjorde den store forskel.
  Hvad kan jeg gøre.?

  1. Post
   Author

   Hej Carina E

   Tak for din kommentar. Når du arbejder så subtilt, som programmet her lægger op til – vær opmærksom på, at du skal opleve gennem dine sansefornemmelser i kroppen – den aktivitet der opstår i kroppen fra din bevægelse i skulderleddet, ikke lede. Leder du, vil du oppearbejde en begrænsning af oplevelsen. I den konkrete øvelse med skulderled v. skulderblad. Evt. placer den anden arms håndflade på skulderleddet. Fornem bevægelsen i skulderleddet og hvad bevægelsen afføder af aktivitet – ikke blot i leddet, men også i skulderbladet og måske længere ned af ryggen. Du vil måske få inviteret mere ro ind i skulderled/blad.

   I stedet for at sidde på gulv, eller på en klods. Sæt dig yderst på en stol med fødder plantet i gulvet, for at opbygge styrke i din ryg. Håber du får glæde af programmet.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Jørn Nørtoft