Nakke, skuldre og ryg

 • Tid : 20 min
 • Underviser : Jørn Nørtoft
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / Væk med hovedpinen
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af forløbet “Styrk og blødgør ryg, nakke og skuldre“. Her arbejder du med din nakke. Du vil blive guidet ind i simple nakkeøvelser, som du vil opleve blive inviteret ind til de dybeste muskler, fra ryggens hvirvler til skuldre til nakkens hvirvler. Opmærksomheden i de simple øvelser kræver dit fokus bevæger sig ind til din naturlige vejrtrækning, så du konstant oplever din tilstedeværelse i kroppens bevægelser forøges. Programmet henvender sig til alle.

31 KOMMENTARER

KOMMENTARER 31

 1. Tak Jørn
  Jeg håber jeg kan komme godt igang med min yoga igen. Og hvor blev jeg dog glad for at se / høre dig igen. Du er så super dygtig både til at jeg finder ro i min krop og til at guide.

  1. Post
   Author
 2. Hej Jørn. Du siger i flere af dine videoer, at kroppen har så godt af gentagelse. Hvorfor?

  Jeg værdsætter, at dine øvelser virker så gennemtænkte med seriøse begrundelser i kroppens måde at fungere på.

  1. Post
   Author

   Hej Lise

   Tak for din tilbagemelding og dit spørgsmål.

   Der er mange grunde til at kroppen er glad for gentagelser. En af de væsentligste grunde er, at ved gentagelser lærer/lagrer kroppen langt bedre. Tænk på da vi bl.a. lærte at cykle og spise med kniv og gaffel. Jo flere gange kroppen blev inviteret ud på en cykeltur eller greb kniv og gaffel for at spise, des bedre blev kroppen til det. Håber det giver mening 🙂

   /Jørn

 3. kære Jørn

  jeg er meget tilfreds med alle dine øvelser, men iflg din intro til disse fire videoer lyder det som om at du har et førløb der kompinerer disse fire på 1t40 min, kan ikke finde det ‍♂️

 4. Også i dag et dejligt program – tak for det! Elsker dine tips med strakte fingre for ikke at belaste skuldrene og også at du jævnligt minder om at løfte brystbenet. Det hjælper og jeg bliver endda også afslappet af det

 5. Tak, Jørn……..dette er virkelig en god video 🙂 ….. til alle med “lidt” ondt i nakke og inde under skulderbladet brug denne video, jeg har brugt den i 2 dage, og det VIRKER !!!…. tak….

 6. tak ! Rigtig godt at blive mindet om at arbejde MED kroppen og respektere kroppens begrænsninger. Tror dette program vil afhjælpe mine nakkespændninger rigtig godt.

 7. Tak Jørn. Det var skønt. Jeg elsker at du (stadig) dikterer, så man ikke behøver at kigge med for at forstå øvelserne 🙂

 8. Har lavet dette program 2 gange, det er rigtig godt til mig. Allerede efter første gang kunne jeg mærke at min nakke og mine skulderblade ikke var en stor klump.
  Jeg vågnede med en lethed i mit hoved jeg ikke har prøvet flere år. Tak for det.

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Blødgør ryg, nakke og skuldre med Jørn Nørtoft