Bliv kvit med din hovedpine

 • Tid : 22 min
 • Underviser : Jørn Nørtoft
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / Væk med hovedpinen
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne video inviteres du ind i blide stræk og twist, både i et flow og mere statisk. Gennem disse simple vedvarende øvelser samt fokus på åndedrættet, kan du helt konkret opleve, at hovedpinespændinger enten formindskes eller helt forsvinder. En praksis minimum 3 gange ugentlig, er at anbefale.

10 KOMMENTARER

KOMMENTARER 10

 1. Hej Jørn. Tusind tak for disse 22 befriende minutter! Jeg er utrolig spændt i min krop, men bare efter denne video kan jeg mærke en virkning. Det udløste bogstavelig talt glædestårer efter dit namaste. Jeg vil gøre det tre gange ugentligt, som du anbefaler. Tak, tak, tak! 🙂 Med venlig hilsen Michala

 2. God morgen Jørn

  Tak for en dejlig video. Skønt at mærke de spændte steder slappe lidt af 😉

  Sjovt nok har jeg jeg til yoga i nogen år nu og har først lige forstået det med tungen (min yogalærer siger altid slap af i tungen, hvilket jeg aldrig rigtig har forstået hvordan jeg skulle gøre…og altid glemt at spørge bagefter) – at give slip med tungen, altså at den ikke skal ligge oppe i ganen…hvor var det dejligt at mærke da jeg gjorde det. Jeg spænder meget i min tunge og kæber er jeg nu blevet opmærksom på. Så tak – jeg fik meget ud af de 22 minutter.

  Ha en vidunderlig dejlig dag

  Namaste

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Jørn Nørtoft