Styrk dit hjerte

Intro-video

 • Tid : 20 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Balance i hormonerne / Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Åh den kærlighed – den kærlighed. Hjertesorg er tough at være i. Følelsen af overvældelse og opgivenhed og visheden om, at noget er slut kan gøre vanvittig ondt. Kristine fandt hjælp og styrke til at komme gennem en kærestesorg for mange år siden. Dette medførte en forelskelse i hende selv og livet. Yin yoga har en helende effekt til at komme gennem hjertesorg eller anden form for sorg. Lad denne sekvens hele din sorg. Vi arbejder med hjerte-, lunge- og perikardium-meridianerne kombineret, og stillingerne er samtidig gode for skuldre, arme og brystkasse. Du kan evt. have glæde af en yogapølle, en blok og et tæppe.

16 KOMMENTARER

KOMMENTARER 16

 1. Hej Kristine, jeg bliver lige nødttil og takke dig meget for denne video. Det er vildt hvad disse øvelser gør ved kroppen allerede fra 1. gang. I alle laver gode yoga video hos Yogavivo bliv endelig ved med det, det hjælper mange mennesker er jeg sikker på.
  Nu kan jeg endelig trække vejret ordentligt igen……du ved ikke hvor glad du har gjort mig, tak. Vh Vivian

 2. Hej Kristine. Mange tak for denne Styrk dit hjerte, som jeg aldrig havde prøvet før. Fuld af overraskelser både fysisk og psykisk. Den vil jeg indføre i mit daglige aftenprogram. Noget blev sluppet fri, tror jeg. : ) Alt godt herfra!

  1. Post
   Author
 3. Tak for en dejlig (her efter at have lavet sekvensen flere dage i træk) sekvens jeg begynder at komme dertil, hvor jeg kan blive i stillingerne til klokken lyder og måske endda gerne ville blive ved længere ‍♀️ er målet med Saddle at komme helt ned på ryggen – lige nu nyder jeg at være blokket op nyder at mærke strækket og åbningen af brystkassen. Jeg har heldigvis ikke sorg inde på livet lige nu, men tænker at jeg har brug for øvelsen med at åbne mit hjerte og turde tage livet/kærligheden/følelserne ind tak

  1. Post
   Author

   Kære Dorte

   beklager jeg først ser din besked nu. Dejligt du er kommet længere og dybere. Se det som en forebyggelse. Så du kan stå fast, sku livet byde på noget der kan vælte læsset hos de fleste.

   Målet er ryggen ja, Det handler ik’ om at mærke et stræk i brystkassen, men arbejdet med lårene, herunder meridianbanerne for mave/milt og lever der er fokus på.

   Kh
   K

  1. Post
   Author
 4. Kære Kristine tak for en dejlig sekvens prøvede den uden sorg af bar nysgerrighed og nød den eller hvad det nu er det hedder når man skal bruge HELE sit fokus på at give slip og blive fokuseret i en stilling – klokken – indånding – kristine – udånding navlen ind – kristine hvornår – indånding – ringer du med – udånding navlen ind – klokken…….. Årh allerede nu jeg kunne da godt ha blevet lige lidt endnu 😉 kh AM

  1. Post
   Author

   Kære AnneMette

   Jaaa så fint beskrevet 🙂 Det er lige præcis den slags nysgerrighed der skal til i livet og her på yogavivo. Nemlig lave de sekvenser hvis titel ikke nødvendigvis matcher, der hvor vi er i livet. Der vil altid være noget at hente som noget i os kan bruge.

   Kh
   K

 5. Tak for en dejlig sekvens… men lige meget hvad jeg gør, og hvor mange puder jeg har med, kan jeg ikke komme ned i saddle. Det gør for ondt! Nogle forslag?

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost