Dit daglige smør på brødet

 • Tid : 19 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Mere energi / Siddende stillinger
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 1. video i forløbet “7 dage, der samler Yin og yang”. Her har vi fokus på dit “smør på brødet” i form af fundamentale stillinger med særlig vægt på fødder, ankler og underben samtidig med, at der arbejdes på din kondition i form af stillinger, der påvirker perikardium (hjertemeridianen) og dit åndedræt. Det er tid til at få armene op!

10 KOMMENTARER

KOMMENTARER 10

 1. Hej Kristine
  Tak for dejlig video
  Du fortæller, at man skal passe på med at presse lysken dvs at man skal give plads så det hele ikke “mases” sammen. Når man lægger med benene i V stilling kan jeg godt lide at lægge mig helt fladt forover dvs uden blok, men blot hvile panden på flade hænder eller direkte på måtten. Det gør ikke ondt og føles godt, men er det at presse lysken for meget?
  Kh Louise

  1. Post
   Author

   Hej Louise

   Er det i Wide knee child?
   Grunden til jeg guider som jeg gør er for at du kan arbejde med at skabe plads og bevægelighed i vævet særligt omkring lænden. Træne med din vejrtrækning at få tyngden og styrken tilbage. Det kan godt være det ikke er ligeså rart som det du beskriver du gør, men det er i grunden heller ikke altid det øvelserne handler om. Kroppen har brug for at gøre noget andet end den plejer og den runde ryg øger din plads til bevægelighed.
   Kh
   K

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 7 dage der samler Yin og yang