Skab plads til åndedrættet

 • Tid : 11 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Åndedræt & Pranayama / Farvel stress
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Restorativ yoga / Vejrtrækning
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Stress kan flytte vores åndedræt helt op i toppen af brystkassen. I den tilstand kan det ofte mærkes ubehageligt forceret, hvis vi prøver at tvinge åndedrættet “helt ned i maven”, og det medfører ofte flere spændinger i åndedrætsmuskulaturen. I den her simple, støttede stilling, bruger vi tyngdekraften til at åbne siderne af brystkassen og strække de små muskler mellem ribbenene. Gradvist vil du opleve at få mere plads til dit åndedræt og mere ro på. Videoen er en del af forløbet “Førstehjælp til dig, der er stressramt“, og anbefales især til dig, der er i begyndelsen af dit stressforløb. Du skal bruge en yogapølle/hynde, et tæppe og evt. en blok.

13 KOMMENTARER

KOMMENTARER 13

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Marianne.
   Beklager mit sene svar.
   Jeg ved det faktisk ikke, hvis det er på computer.
   Plejer selv bare at bruge den her 🙂
   Kh
   Stina

 1. Tak for et rigtig dejligt forløb, jeg er traumeramt fra helt tilbage i min opvækst og de fysiske symptomer på dette minder meget om stress. Jeg nød virkelig den ro det gav i min krop, jeg har lavet yoga flere år, og det er altid godt, men kan nogengange også skabe lidt stress i min krop. Det gjorde det her ikke❤️
  Namaste

  1. Post
   Author

   Kære Charlotte.
   Tak fordi du deler – det er dejligt at vide, at programserien virker så godt for dig.
   God sommer!
   Kærligst
   Stina

 2. Godmorgen Stina.
  Jeg er førstegangs bruger her på yogavivo. Jeg har kørt tre af dine programmer for førstehjælp til stressramte. Først skuldre, så ryg og til sidst åndedræt. Hold da op, hvor jeg dejlig afslappet i kroppen nu. Selvom det er to år siden jeg blev hårdt ramt af stress og er tilbage i livet igen, har jeg stadig brug for disse øvelser og ikke mindst tid til at fordybe mig i mig selv og min krop. Så af hjertet tak for dine overskuelige øvelser med et rolig flow og tid til nuet.

  1. Post
   Author

   Kære Anja.
   Tak fordi du skriver – det er rigtig dejligt at vide, at du har glæde af programmerne.
   Ja, det er så vigtigt, at vi holder fast i at fordybe os. Det er også en vigtig ting for mig her efter mit forløb med stress og sygemelding.
   Jeg er glad for at høre, at du er tilbage i livet.
   Håber du får masser af gode timer på yogavivo 🙂
   Kh
   Stina

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Førstehjælp til dig, der er stressramt