3 Magic Block – husk din yogablok til denne!

 • Tid : 25 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / Slank & fit
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 2. i forløbet “Detox med Yinyoga“. 3 Magic Block kan laves alene her der og alle vegne. Vil du opleve transformation i din krop, dit sind og dit liv, så lav denne hver dag i 3 uger. Den kan stå alene, laves efter nr 1 og gerne op til en hver af de næste 3 i serien 1/5 Detox med Yin Yoga

13 KOMMENTARER

KOMMENTARER 13

 1. Kære Kirstine.
  Som så ofte før søger jeg hjælp i dine videoer. I øjeblikket virker det som om jeg har nogle irritation/inflammation omkring psoas/hoftebøjerne, og jeg tænker at denne session er gavnlig for dette? Eller vil du anbefale nogle andre?
  Tusind tak for god yin.
  Kh, Charlotte

  1. Post
   Author
   1. Tusind tak for svar og opmuntring. For når du omtaler mine gener som “ubalancer”, så må jeg jo kunne fjerne dem. Så nu giver jeg den fuld gas med yin de næste uger.

    1. Post
     Author

     Årh du er skøn – vil meget hellere omtale ubalancer som gener, skader, sygdomme, stagnationer, blokeringer og steder der er i udu – min erfaring siger desværre at det kan give mere modstand for nogen så derfor ubalance. Yin yoga kan ikke genskabe noget der mangler, men med den intensitet der lægges an til på yogamåtten med den sande Yinpower så er det med udgangspunkt i at en levende organisme kan heles. Det kræver egen indsats og oftest mere end to gange om ugen, hvilket er derfor jeg har udviklet så mange korte sekvenser jeg i stedet anbefaler man får ind i sin hverdag 4-6 gange om ugen.
     Kh
     K

 2. Hej og tak for dejligt forløb! Når du siger “sug maven ind” ved udånding og du samtidig siger at man ikke skal forcere noget, bliver jeg i tvivl om, hvad du mener. Skal jeg bare give slip eller skal jeg give udåndingen et ekstra “sug “ med mavemusklerne? Louise

  1. Post
   Author

   Hej Louise
   Håber du stadig er med os og har fået svar på dit spørgsmål på eksempelvis en af mine mange livestreams det sidste års tid – du skal ikke give slip, så havde jeg italesat dette. indånding er ned i lænden som er en træning/øvelse i sig selv og på udånding suger du vitterligt maven ind. Du træner din bug, mave, psoas, bækken og ryg her.
   Kh
   K

 3. Kære Kristine, jeg er meget glad for alle denne videoer. Det er dybdegående øvelser, som sætter gang i kroppen. Du er god til at guide og skabe en rolig og kærlig stemning gennem skærmen. Jeg er især vild med denne sekvens med 3 magic blocks. Det er nok også, fordi jeg har lændesvag og spændinger i lænd. Så når jeg har været på blokken så kan min lænd komme i gulvet, som den ellers ikke kan.
  Tak for at være en del af yogavivo og komme med yin yoga. Jeg er ved at bygge min krop op igen efter årevis af fejlreguleret lavt stoftskife, så er yin rigtig god, det kan jeg klare, og samtidig gøre jeg noget sundt og regenererende for min krop. De mere styrkekrævende yogastilarter kan jeg ikke. Ha en god dag nu skal jeg på måtten:-)
  KH Lotus

 4. Hej Kristine
  Er glad for dine efterhånden mange sekvenser. Har besluttet at lave 3 magic dagligt i 3 uger og efter uge 1 læser jeg din kommentar om at knæene ikke skal være samlet men i hoftebredde. Det forvirrer mig, da du i sekvensen flere gange siger ” samlede knæ, samlede fødder” . Hvad skal jeg regne med?
  Namaste
  Gitte

  1. Post
   Author

   Hej Gitte

   ja det kan jeg da godt forstå. De samlede knæ er lige inden du strækker benene ud og sætter hælene i underlaget. Her vil dine ben sandsynligvis placere sig i hoftebreddes afstand. de samlede knæ fra start er en måde at stabilisere kroppen inden du strækker benene ud. Hvis du synes det er forvirrende kan du lave min nyeste version af 3 magic block som findes i 7dages program serien.

   Kh
   K

 5. Hej Kristine
  Jeg er rigtig glad for dine videoer – satser på at få lavet denne her regelmæssigt de næste uger, den er god for stramme hofter og en træt krop!

  1. Post
   Author

   Hej Julie

   Ja lige præcis og for hamstrings, – nemlig uden at overstrække bagsiden. God fornøjelse – min praksis i de her uger står også på 3 magic 🙂

   Kh
   K

 6. Hej Kristine.
  Tak for din fine serie, som jeg er gået i gang med. Har fået købt en blok, men jeg har et spørgsmål til stillingerne, hvor man ligger over blokken: skal knæene være samlet, når man ligger med strakte ben?

  Vh Anna

  1. Post
   Author

   Hej Anna

   Jamen tak. Det er dejligt at få af vide min undervisning kan bruges, – og også hos nogen som jeg slet ikke har mødt – endnu.

   Benene strækker du ud i hoftebreddes afstand så nej knæene er ikke samlet. Hvis du har svært ved at holde fødderne opad/fremad fordi vil ud til siderne og det kræver meget aktivitet at holde dem, kan jeg anbefale at vikle et tæppe/halstørklæde/bælte omkring underbenene. I min undervisning lægger jeg gerne en bolster (pølle/pude) på hver side af deltagerens ankler for at støtte personen til at slappe lidt mere af i hofter og lår. Det er som regel kun noget der varer en lille måneds tid alt efter, hvor ofte du laver 3 magic om ugen. Spændinger og stivhed i lænden skulle gerne løsne op på nogle uger ved at lave 3magic 3-5 gange om ugen, så det at ligge på blokken bliver en anden oplevelse.

   Mange hilsner
   Kristine
   http://www.yinpower.dk

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Detox med yin yoga med Kristine Rost