Trygt og godt

Intro-video

 • Tid : 38 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Angst & depression / Sov godt
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette er en super sekvens til at sove på, men du kan bestemt også lave den regelmæssigt i hverdagen for at få mere ro og tryghed i livet, når alting omkring dig synes overvældende på godt og ondt. Den kan hjælpe dig til at få ro til at slippe kontrollen og have tillid til, at tingene ikke vælter uden dit konstante nærvær og din indflydelse. Den er også til dig, der døjer med søvnløshed pga. for lidt bevægelse, for meget skærm, for meget kaffe eller generelt for mange stimuli i hverdagen.

9 KOMMENTARER

KOMMENTARER 9

 1. Hej Kristine for denne her sekvens: Trygt og godt.
  Jeg tager den 4-6 gange om ugen inden jeg går i seng. Den er både styrkende og afspændende og løfter humøret.
  TAK for den!

 2. Super sekvens der pt. hjælper mig gennem en stor sorg. Jeg kombinerer med andre sekvenser, men denne er specielt god (for mig) til at komme helt dybt ned i følelserne og lade dem komme til (og ud ikke mindst), og hvor jeg trygt kan mærke dem uden angst eller overspringshandlinger. Tak Kristine! Kh Th

  1. Post
   Author

   Århh hvor dejlig en reaktion. Det er sådan tilbagemeldinger der gør det hele værd at ha’ med at gøre for mig. Tak for at give dig tid til at skrive en kommentar her.
   Kh
   K

  1. Post
   Author
 3. Kære Kristine,

  Tak for denne beroligende, jeg vil næsten sige dulmende video. Meget bedre end rødvin og tv og hvad man elles kan komme på af unoder for at berolige kroppen før sengetid. godnat du skønne havkvinde!
  smil fra Louise Marcussen

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost