3 i 1 – vågen & vital

Intro-video

 • Tid : 120 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / Mere energi
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Sekvensen er en del af forløbet ‘3 i 1 – vågen & vital’. Vi har sat de 3 andre videoer i forløbet sammen til denne længere video, hvor du rigtig kan fordybe dig. Du kan opleve faser undervejs, hvor det niver, bider og støjer i kroppen – det er en forventelig del af processen. Du vil opleve mere nærvær med dig selv og andre samt en stærkere indre kraft, der både styrker dit immunforsvar, din naturlige robusthed og din evne til at stå fast. Du vil mærke vitalitet helt ind til din kerne, din hud blive blødere, dit hår kraftigere, og du vil mærke glød i kinderne og få strålende øjne.

10 KOMMENTARER

KOMMENTARER 10

 1. Hej Kristine, jeg kan ikke mærke nogen udfordring overhovedet i Jordens søjler og jeg er usikker på, om jeg laver den rigtigt. Hvordan kan jeg evt. justere udfordringen?

  Namaste, Linda

  1. Post
   Author
 2. Hej Kristine,

  WOW en vild positiv effekt denne her session har haft på min krop!!!

  Jeg har u et halvt år haft acne og forstoppelse og har prøvet ALT uden held (og jeg er uddannet kosmetolog og kostvejleder, så har en del erfaring med begge dele) men efter at have lavet denne session dagligt i en uge fungere både fordøjelse og hud helt normalt igen

  Jeg er blown away over denne positive forandring på kroppen og er nysgerrig og vil gerne lære mere, underviser du eller holder kurser?

  Og så vil jeg gerne rose dig for din blide stemme og dejlige måde at guide en igennem øvelserne på.

  Bare stor tak herfra

  Hilsen Patrizia

  1. Post
   Author

   Wauuu en vild feed back Patrizia, Tak! Det er så fedt du deler for det giver gåpåmod til andre og bekræfter min hensigt og intention med Yinpower metoden og disse intense effektfulde sekvenseringer. Læs endelig mere på yinpower.dk og følge mig på SoMe så du kan møde op fysisk når det kan prioriteres ind i din kalender. Alle mine arrangementer er altid lærerige for den nysgerrige.
   Kh
   K

 3. Hej Kristine,

  Er super glad for dine programmer.

  Tilbage i april prøvede jeg et program kaldt: Balancer din hud, husker at det var med bolde!

  Kan ikke længere finde programmet!

  Har du et andet program, hvor du anvender bolde til detox/lymfe systemet, eller har jeg blot ikke fundet det igen?

  På forhånd mange tak Charlotte

  1. Post
   Author

   Hej Charlotte

   Dejligt de kan bruges. Balancer er ikke et Kristine-ord 😀 så det er rettet til det oprindelige nemlig Reguler og der er helt sikkert ikke brugt bolde i nogle af mine sekvenser. Bolde er hyggeligt, jeg laver bare ikke hyggeligt når det er kun berører overfladen. Jeg arbejder altid ind til kernen og der skal mere til end bolde.
   Hvis du scroller ned herunder så ligger de tre videoer til programmet her 🙂
   Kh
   K

  1. Post
   Author
 4. Tusen takk for de gode videoene. Jeg har et spørsmål til det med tungespissen; hvor langt bak i ganen skal den plasseres? Ble i tvil om det er det helt bløte punkt lengst bak, kjennes litt vel “krøllete”?

  mvh Mari

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 3 i 1 - vågen & vital