Tre i èn – 2:3

Intro-video

 • Tid : 28 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Afspænding & restitution / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I anden sekvens i forløbet ‘Tre i én’ er omdrejningspunktet at få yin og yang i balance. Her vil du opleve en del twists og decideret arbejde med din kerne, din psoas og dit organsystem, og du kan glæde dig til meget mere balance og flow i din krop og i livet. Du skal bruge 2 yogablokke og et tæppe.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Hej Kristine

  Hvilken video/praksis kunne være god til nyrerne (nyremedian?)? Jeg får decideret ondt ved belastning.
  Jeg syntes at tvist som i denne mærkes godt. Er der andre sekvenser du syntes jeg kunne lave?

  1. Post
   Author

   Hej Lise

   Kan du komme ud af sengen og til fods ved egen hånd? Kan du gå på trapper uden hjælp? Kan du stige ind og ud af en bil selv? Kan du løfte 7 kilo i dine arme?
   Hvis du kan disse handlinger kan du alle øvelser i Yinpower og kan med fordel lave den fulde 3i1 dvs alle 3 sekvenser i den samlede version hver og hver anden dag i 5-6 uger inden du går videre med andre videoer fra mig.
   Kh
   K

 2. Hej Kristine er lige blevet færdig med nr. 2 hvor er det bare nogle dejlige øvelser. Har i lang tid haft ondt i mine fødder, men efter i går, altså dag 1 har jeg slet ikke haft det samme ømhed og smerter tak.
  Glæder mig til i morgentusind tak❤️
  P.s laver yoga på min terrasse i sommerhuset. Det er fantastisk ☀️

  1. Post
   Author

   Hej Jette
   Hvor det glæder mig at høre din krop efterlever det den er sat sammen af 🙂 Nemlig en naturlig helingsevne. Fortsæt den gode evne og genfind din medfødte robusthed. <3 Kh K

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Tre i én