Styrk din detox og fordøjelse med twists

Du kan se videoen, når du er medlem på Yogavivo. Få 7 dage gratis adgang nu.

Når du er logget ind, kan du nyde ubegrænset yoga med over 1000+ yogavideoer.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Ingen binding.

Er du medlem allerede, så klik her for at logge ind
Tid 25 min
Underviser Kristine Marie Rost
Tema Detox / God fordøjelse
Niveau Begynder
Yogastil Yin yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 3. i programserien “Detox med Yinyoga”. Start dagen med twist til venstre og så til højre. Twist sætter gang i fordøjelsen og giver plads omkring organerne, så din udrensning optimeres. Denne sekvens kan laves alene eller i forlængelse af nr 1 og 2 alt efter, hvor meget tid du har i dag.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Avatar

  Tak for god og behagelig yoga. Lavede nr. 1 og 3, og er meget glad for din måde at beskrive meridianerne på undervejs 🙂

 2. Christina S

  Godmorgen og tak. Det var en blid og rolig session, instrueret på en meget dejlig måde. Positionen med blok under sacrum føltes ret ekstrem (er hypermobil) og jeg kunne ikke overgive mig/slappe helt af i den stilling fordi jeg følte, der ikke var noget som “holdt” mig og var lidt bekymret for at gå af led eller få en skade. Kan man lave den på en mere moderat måde?

 3. Avatar

  Tak for en dejlig oplevelse…det var min første gang med Yin yoga, og absolut ikke den sidste. Jeg føler en indre ro og at jeg svæver på en sky. Tak..

 4. Avatar
 5. Avatar
 6. Avatar

  Syntes det spændte og prikkede mere over min læn end i hoften, og bliver derfor i tvivl om jeg gør det rigtigt. ?

ANDRE VIDEOER I PROGRAMSERIEN Detox med yin yoga med Kristine Rost