Styrk din detox og fordøjelse med twists

 • Tid : 25 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / God fordøjelse
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 3. i forløbet “Detox med Yinyoga”. Start dagen med twist til venstre og så til højre. Twist sætter gang i fordøjelsen og giver plads omkring organerne, så din udrensning optimeres. Denne sekvens kan laves alene eller i forlængelse af nr 1 og 2 alt efter, hvor meget tid du har i dag.

8 KOMMENTARER

KOMMENTARER 8

 1. En dejlig sekvens – tak.

  Jeg har døjet med mit bækken i mange år efter et hårdt slag og det har skabt store gener omkring mit hofteparti. Jeg er nysgerrig for at høre om jeg skal forsøge at samle fødderne med min viljes kraft og få tæerne til at pege lidt ind mod hinanden, når vi ligger på blokken med strakte ben (altså at jeg godt må anstrenge mig her)? Eller skal jeg blot lade dem falde ud til siden med afslappede ben? Jeg har nu lavet øvelsen tre dage i træk og vil gerne arbejde aktivt med den i en periode og se om det kan rette op på bækkenet.

  mange hilsner
  Karen

  1. Post
   Author

   Kære Karen

   Du er på rette spor. Du skal arbejde aktivt i øvelsen. Jeg kan anbefale dig at læge dine ankler i spænd i et tæppe viklet rundt om eller noget tungt der kan give lidt støtte på hver side imens din krop giver sig i spændingerne oppe omkring dine hofter og bækken. Giv det 2-3 uger med sekvensen her min. hver anden dag så sku du nok kunne ligge der uden at føle du skal arbjede så intenst. fødderne skal ikke have lov at falde ud til siderne.

   Kh
   K

 2. Godmorgen og tak. Det var en blid og rolig session, instrueret på en meget dejlig måde. Positionen med blok under sacrum føltes ret ekstrem (er hypermobil) og jeg kunne ikke overgive mig/slappe helt af i den stilling fordi jeg følte, der ikke var noget som “holdt” mig og var lidt bekymret for at gå af led eller få en skade. Kan man lave den på en mere moderat måde?

 3. Tak for en dejlig oplevelse…det var min første gang med Yin yoga, og absolut ikke den sidste. Jeg føler en indre ro og at jeg svæver på en sky. Tak..

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Detox med yin yoga med Kristine Rost