Søndagsluren

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 16 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Farvel stress / Sov godt
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Her i forløbet “7 dage, der samler Yin og yang” sidste og 7. video er der dømt god nattesøvn, også selvom du vælger at lave sekvensen kl. 10 søndag formiddag. “Eagle arms” er udgangspunktet, og den er effektiv i forhold til at løsne op for spændte skuldre og en øm nakke. Det autonome nervesystem bliver stimuleret og roen sænker sig. En virkelig dejlig og kort sekvens til dig, der er stresset og har svært ved at sove om natten.

14 KOMMENTARER

KOMMENTARER 14

 1. Har lavet denne sekvens to gange nu, og hver gang virkelig tudbrølet… grædt igennem.. føler virkelig der løsner nogle gamle spændinger mellem skulderbladene. Handler om alt at jeg altid har været overansvarlig for alt og alle omkring mig, og nu føler jeg mig udbrændt. Er lidt overrasket over denne sekvens går så dybt. Men føles så rart bagefter. Tak.

  1. Post
   Author

   Kære Annika

   Tak for at dele. Forløsning giver ofte en rar følelse bagefter. Det kræver sit mod at turde blive i øvelser som berører.

   Der er aldrig nogle præcise forklaringer på hvorfor nogen reagere som du eksempelvis gør i nogle øvelser og andre reagerer anderledes. Det er det der er så forunderligt. Øvelserne regulerer kroppen hos den enkelte til der hvor du er.

   Kh K

 2. Hej Kristine
  Tak for nogle rigtig gode og skønne yoga programmer. Jeg er især glad for dine første programmer som for mig har en større dybde og ro. Mit spørgsmål til dig er om du kan forklare hvorfor tårene triller i de sidste tre i dette forløb, mens jeg føler stor energi og styrke af de første. Og kan du anbefale et enkelt længere program, som kan hjælpe mig til en bedre balance mellem yin og yang. Jeg får lyst til at starte med de sidste og slutte med de første. Vil det fx være en god idé rent energi mæssigt?
  Med Tak
  Karen

  1. Post
   Author

   Kære Karen

   Beklager jeg først ser din kommentar her 2 år senere. Jeg håber du fandt videre i nye videoer. Den fra i foråret der hedder 3i1 kan jeg varmt anbefale 🙂

   Der er aldrig nogle præcise forklaringer på hvorfor nogen reagere som du eksempelvis gør i nogle øvelser og andre reagerer anderledes. Det er det der er så forunderligt. Øvelserne regulere kroppen hos den enkelte til der hvor du er.

   Kh
   K

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Anette

   Lyder godt. Så virker den som den skal. Jeg vil prøve at rette den til på min næste oversøiske flyvetur så den kan laves i flysædet 🙂

   Kh
   K

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 7 dage der samler Yin og yang