Sådan bruger du forløbet “Detox med yinyoga”

 • Tid : 2 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / Fokus & klarhed
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video introducerer forløbet: “Detox med yinyoga“. Forløbet består af 5 videoer og er sammensat med fokus på at booste din udrensning ved at aktivere vævet omkring organer og dit fordøjelsessystem.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

 1. Hej, jeg kan ikke finde den video, der skulle være nr. 1 – preparation – i forløbet herunder. Er det en fejl, at den ikke er med her?

  Der kan desværre heller ikke søges på en specifik titel under søgninger, så det er lidt svært at finde den. 🙂

  På forhånd tak for svar.

  1. Videoen – nr. 1 i serien – er nu fundet. Kunne det mon være en ide at lægge den ind i dette forløb, selvom den kan bruges som indledning til andre øvelser eller blot for sig? Dbh. Hanne

   1. Hej Hanne 🙂

    Tak for din kommentar og feedback.

    Det har været en fejl, at den første video (KR13) har manglet fra forløbssiden – den er hermed tilføjet. Tak for de skarpe øjne og for at give os besked, og godt du kunne finde frem til den.

    Rigtig god fornøjelse og god sommer!

    De bedste hilsner

    Caroline • Yogavivo kundeservice

 2. Super forløb ind og udånding – er det ind næse ud mund ? Eller efter 2. Og 4. Skal jeg tisse – er det udrensningen der er gået i gang allerede har kun prøvet dette forløb (1 1/2 mdr) hvad er de mest effektive forløb når man vil tabe sig og samtidig styrkes ? ‍♂️

  1. Post
   Author

   Super dejligt at få af vide. det er så vidt muligt luk munden generelt og træk vejret gennem din næse. keep it simple 😉 ja urin er udrensning. Gå gerne i gang med forløbet Bliv smertefri med Yin – det tager kun 90 min samlet så det svarer til en alm yogaklasse. For at hjælpe dig med råd til vægttab, kræver jeg ved lidt mere. send mig evt en mail på info@yinpower.dk om din kost, hverdagsmønster og udfordringer.
   Kh
   K

 3. Hej Kristine.
  Jeg har fulgt dit detoxforløb 3 dage. Blev så begejstret, at jeg har dyrket det 1 1/2 time pr. dag. Har virkelig oplevet en positiv effekt på fordøjelsen men mine lægge, lyske og fødder er enormt ømme og jeg har været utrolig træt efter de 3 dage. Er det almindeligt , at opleve dette i forbindelse med detoxforløbet ?
  Mvh Gitte

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Detox med yin yoga med Kristine Rost