Radiant heart – en stor åben brystkasse

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 23 min
 • Underviser : Ditte Bykærholm Nielsen
 • Tema : Åbent hjerte
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Bowspring
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

En stor åben brystkasse – også kaldet “radiant heart” – er i bowspring selve fundamentet for al tonus. I denne video lærer du, hvordan du kan holde hele kroppens center åbnet og langt, og ribbenskassen stor, bred, åben og opløftet i alt, hvad vi laver. Du lærer at åbne alle sider af brystekassen, og hvordan brystkassen kan være let og løftet. Videoen er den første i forløbet “Bliv tonet, blød og åben med bowspring“. Det anbefales, at du laver denne video før alle de andre i forløbet, da teknikkerne fra de andre videoer er fundamentet for de nye ting, du lærer her.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Avatar

  Hver gang jeg ikke laver bowspring eller embodied yoga i et stykke tid, så glemmer jeg Hvordan jeg har det bagefter 🙂 Dejligt at være med igen! Håber der kommer noget embodied yoga herind.

 2. Avatar
 3. Avatar

  Jeg er gået hen og blevet helt pjattet med bowspring. Tak for god guidning. Jeg glæder mig til at se, hvad det kan føre til…

  1. Ditte h Post
   Author

   selv tak , hvor dejligt at høre – Mette – hvordan går det med Bowspringningen og hvad fører det dig til?

   1. Avatar

    Derhjemme laver jeg det så vidt muligt alle hverdage og ellers slet ikke i weekender eller ferier. Nu er jeg på ferie, og finder alligevel mig selv i forskellige bowspringøvelser af og til. Det er som om min krop gerne vil lave den praksis og næsten går i gang af sig selv. Og på en eller anden måde, føler jeg mig stærk i de små øvelser og sekvenser. Jeg er stadig blot en novice, men bestemt sulten på meget mere… So keep those videos comming, please 🙂
    God sommer og stort knus.

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Bliv tonet, blød og åben med bowspring