Power Booster

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 28 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Mere energi
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette er den lille pause, til når du er ved at gå sukkerkold, og når der skal lidt mere til end en morfar for at få vækket systemet og gøre dig klar til aktiviteter, der kræver din fulde tilstedeværelse. Vi starter med at arbejde med dine yderzoner som underben og arme, for så at runde af med at skabe ro i dit nervesystem. Det er en rigtig god hverdagssekvens, hvor hele kroppen vækkes igen.

11 KOMMENTARER

KOMMENTARER 11

 1. Er det ok at bruge ujjayi åndedræt i forbindelse med yin yoga? Især i den sidste stilling foroverbøjet over” firkant” krydsede ben, føltes det skønt at hengive sig til dette åndedræt.
  Hilsen Inge-Lise

  1. Post
   Author

   Det er ligeså okay som du vil. Det er ikke en vejrtrækning jeg nogensinde vil guide dig i. Det er ikke en vejrtrækning der er befordrende for den effekt jeg ønsker at formidle i min praksis og heller ikke til dit helbred.
   Jeg holder workshops i Hillerød, Hvidovre, Ribe, Varde mm de næste par måneder om vejrtrækningen hvor jeg forklarer mere om dette.
   /K

 2. Hej Kristine. Kan man lave tuck toe og sea saw med begge fødder og ben på en gang – gør det noget særligt at du tager et ben ad gangen? Julie

  1. Post
   Author

   Hej Julie
   Det kan du helt bestemt og så vil jeg anbefale du mærker efter. Eks. tag en uge hvor du gør som jeg formidler i denne video og ugen efter lav videoen som du spørger om her. lav den gerne 4-6 gange om uge og hold dig til 2-3 videoer i 4-6 uger ad gangen i stedet for at shoppe rundt for godtbefindende.
   /Kristine

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Dejligt du er med her Mette. Den her kan snildt laves igen og igen. jeg er også helt vild med den. 🙂 Den er lige til at skrive hjem om 😉

  1. Post
   Author

   Tak for at give dig tid til at dele med mig og andre brugere. Det er meget motiverende at få af vide når en sekvens også virker for andre 🙂 Kh K

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost