Plads til at være dig selv – i din krop

Intro-video

 • Tid : 24 min
 • Underviser : Ditte Bykærholm Nielsen
 • Tema : Åbent hjerte / Flow / Rolig & langsom
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Bowspring
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Bliv mere dig selv i alt, hvad du gør. Vi kender vist alle til at miste os selv i forskellige situationer, når det sker, mister vi vores opmærksomhed på den indre del af os selv. Vores bevidsthed vender sig udad, og vi kommer til at reagere pr. automatik. I denne level 1 bowspringklasse har vi fokus på at holde plads i kroppen til at være os selv uanset, hvordan vi bevæger os, og hvad vi laver. Klassen er en god træning i at holde din opmærksomhed hos dig selv uanset, hvad der sker i dit liv og i at styrke dig, så du ved, hvordan du kan blive i dig selv under modgang og pres.

13 KOMMENTARER

KOMMENTARER 13

  1. Post
   Author
 1. Kære Ditte

  Tak for dit dejlige program, vi er vilde med det, og bliver ved med at vende tilbage til det. Tak for din inspirerende formidling af bowspring.

  Kærlig hilsen Jens Ole

  1. Post
   Author

   Kæreste Jens Ole.
   Det gør mig bare så glad at i Kan bowspring med mig derhjemme og at i er glade for programmet- jeg kan lige se jer i stuen…
   Jeg håber snart at se jer.
   store knus Ditte

 2. Det er en virkelig dejlig klasse, jeg er vild med alle sidenøjningerne i kombination med twists☺️
  Efter klassen føler jeg mig stærkere, mere åben og fri. Desuden kan jeg mærke, at min krop arbejder, så jeg får sved på panden.
  Dine andre klasser er også megagode.

  1. Post
   Author

   Kære Heidi!
   Hvor skønt at du virkeligt får en masse ud af klasserne. Ja, det er meget glædesfyldt og livgivende af opleve sig fri, åben og stærk.
   kærligst Ditte

  1. Post
   Author

   hvor dejligt Maria. – Når vi har genfundet vores naturlige optimale måde at bevæge os på, med bowspringteknikkerne, bliver det nemlig lækkert frit og flydende for både krop og sind – det glæder mig så meget at du nyder det.
   Ditte

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
   1. Det er som en leg. Det føles slet ikke som træning, men snarere som sjov eksperimenteren. Og vupti, dagen efter er jeg øm i muskelfibre steder jeg slet ikke vidste sådan nogen også fandtes 🙂

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ditte Bykærholm Nielsen