Kvinders sundhed

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

  • Tid : 103 min
  • Underviser : Kristine Marie Rost
  • Tema : Balance i hormonerne / Væk med hovedpinen
  • Niveau : Øvet
  • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne video er fokus på at forbedre din menstruationscyklus, så den bliver helt regelmæssig og så din fertilitet dermed optimeres. Regelmæssig træning til sekvensen kan også mindske eller helt fjerne PMS, oppustethed, menstruationssmerter og anden unaturlig ubehag ved din menstruation. Det er også en sekvens, der også støtter dig, der er i overgangsalderen.

1 KOMMENTARER

KOMMENTARER 1

  1. Avatar

    Ved halvliggende position ca. 32 min inde i programmet, ligger jeg meget over på min venstreside, sammenlignet med programmets deltagere. Er det ok eller skal jeg rette noget ved mit bagoverbøjede ben?

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost