Jord – forankring og bevægelse

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 37 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Balancestillinger / Chakraer
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Jord-elementet repræsenterer stabilitet, integritet, langsommelighed og konstant bevægelse. Jorden nærer og bærer os, og den er det sted, liv opstår og det sted, vi vender tilbage til, når livet slutter. Gennem stående stillinger og balanceøvelser undersøger vi den kropslige oplevelse af jordelementets kvaliteter og samspillet mellem forankring og bevægelighed. Programmet er godt at lave for dig, der savner jordforbindelse, vil I dybere kontakt med dig selv, føler dig ude af balance eller bare har brug for at sætte tempoet ned.

19 KOMMENTARER

KOMMENTARER 19

 1. Wow denne sekvens fløj afsted og hjalp mig virkelig til at være nærværende og blive mere grounded!
  Du er fantastisk Stina!!
  Kh Freja

 2. Hej Stina
  Du er virkelig god til at instruere, så man kan følge med forståelsesmæssigt.
  Men som 55 årig dame, der ikke er uvant med yoga, men heller ikke i topform, måtte jeg simpelthen give op halvvejs inde i programmet.
  Mvh Lene

 3. ha ha…læg armene ned på jorden :o) (i sommerfuglen)… mine hænder fandt vej, armene bliver først om nogle år og mange yogatimer senere.
  Virkeligt dejligt centrerende og groundende program. Elsker det!

 4. Hej Stina

  Virkelig god yoga-praksis. Har en af de dage, hvor alt går mig på, så tog mig tid til at finde ro. Det har jeg helt sikkert fået efter din yoga praksis – tusind tak!

 5. Tusind tak for en dejlig yoga-praksis, som bestemt er med til at hjælpe mig til bedre jordforbindelse og samtidig at slippe af med min stress <3

  1. Selv tak Naja – og tak fordi du giver dig tid til at skrive. Jeg er lidt sent ude med mit svar, men det gør virkelig en forskel at få feedback!

   Kh
   Stina

  1. Hej Pia.

   Jeg ser først din kommentar nu…

   Men hvor er det godt at høre, at du gav det et forsøg mere. Nogen gange er det det, der skal til, for at vi finder en fortrolighed med både yogaprogrammet og vores krop i de måske uvante bevægelser.

   Fortsat god praksis!

   Kh
   Stina

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Find dit rette element