Ikke så meget snak!

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 19 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Flow
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Her er programmet til dig, der kun har kort tid til din praksis og gerne vil lave yoga uden så meget snak, teknik og forklaring. Programmet varer lige under 20 minutter, og arbejder hele kroppen igennem stående, siddende og liggende. Supplér evt. selv med en åndedrætsøvelse, meditation eller afspænding.

28 KOMMENTARER

KOMMENTARER 28

 1. Jeg praktiserer e’t af dine korte programmer hver morgen. Nyder bl.a. dit præcise og nuancerede sprog i overensstemmelse med bevægelserne/instruktionerne. Når således mange dele af kroppen igennem. på en uge Lav gerne flere videoer på ca. 20 min. for afvekslingens skyld.

  1. Post
   Author
 2. Det her er simpelthen bare min yndlings yogaklasse! Laver den flere gange om ugen. Det er det perfekte vinyasa-mix med alle mine favoritstillinger i et godt tempo og en god længde – uden alt for meget snak 😉 Føler mig stærk og let hver gang jeg har lavet den. Tusind tak for den Stina 🙂

  1. Post
   Author
 3. Det her er simpelthen bare min absolutte yndlings-go-to yogaklasse! Laver den flere gange om ugen. Det er det perfekte vinyasa-mix med alle mine favoritstillinger i et godt tempo uden for meget snak 😉 Tusind tak for den Stina 🙂

 4. Kære Stina, ved ikke om du husker mig men det er Mette fra Live Nation. Håber, du har det godt, og så vidt er kommet helskindet gennem Corona. Så skønt at være i dit yoga selskab igen – jeg har til fulde nydt din rolige og velkoordinerede instruktion her til morgen. Tak.

  Tanja introducerede mig for Yogavivo og fortalte at du er herinde. Jeg planlægger en daglig rutine på mellem 30-40 minutter. Har du lavet en video på den længde, som er lidt som denne – altså uden for megen udenomssnak? Eller er noget andet, du kan anbefale? Jeg er i gang med et pranayama forløb og kører selv meditationen sideløbende, så det er Asana rutinen, jeg skal have indkorporeret.

  På forhånd tusinde tak, jeg glæder mig!
  Kh – Mette

  1. Post
   Author

   Hej Mette.

   Hvor er det dejligt at høre fra dig og skønt, at du har fundet Yogavivo 🙂 Ville altså ønske, jeg også kunne være i dit selskab! Det gør mig glad at vide, at du fortsætter med at gøre så meget godt for dig selv, og jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige videoer.

   Jeg skriver til dig udenom kommentartråden her, hvis det er okay 🙂

   Kærlig hilsen
   Stina

 5. Kære Stina.
  Jeg nyder dit sprog og din stemmeføring. Der er så meget musik i dit sprog, din stemme følger fint bevægelsernes rytme. Der er således overensstemmelse mellem instruktion, og bevægelse. Du har også en sikkerhed i hele dig og jeg har næsten en fornemmelse af kontakt.

  Jeg bruger næsten hver morgen dine to videoer, forsøger mig også lidt med andre, men vender tilbage. Her føler jeg, at jeg når hele kroppen igennem. Men lidt variation er også godt, når man praktiserer yoga hver morgen. Ønskes flere videoer med dig som instruktør på ca. 20 min.

  Bedste hilsner Lise

  1. Post
   Author

   Kære Lise.

   Det er så utroligt dejligt at vide – især det med, at det føles som om, der er kontakt. For det er særligt vigtigt for mig, når formatet er som dette.

   Jeg kan glæde dig med, at jeg allerede om et par uger skal optage nyt, og jeg har planlagt flere videoer med flow på 15, 20 og 30 minutter.

   Tak fordi du tog dig tid til at skrive og fortsat rigtig god fornøjelse med yogaen!

   Kh
   Stina

 6. Jeg er så glad for denne her sekvens.
  Jeg er så glad for din rolige, nænsomme og omsorgsfulde måde at guide på.
  Fordi den er kort og all round får jeg den lavet de dage, hvor der er allermest brug for det.
  Dagene med stress, hvor der er brug for grounding og omsorg.
  Tak

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 7. Post
  Author

  Hej Henriette.
  Jeg ser først din kommentar nu, men det er uanset hvad dejligt at vide, at flowet fungerer for dig!
  Hav en dejlig dag.
  Kærlig hilsen
  Stina

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Kære Karina.
   Jeg har ikke kunne svare på beskeder herinde, men din gjorde mig glad. Tusind tak og dejligt at vide, det kan bruges 🙂
   Kh
   Stina

  1. Post
   Author

   Hej Henriette.
   Jeg ser først din kommentar nu, men det er uanset hvad dejligt at vide, at flowet fungerer for dig!
   Hav en dejlig dag.
   Kærlig hilsen
   Stina

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Stina Madelaire