God overgangsalder

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 55 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Særligt for kvinder
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Overgangsalderen er en naturlig fremadskridende proces. De mange ubalancer, du kan have oplevet i forbindelse med din cyklus samt brug af forskellige former for prævention, der kontrollerer din cyklus, kan være medvirkende til at denne fase fyldes med bl.a. hedeture, angst og ømme led. Med disse Yinpower-øvelser samt indsats og nærvær har du mulighed for at øge dit velvære og få mere livskraft til den næste fase i dit liv.

10 KOMMENTARER

KOMMENTARER 10

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   tak for at se det, at heller ikke jeg er endt nogen steder endnu. Yinpower og jeg er i konstant udviklende medgang uanset faser i livet 😉 <3 Kh K

 1. Mere Kristine, så bliver man glad 🙂
  Denne sekvens har jeg lavet i hver morgen de sidste 3 uger, før den var det 8 uger med 3 i 1 – både kroppen og livet efter overgangen bliver lettere med YP – ren overgangs kraft !!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Det er også nogle varmende øvelser så det er meget naturligt du får varmen under denne sekvens. Det skal gerne medføre at dine hedeture, kolde fødder, urolig nattesøvn, hukommelse, værken i leddene og hvad der nu ellers kan være af symptomer forsvinder. Det kræve en indsats. Jeg selv lavede 2×60 min hver dag i 3 måneder for at regulere min cyklus i sin tid.

 2. Åhhhh hold da op / hård men vildt dejligt mærker liv i cellerne efter dette program / er spændt på at se hvad der sker efter et helt forløb med dette program 6-8 uger siger du / jeg må give det en chance ❤️❤️

  1. Post
   Author

   Stærkt du er på 🙂 Det er øvelser der giver styrke til knogler, sener, led så du kan gå gennem næste fase med fornyet robusthed.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost