Frihed og styrke – yogaterapeutik for fødder og ankler

 • Tid : 24 min
 • Underviser : Ditte Bykærholm Nielsen
 • Tema : Hensyntagende yoga & yogaterapeutik
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af forløbet “Yogaterapeutik for kroppen“. Skab mere styrke og mobilitet og større bevidst kontakt til dine fødder og ankler. Opdag hvordan du vanemæssigt bruger dine fødder og ankler og få nye gode vaner i brugen af dem. Gode vaner er altid dem der tjener din krop bedst, ikke kun lige nu, men også i det lange løb. Vi starter med at tage venlig kontakt til kroppen, hvorefter der gives nøjagtige instruktioner og værktøjer til at skabe mere stabilitet, mobilitet og frihed i fødder og ankler. Programmet er særligt godt hvis du har skader, svagheder, skavanker eller hvis du bare gerne vil have mere kontakt og bevidsthed i din brug af dine fødder og ankler. Programmerne kan laves af alle fra nybegyndere til øvede.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. Kære Ditte!

  Jeg sætter virkelig pris på dette forløb fordi jeg kan mærke at der sker noget i mine sener, led, muskler og væv.

  jeg har før dyrket meget yin- yoga, det kan jeg ikke i samme udstrækning nu fordi jeg i sommers pludselig fik problemer med mit venstre knæ. Jeg er begrænset i mange af de stillinger jeg før troede jeg var fortrolig med fordi det gør meget ondt når jeg bøjer mit venstre knæ.

  når jeg bruger dine teknikker kan jeg på en ny måde mærke min krop og langsomt komme ind i feks child og square på en mere bevidst nærværende måde.

  Mvh. judith

  1. Post
   Author

   Kære Judith.

   Det glæder mig meget at høre at du kan mærke din krop på en ny måde og støtte dit knæ bedre og ved langsomhed få større mobilitet, ved at bruge videoen.

   Jeg ønsker dig fortsat god healing af dit knæ.

   De bedste hilsener Ditte

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yogaterapeutik for kroppen