Fra angst til mod

 • Tid : 62 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Farvel stress / Fokus & klarhed
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Kristine har oplevet angst. Angsten for at gå ud. Blokeret af et dørhåndtag, hun ikke kunne vippe ned, sad hun i timevis i sin lejlighed i Filippinerne, for selv dét, at skulle gå 5 etager op til poolen på taget, var en udfordring til trods for hendes kærlighed til at dase i solen. Hun oplevede en bevidsthed om det, men selve handlingen var umulig. Kroppen frøs og sindet trickede hende. Svedeture og ængstelse i supermarkedet, i tøjbutikken eller i toget på vej hen til en veninde var ikke ualmindeligt for hende over en årrække.

Det var yin yoga med en sekvens som denne, der fik hende til at åbne døren til livet igen. Hver dag krævede det, at hun lavede denne sekvens, før hun en dag tog sig selv i, at have glemt sin angst. Det var to måneder efter, hun startede med en times selvomsorg.

Lav den gerne hver dag hvis du føler, at du er hårdt ramt af angst, og er det mere en ængtelse for trafikken, din familiens ve og vel, dit eget helbred eller morgendagen, så er 3-4 gange om ugen en god start.

16 KOMMENTARER

KOMMENTARER 16

 1. Jeg er så imponeret over hvor godt dette program er sat sammen. Det er så effektivt og virkelig noget der virker! Tak Kirstine. Helt fra hjertet af (I må aldrig fjerne denne video☺️ – den er guld værd)

  1. Post
   Author

   Tak Micaéla – dejligt den også virker for dig. Det er endda en gammel video fra 2015/16 stykker. Det der virker er helt sikkert også fordi jeg har testet det på egen krop. Og ja du kan tro der blir’ tænkt og undersøgt hvordan jeg hele tiden kan optimere sekvenseringen så den bliver så enkel og effektiv som muligt uden essensen bliver hul. Prøv selvom du ikke er tilnærmelsesvis tæt på overgangsalderen så prøv min nyeste video til kvindens næste fase. prøv den hver og hver anden dag i 5-6 uger og la mig vide hvad du oplever 🙂 Den sekvens er nemlig også GULD værd din frihed som menneske, <3
   Kh
   K

  2. Post
   Author
 2. Kære Kristine,
  Bekymringer i denne tid og heraf brug for mere mod. Tak for en skøn sekvens. Især swan med fokus på åndedrættet og tilbage med sædet var lækkerier selvfølgelig sammen med alt det andet 🙂
  Håber at du har det godt i Hvide Sande!
  Kh Linda

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Tak fordi du tog dig tid til at dele din samlede oplevelse med mig, os her. Det betyder alverden at få bekræftelsen på at det virker, mit arbejde her.
   Kh
   K

 3. Talk for et fantastisk program. Jeg har knæproblemer og er stærkt udfordret i sleaping swan. Har du andre stillinger jeg kan udøve i stedet for. Mvh Louise

  1. Post
   Author

   Kære Louise
   beklager jeg først ser din kommentar nu. Jeg forslår du laver square i stedet for swan. Dog vil swan ku hjælpe på knæ-problemer, hvis du får fat i teknikken baseret på de principper der gælder i denne Yin yoga stil. Grounding af bagpartiet 😉 Gælder ikke om at komme langt og dybt frem og ned, men at få halebenet ned bag/under dig så får du vægten væk fra knæet og skabt plads og bedre glidning langs dine ligamenter der hæfter i knæet.
   Prøv endelig den nyere sekvens Til den stive krop. Der er rigtig meget godt at hente til at forebygge/nedsætte ængstelse/bekymring og samtidig mobilitet til hofter og psoas der har indflydelse på dine knæ også.
   Kh
   K

  1. Post
   Author
   1. Ja, den er dejlig, lækker detalje med twist før saddle 🙂
    Jeg sætter gerne 2 sammen, da jeg bedst kan lide 45 – 60 minutter og så en meditation bagefter <3

  1. Post
   Author

   Hej Fanny

   Hvor godt at høre, den kan bruges. Pudsigt du skriver i dag. Stod netop i formiddags efter Yin og talte om den med et par af mine faste elever, som også er vældig begejstret for denne sekvens.
   Jeg synes også det er en af de bedre, særligt pga tiden. Det når alligevel lidt dybere end dem på 25-30 min.
   Kh
   K

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost