Førstehjælp til din nattesøvn

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 18 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Aften & morgen / Farvel stress / Sov godt
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Restorativ yoga / Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Søvnløshed er et af de mest almindelige symptomer på stress, og det kan tage tid at genoprette den naturlige rytme, når den først er blevet forstyrret. Med den her sekvens, som er en del af forløbet , træner du kroppen og sindet i at give slip. Den hjælper dig, hvis du har svært ved at sove. Lav den inden sengetid og gerne hver aften. Du kan evt. slutte af med en savasana i din seng. Du kan bruge denne sekvens i alle faser af dit stressforløb. Vi anbefaler, at du har en pølle og et tæppe til rådighed.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Denne her gjorde mig frustreret, fordi jeg ikke fik en beskrivelse af hvor det burde strække henne, alt der blev sagt var “Blive ved med at flytte rundt til at du kan mærke at det virker” — Her manglede jeg at ‘det’ blev udpenslet

  1. Post
   Author

   Hej Pernille.

   Det er selvfølgelig ærgerligt at opleve frustration under et yogaprogram, der skulle virke beroligende. Det forstår jeg godt.

   Jeg fortæller aldrig mine elever, hvad de skal mærke, og hvor de skal mærke det henne. Vi er alle forskellige, og det kan også være super frustrerende at få at vide, at en yogastilling gør noget bestemt eller skal strække et bestemt sted, hvis det ikke er det, man selv mærker.

   Så det er et helt bevidst valg, jeg har taget.

   Det er helt okay, at det ikke virker for dig – vi har jo også alle forskellige behov i forhold til, hvor meget og hvordan vi gerne vil guides.

   Men måske det her er en mulighed for dig til at udforske og undersøge din krop og dens respons på det, du gør med den, lidt nærmere ☺️

   Hvis det er noget specifikt, du har brug for vejledning til, så skriv endelig tilbage.

   Kærlig hilsen
   Stina

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Førstehjælp til dig, der er stressramt