Dit fundament er vigtigt så her groundes med ro til din detox

 • Tid : 31 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / Mindfulness
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 4. i forløbet “Detox med Yinyoga”. Kom dybere i dine twist, få mere ro i krop og sind for at styrke din udrenselsesproces med dybe twist og stilhed. Denne kan bruges alene og sammen med 1 og 2

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

  1. Post
   Author

   Velkommen til Birgitte, Dejligt du kan lide mit arbejde. Håber du får mod på at prøve programserien Bliv smertefri med Yin da det er det nyeste jeg har lavet og den er helt up to date i teknik. Hold dog endelig ved med de 2-3 samme videoer og/eller programserie i 5-6 uger før du skifter. Det dur ikke med at shoppe rundt. /Kristine

  1. Post
   Author

   Det er vejrtrækningen vi bruger i denne yin yoga stil og har har gjort i årevis inspireret fra Tibethan Yoga og qigong.. Vi arbejder bevidst med vejrtrækningen for at skabe elasticitet i vævet, organerne, få qi til at flyde og arbejde med diaframa. Indånding skaber du plads om i lænden og på udånding trækker du underlivet, maven ind. Så behøver du heller ikke stå ved busstoppestedet, sidde i bilen etc og ha dårlig samvittighed over du ikke nåede dine knibeøvelser – det får du klaret her hvor psoas og dine hoftebøjere i den grad også aktiveres og afslappes.

   Kom med mine kurser, retreats, læreruddannelsen og jeg fortæller mere.
   /K

 1. Tak for en dejlig sekvens. Skøn at lande på her fredag eftermiddag.
  Hvorfor har man ikke armene over skuldrene i yin?
  Ønsker dig en fantastisk weekend

  1. Post
   Author

   Kære Johanne

   Dejligt den kan bruges. Optagelserne af den ligger langt tilbage 🙂
   Du vil forhåbentlig erfare at der i min undervisning sker en udvikling ikke bare med min viden og formidling, men også hvordan stillingerne forandres både i teknik, formål og erstattes.

   Der er stillinger hvor vi har armene over hovedet for at arbejde med hjerte/lunge og tarmenes meridianer, det er bare ikke hverken samme formål eller teknik der bruges i de liggende twist som i de siddende stillinger. I twist i Yin yoga er armene under skulderhøjde fordi formålet er at det er tyngden fra din underkrop der giver længden og skaber pladsen i vævet og ikke det der kan føles som et stræk ved at have armen oppe over hovedet som i det gamle velkendte universalstræk du måske kender fra hatha yoga. to forskellige yogastile, to forskellige formål og to forskellige teknikker.

   Dejlig weekend til dig også og tak for din kommentar 🙂

   Kh
   K

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Detox med yin yoga med Kristine Rost