At være intimt omfavnende

 • Tid : 14 min
 • Underviser : Ditte Bykærholm Nielsen
 • Tema : Åbent hjerte / Mindfulness
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af forløbet “Lær at meditere – enkelt og naturligt“. Jeg vil anbefale dig at lave hele forløbet for at få det fulde udbytte af videoen. Session 3 handler om at være inderligt intim med, hvad vi oplever i kroppen – følelser og kropsfornemmelser eller hvad der sker uden for os. Vi genopdager, hvor enkelt det er, at tillade hjertet ømt at holde om og omfavne det, der er i nuet. Og vi kommer omkring, hvordan vi i vores meditation kan tillade os at være helt intime og tæt med det, vi sanser, føler, oplever. At være intimt med noget er, at lade det det inderste af sig selv komme helt tæt på det, vi sanser – at være med noget uden afstand, nærmest som at zoome helt ind på det sansende. Du skal bruge et blødt underlag, en meditationspude/stol/to blokke, sjal/tæppe, pen og meditationsnotesbog.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

  1. Post
   Author
 1. Åh…. det var svært…. jeg blev ved med at sidde i stillingen, men måtte virkelig arbejde med at ae området med min vejrtrækning, samtidig med jeg talte positivt til mig selv.
  Der er noget og arbejde videre på. ☺️
  Tak. God dag.

  1. Post
   Author

   ja – Carina – det kan være så udfordrende at tillade sig at være med og kærligt tillade udfordrende følelse, tanker eller kropsfornemmelser som evi vanemæssigt plejer at skubbe væk..
   meditationen her er en træning af det igen og igen….
   rigtig god vind

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Lær at meditere - enkelt og naturligt