Yin yoga – less is more

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 47 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Afspænding & restitution
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I yin yoga har vi et princip, der hedder ”Less is more”, og som refererer til at ikke at tage præstation med ind i vores praksis. Yin yoga handler ikke om at opnå noget eller nå et bestemt sted hen. Stillingerne arbejder for os. Alt, hvad vi behøver at gøre, er at hengive os til dem og til en tilstand af væren. Det er rammen og intentionen for denne klasse.

25 KOMMENTARER

KOMMENTARER 25

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Hej Lars. Har fulgt mange af dine sessioner herinde. De har en kæmpe positiv indvirkning på mit velvære. Så tak for din tilgang. Jeg vil høre, om der egentlig er begrænsninger for, hvor lang tid man kan/bør ligge i savasana efter en yogasession og være mindful? Jeg har prøvet at ligge i flere timer efter nogle sessioner og bare være med alt, der dukker op. Men kan man være i den tilstand i for lang tid? Vh. Cecilie

  1. Post
   Author

   Hej Celilie.
   Tak for dit gode og interessante spørgsmål.
   Allerførst vil jeg sige, at det ikke er nemt at kunne blive i savana i så lang tid og med en mindful tilgang. De gange du har ligget så længe, kan det være, at din krop – og ikke mindst dit nervesystem – har haft brug for det. Det kender jeg godt fra mit eget liv og egen praksis.
   Mange mennesker over i den anden afdeling og springer helt savasana over. Det er ikke at anbefale, da man netop gennem savasana integrerer og restituerer.
   Der hvor du kan overveje, om du er for længe i den tilstand ville være, hvis du generelt oplever, at der er for meget yin og for lidt yang i dit liv. Her ville yang fx repræsentere bevægelse, aktivitet og udadvendthed. Så på samme vis som at der kan være for meget yang kan det modsatte også være tilfældet, hvor vi bliver for passive.
   Men igen dejligt du har evnen til at hengive dig til savasana.
   Forsat god praksis og selvobservation ift. balancen mellem yin/yang.
   Bedste hilsner Lars

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Vender igen og igen tilbage til denne her klasse….Håber på mange flere video’er med Lars – som helt klart er min favorit når det skal være yin på yogavivo!

  1. Post
   Author
 3. Man synker ind, udvider og nulstiller med den her fine yin-praksis. Jeg fik lagt en grå halvtung dag bag mig, og de indre vinduesviskere har visket skærmen ren. Aaaah.

 4. kæreste Lars tak for den dejligste time, hvor jeg mødte, fik vækket og strakte min krop på en stille, rolig, omsorgsfuld og kærlig måde <3 Håber du nyder din barsel <3

 5. Tusinde tak for denne video – super gode stræk for mine stramme psoas og min ufleksible rygsøjle…og enorm afslappende på samme tid; jeg døsede næsten hen. TAK!

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Lars Damkjær