Ujjayi – den sejrende vejrtrækning

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 12 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Åndedræt & Pranayama
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Vejrtrækning
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Ujjayi er formentlig den mest fundamentale af alle yogaens vejrtrækningsteknikker, og den bliver både brugt i forbindelse med yoga på yogamåtten og som et vigtigt element i flere af de klassiske vejrtrækningsteknikker. I denne korte sekvens, som er en del af forløbet ‘Vejrtrækningen – en nøgle til fred og livskraft’, forklarer Simon, hvordan man laver ujjayi, og hvorfor teknikken kan være god at lave. Desuden forklarer han, hvordan man kan få teknikken galt i halsen og vigtigheden af at lave den med følsomhed.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

 1. Hej Simon
  Jeg dyrker astanga yoga (nu på 2. måned) og har haft så svært ved at lære vejrtrækningen. Nu lærte jeg det lige på under 2 min. – fantastisk!
  Hilsen Karina

  1. Post
   Author
 2. Tak Simon for din gode gennemgang af ujjayi. Det var en meget fin pointe, at less is more, for hvor kan det være forstyrrende, hvis man til en yogatime for focus på de andres tydelige vejrtrækning ( men så skal man selvfølgelig øve sig i at flytte sin opmærksomhed) .

  1. Post
   Author

   Kære Sia.
   Det er helt vildt, så forstyrrende det kan være. Det er jo også nærmest et direkte vindue ind i et andet menneskes indre tilstand, og hvis man ikke har bedt om det, kan det være direkte ubehageligt. 🙂

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Vejrtrækningen - en nøgle til fred og livskraft