Ud af hovedet – ned i kroppen

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Helene Feilberg
 • Tema : Glæde & leg / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er en del af forløbet ‘12 dages begynderforløb‘. Er du begynder anbefales det, at du først går igennem de 6 temavideoer i forløbet for at få basis teknikken på plads. Det handler om at komme godt ned i kroppen, slippe hovedet og bare mærke fornemmelserne og impulserne i kroppen. Intensiteten og tempoet er en anelse højere end i temavideoerne. Vi kommer hele kroppen igennem og slutter af med den dejlig lang afspænding. God fornøjelse!

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

  1. Post
   Author
 1. Kære Helene

  Tak for din blide og rolige måde at undervise på. Jeg har nu gennemført de 12 dage og nydt hver en lektion, Jeg glæder mig til at fortsætte,

  Mange hilsner
  Trine

  1. Post
   Author
 2. Nu har jeg fulgt denne programserie, hver dag, i 5 dage i træk 🙂 Jeg er kommer igennem de 12 dage nu, fordi jeg har nydt det så meget at jeg har haft lyst til at forsætte 🙂 Hvor er jeg glad for at denne side findes!

  1. Post
   Author

   Kære Katrine

   Tak for din tilbagemelding 🙂
   Hvor er det stærkt gået!
   Og skønt at høre, du er så glad for siden.

   Fortsat rigtig god fornøjelse med dine yogastunder med dig selv
   Varme hilsner
   Helene

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Begynderforløb 30 dage - med Helene Feilberg