Træk vejret frit – praksis

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 26 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Afspænding & restitution / Åndedræt & Pranayama
 • Niveau : Begynder / Let øvet
 • Yogastil : Vejrtrækning
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne praksis vil Simon guide dig igennem fem teknikker, der på forskellige måder hjælper kroppen til at trække vejret frit. Det sker dels ved at opløse de spændinger og vaner, der står i vejen for vejrtrækningen og dels ved at minde kroppen om, hvordan det føles at trække vejret frit. Videoen er en del af forløbet: Vejrtrækningen – en nøgle til fred og livskraft. Du skal bruge en yogapølle og lidt vægplads i denne sekvens, til når du skal ligge med benene oppe. Vi anbefaler, at du læser beskrivelsen af hele forløbet, før du går i gang.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

 1. Tusind tak for at guide til en fri vejrtrækning, jeg er meget taknemmelig for disse videoer og din undervisning her.

  Jeg har senfølger fra en hjernerystelse, og disse videoer er en fantastisk støtte til at få ro på mit nervesystem, og holde de hjernepauser der er nødvendige. Dine videoer hjælper mig til at slutte fred med den virkelighed jeg nu engang har, så kæmpe kæmpe tak Simon!

  1. Post
   Author

   Kære Bianca.

   Det glæder mig meget, at du er glad for min undervisning. Jeg har kæmpestor respekt for hjernerystelser og efterfølgerne, og hvis min undervisning på nogen måde hjælper dig, så gør det mig meget taknemmelig. 🙂

   TAK.

 2. Hej Simon.
  Jeg har benytte denne sekvens jævnligt inden jeg går til ro, med et positivt resultat, ved at få mere ro om natten, jeg har nogen gener i forbindelse med overgangsalderen kan nok ikke undgås
  De morgner der er tid, taget jeg sekvens Old-schoole vinyasa der jeg finder meget ro, glæde og styrke bagefter. Jeg kan kun sige tak for at du gør yoga, så simpel og enkel og dette er ikke negativ ment, jeg bliver bare glad inden i at opdage, hvor lidt der skal til og hvor stor effekt et har på krop og sindet og derfor vil jeg dele det med dig og andre. Kæmpe Tak Simon

  1. Post
   Author

   Nu kunne jeg endelig svare på din kommentar. TAK for dine fine ord. Det gør mig glad, at du kan bruge mine videoer, og at du sætter pris på min “simple” undervisning. 🙂

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Vejrtrækningen - en nøgle til fred og livskraft