Styrke i fundamentet

 • Tid : 23 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Bagoverbøjninger / Intens & hård
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den tredje i forløbet “Kongeduens Stilling“. Det er bemærkelsesværdigt, hvor meget kroppens fundament betyder for de fleste yogastillinger og ikke mindst for en stilling som kongeduens stilling. Når du kan finde ud af at bruge dine ben til at give stillingen et stærkt fundament, vil du opleve, at hele overkroppen føles lettere og mere bevægelig. Denne klasse er forløbets hårdeste, og du vil helt sikkert få varmen.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Hej Simon,
  Super fed serie, glæder mig til jeg når afslutningen 🙂 Men, jeg har lige et spørgsmål – jeg har virkelig svært ved at holde balancen, når jeg er på vej ind i stillingen. Altså, når jeg skal række ud efter bagerste fod og sidde på hhv. forreste knæ, skinneben og fod og bagerste lår – jeg vælter. Har du et godt råd?
  Hilsen
  Marie

  1. Hej Simon.
   Jeg har samme spørgsmål som Merete og Marie. Kunne virkelig være meget dejligt med et godt råd. – også selv om det måske blot er `træning!` Tusind tak for dine videoer.

   1. Post
    Author

    Hej Pia.
    Det er et godt spørgsmål, og der er flere elementer i svaret. For det første er det et spørgsmål om træning. Balance handler om nervesignaler i kroppen, og jo mere du øver dig, desto mere effektivt fungerer det. For det andet kan det hjælpe at føre det forreste knæ en smule ud til siden, så du får et bredere fundament. For det tredje kan det fungere godt at fokusere på den forreste fod, fordi det er primært den forreste fod, der skal holde balancen for dig. For det fjerde kan det også hjælpe at holde et fokuspunkt med blikket, mens du laver stillingen. Det kan gøre en stor forskel.
    Jeg håber, at nogle af disse “tricks” kan hjælpe dig.
    Ha’ en dejlig dag.
    Varme hilsner,
    Simon

 2. Kære Simon

  Hvor er det bare en fed programserie…jeg er vild med at blive udfordret på den måde.
  Jeg laver 1, 2 og 3…så er jeg ligesom godt varm og brugt 😉 Glæder mig til at nå til den femte…men er udfordret på min balance….såååee der går nok lidt tid før det lykkes helt. Den er mega hård, men på den fede måde 😉

  Tak Simon

  Kh Merete

  1. Post
   Author

   Kære Merete.
   Tusind tak for din skønne kommentar. 🙂 Jeg er selv ret vild med disse stillinger, og det er en stor fornøjelse at vide, at du kan lide at lege med. 🙂
   Kh. Simon

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Kongeduens stilling