Start fra bunden – Hænderne

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 29 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Grounding / Yoga teknik
 • Niveau : Uden niveau
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne session er video 2/10 i forløbet “Yogateknik der løfter din praksis“. Vi er vant til at stå på vores fødder. Derfor er der mange, der ikke helt ved, hvordan de skal bruge hænderne i de (mange) yogastillinger, hvor hænderne bærer din kropsvægt. I denne video vil Simon forklare, hvordan dine hænder kan give stillingerne et godt og stærkt fundament. Du vil lære om hændernes afstand fra hinanden, hændernes afstand fra benene og hændernes placering i forhold til skuldrene. Desuden vil du lære at vurdere, hvornår det er en god idé at stå på flad hånd versus på fingerspidserne, og hvordan du kan aktivere dine hænder for at beskytte dine håndled og stabilisere dine skuldre. Det kan være godt at have et tæppe og to blokke til denne video, men det er ikke nødvendigt.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

 1. Sebastian V

  Så fik jeg styr på hænderne. Dejligt befriende og sjovt, at instruktøren også bruger bandeord. Jeg måtte trække på smilebåndet et par gange…

 2. Avatar

  Griner af og til af dine helt geniale og skarpe instrukser i de her videoer (samtidig med jeg lærer meget). TAK

 3. Avatar

  Du er bare fantastisk god til at beskrive og forklare stillinger samtidig med at man får et smil frem ( hænger i poolkanten eller bjergsiden )
  Håndarbejdet her bør være alle mands viden. En virkelig god video, men dem har du jo mange af 🙂

 4. Avatar

  Eij, hvor er det bare så godt, når der går nørderi i det, for der var virkelig stor forskel, men av av i fingrene. For hver video bliver jeg guidet længere ind i de enkelte stillinger – det er da bare såååå skønt!
  I er alle sammen bare så gode!❤️

  1. Simon K Post
   Author
 5. Avatar

  En halv times “håndarbejde”, så trænger hænderne – læs håndledene – også til pause :). Men hold nu op hvor var det en øjenåbner. Tænk hvor meget godt håndarbejde gør for diverse stillinger. Stof til eftertanke .
  Tak for det!

  1. Simon K Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yogateknik der løfter din praksis