Slut fred med virkeligheden

Intro-video

 • Tid : 69 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Åbent hjerte / Mindfulness
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Det, der gør zenmesteren til zenmester er, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvordan der er inden i ham (eller hende). Vi mennesker skaber en masse anspænding og drama i vores liv, fordi vi forsøger at kontrollere, hvordan vi har det, og når vi har det svært, så kæmper vi imod vores tilstand. En af yogafilosofiens vigtigste og sværeste pointer er, at det er en rigtig god idé at slippe ideen om, at du kan kontrollere din tilstand, og i stedet øve dig i at slutte fred med virkeligheden præcis, som den er. Denne lange yogaklasse er designet præcis til dette formål.

45 KOMMENTARER

KOMMENTARER 45

 1. Avatar

  Kære Simon. TAK! For en nærende og kærlig og rig klasse. Det er fedt at du skaber et fællesskab igennem skærmen. Jeg har lyst til at dele, at jeg er i psykiatrisk behandling i øjeblikket med en såkaldt personlighedsforstyrrelse, og det er godt. En af de ting jeg virkelig skal og vil genlære er at mærke mine følelser i kroppen og give dem plads og tro på at jeg kan ha dem. Uden at flygte, eller at skabe yderligere intensitet så jeg ikke mærker mine egne fine fornemmelser. Vel at forblive i at ha det og være, som jeg er, lige der. Jeg vil tage denne klasse igen og igen og lytte til den guidning du giver heri, den nærer mig. Jeg føler det er let at åbne dørene undervejs, som du tilbyder nøglerne. Og så er det min første klasse med dig. Har glædet mig siden jeg læste din bog for mange år siden. Vi ses 🙂

  Oplevelse; når jeg spænder i mit ansigt og kæber, oplever jeg at skubbe min tunge op i ganen og presse… at du guider det slip og ansigtets blødhed igen og igen er en praksis jeg vil ta med ud i verden, og lægge mærke til min tunge 🙂

 2. Avatar
 3. Avatar

  Skønneste praksis. Af hjertet tak!
  Og så sætter jeg pris på, at der ikke er andre deltagere med i feed. Fuld fokus.

 4. Mia B

  En helt igennem skøn klasse, ikke mindst i disse corona-tider, hvor det, at blive mindet om at være med det der er med accept og kærlighed, ikke kan gentages for ofte ❤️ Tak Namaste‍♀️

 5. Avatar
 6. Sidsel A

  Hej Simon
  tusind tak for en virkelig god session! Udover stillingerne var gode kunne jeg rigtig godt lide din tilgang med at forholde sig rolig og møde intensiteten med blødhed. Jeg har det med at presse på, spænde op og få ondt i nakke/skuldre, så det var en skøn tilgang. Tak for det
  mvh Sidsel

  1. Simon K Post
   Author

   Hej Sidsel. Hvor er det fedt, at du fik en fin oplevelse med sekvensen. Jeg tænker, at det er ekstremt vigtigt, og det gør mig altid glad, når folk “knækker koden”.

 7. Avatar

  Hej Simon

  Er der nogle af stillingerne i dette program man skal modificere hvis man er gravid i 1. trimester?

  Mvh
  Nathalie

  1. Simon K Post
   Author

   Kære Nathalie.
   Først og fremmest et stort tillykke. Det er kæmpestort. 🙂
   Jeg har lavet så mange sekvenser på Yogavivo, at jeg ikke helt kan huske, hvilke stillinger og overgange, der indgår i dem. Helt grundlæggende er det dog meget simpelt. Du behøver ikke at være bange for stillingerne i mine rolige programmer. Det vigtige er, at du mærker efter, og hvis noget føles ubehageligt, så skal du springe det over. Desuden er det en god idé, at du undgår at presse dig selv – mest fordi, at mange glemmer at mærke efter, når de presser sig selv.
   Jeg håber, at du får en dejlig graviditet!!
   De varmeste hilsner,
   Simon

 8. Sanne Yde S
  1. Simon K Post
   Author

   Hahahaha Det er effektivt!! 😉 Det var Så fedt, at du var med på kurset, og jeg glæder mig til at se dig igen. 🙂

 9. Avatar

  Hej Simon
  Tak for en rigtig god session. Jeg oplever det som en utrolig effektiv serie du har lavet der. Jeg kan nærmest mærke forskellen fra øvelse til øvelse i hvordan at accepten omkring tingenes tilstand vokser. Jeg arbejder pt med at mediterer på netop accept, men den her serie hjalp med et par aha-oplevelser. Tak for det! 🙂
  Vh.
  Thomas

  1. Simon K Post
   Author

   Hej Thomas. Tak fordi, du tog dig tid til at skrive. Det glæder mig, at det gav mening for dig. 🙂
   Ha’ en dejlig dag.
   Simon

 10. Avatar

  Tusind tusind tak – hold nu op, hvor har jeg bare brug for netop det, der sker i denne her session! Det er SÅ nemt og bide tænderne sammen og stramme de mentale rottehaler og spænde op. 🙂

  1. Simon K Post
   Author

   Hahahaha hvor er det er fedt udtryk: At stramme de mentale rottehaler. Som halvskaldet mand er det ikke en metafor, der ligger lige for, men det giver god mening. Hvor er det fedt, at du kunne bruge sekvensen og budskabet. God sommerdag og løst hår til dig!! 🙂

 11. Avatar

  Tak Fantastisk dejlig og ind imellem for mig lidt udfordrende øvelser – især den med at sidde på tæerne.
  Vh Annette

  1. Simon K Post
   Author

   Hej Annette. Selv tak og tak fordi, at du tog dig tid til at skrive.
   Ha’ en dejlig dag.
   Varme hilsner,
   Simon

 12. Avatar
 13. Avatar
 14. Avatar

  Det er min absolutte yngslings yogaklasse herinde. Laver gerne programmet 2-2+ gange om ugen.
  Det giver mig overskud, ro og plads inden i til mig selv.
  Tak Simon 🙂

  1. Simon K Post
   Author

   Haj Nathalie. Det gør mig simpelthen SÅ glad at læse din besked. Tak fordi at du tog dig tid til at skrive. 🙂

 15. Avatar

  Lige det jeg har brug for! Tak for en rigtig god session. Synes det kan være så svært at finde en yoga lærer man kan li, jeg er så glad for at have fundet dine videoer!!

  1. Simon K Post
   Author

   Kære Mai. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Jeg er virkelig glad for, at du kan lide min undervisning. 🙂 Ha’ en dejlig dag. 🙂

 16. Avatar

  Tak for en meget bevægende session. En masse ubehag og uro fandt pludselig plads til bare at være. Tak. Namaste

  1. Simon K Post
   Author

   Det gør mig glad at høre, at klassen gav mening for dig. Jeg bliver selv forbløffet og rørt, hver gang jeg åbner mig for ubehag og uro og oplever, at dramaet bliver opløst, når jeg bare tør at give det plads. Tak fordi du tog dig tid til at skrive. 🙂

 17. Avatar
  1. Simon K Post
   Author
 18. Avatar
 19. Avatar
 20. Avatar
  1. Simon K Post
   Author
 21. Avatar
 22. Avatar

  Sikke en fantastisk tilgang til yogaen og til livet i sig selv. Det var virkelig vidunderligt, intenst og lige hvad jeg havde brug for. Tak for det. Nameste 🙂

  1. Simon K Post
   Author
 23. Avatar
 24. Avatar

  En dejlig måde at starte sin søndag på, og lade op til den kommende uge. Nu kan jeg fortsætte min dag med ro i krop og sjæl. Tak.
  Namaste

  1. Simon K Post
   Author
 25. Elin J
  1. Simon K Post
   Author

   Kære Elin. Det er sådan, jeg selv praktiserer, så jeg forstår virkelig godt din begejstring. Jeg elsker det selv. 🙂

 26. Avatar
  1. Simon K Post
   Author
 27. Avatar

  Også et tak herfra!!! Kanon godt program. Du er varm og behagelig i din guidning, dit smil smitter! En session der kom som kaldet 🙂 For tiden er det ubalance og sorg min krop fyldes af. Måske det er årsagen til jeg får kvalme undervejs… Eller er det? Er i tvivl om det er okay, og jeg bare skal lade denne følelse af kvalme værre… Den opstår oftes når jeg laver øvelserne, hvor jeg skal tage strækket/følelsen med ud i hele kroppen, hvor strækket er mest intens ved lysken og forlår… Det er ellers en helt fantastisk fornemmelse at slippe ansigtet, og lede denne lethed gå ud i resten af kroppen!!! Tusinde tak til dig 🙂

  1. Simon K Post
   Author

   Tusind tak for din fine og ærlige kommentar. Når der er ubalance og stærke, svære følelser i kroppen, kan yogaen sagtens skabe øget ubehag, svimmelhed og kvalme. Jeg ser det bestemt ikke som et signal om, at du ikke skal dyrke yoga, men jeg tænker, at det er fint at springe over de præcise øvelser/handlinger, som for kvalmen til at vokse. Jeg håber, at du vil få det bedre inden længe. 🙂

 28. Avatar

  Tak for en virkelig god session og guidning undervejs, med plads til at mærke tingenes tilstand samt yogaøvelsernes fantastiske effekt og betydning. Tak for det.

  1. Simon K Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Simon Krohn