Sæt din vejrtrækning fri

 • Tid : 22 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Åndedræt & Pranayama / Rolig & langsom
 • Niveau : Begynder / Let øvet / Øvet / Øvet+
 • Yogastil : Hatha yoga / Vejrtrækning
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den første i forløbet “Introduktion til Pranayama”. Sekvensen har til formål at skabe større frihed til din vejrtrækning. Gennem en række behagelige stræk og en enkelt vejrtrækningsteknik, skal vi slippe spændinger omkring vejrtrækningen og “vække” de dele af vejrtrækningsmusklerne, som har glemt at hjælpe til. Sekvensen kan fint stå alene, men den er også ideel som indledning til de øvrige pranayama-programmer.

9 KOMMENTARER

KOMMENTARER 9

  1. Post
   Author
 1. Helt vidundelig sekvens! Meget “åbnende” og beroligende. I øvrigt bemærkede jeg også hvor begrænsende for vejrtrækningen og pladsen omkring ribbenene en bh kan være!

  1. Post
   Author

   Kære Lisbeth. Hvor er det skønt at høre, at du kunne lide sekvensen. Jeg kan levende forestille mig, hvor træls bh’er kan være i forhold til vejrtrækningen. Ha’ en dejlig dag. 🙂

 2. Hej Simon.

  En stor tak for dine dejlige videoer. Du er meget kompetent og inspirerende, og din evne til at videreformidle på en enkelt og samtidig lærerig måde er uden sammenligning. Jeg nyder især dine videoer omkring vejrtrækning lige nu, og de hjælper mig virkelig. TAK!

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Introduktion til pranayama