Ryst spændingerne ud af kroppen

Intro-video

 • Tid : 3 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : En kort pause / Farvel stress
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Følelser manifesterer sig bl.a. som anspændelser i kroppen, og hvis anspændelsen sætter sig fast, sætter følelserne sig også fast. En simpel og effektiv måde at slippe anspændelserne og følelserne er at ryste kroppen. Programmet er en del af forløbet ‘Yoga, når livet er svært’.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Hej Simon, sikke en fin serie!!
  Jeg er blevet kontaktet af en elev der vil have hjaelp med angst og det her vil vaere et fantastisk udgangspunkt. Ud over det, er det helt sikkert noget jeg vil bruge oftere til eget behov. Det er sa godt at huske hvad vi kan gore for os selv ogsa med enkle midler. Tak!

  1. Post
   Author

   Kære Sandra. Dejligt, at du skriver, og SÅ dejligt at du godt kan lide programserien. Jeg håber, håber, håber, at den vil komme nogle pressede mennesker til gavn. Krammer til dig!!

 2. Tak, Simon, for en meget fin serie. Jeg anbefaler den ofte til mine klienter som supplement til det arbejde, jeg laver med dem som psykolog.
  Bedste hilsner
  Trine

  1. Post
   Author

   Kære Trine. Tak, fordi du skrev. Det glæder mig utrolig meget, at du ser programserien, som et brugbart supplement til din behandling. Det er præcis sådan noget, jeg drømte om, da jeg lavede den. Ha’ et godt nytår!! 🙂

 3. Tak Simon
  Jeg er meget glad for at du har lavet denne serie. Jeg kan godt mærke at der sker noget i min krop, men spændingerne omkring munden gav sig ikke, har du er godt forslag?
  VH Karin

  1. Post
   Author

   Hej Karin.
   Hmmm Det kan være rigtig svært at afspænde i kæben, men du kan f.eks. prøve at lade munden stå let åben, mens du laver øvelsen. Desuden kan du starte øvelsen med at mærke ganen (toppen af munden) og forestille dig, at ganen ligesom løfter sig op mod himlen. Det kan nogen gange skabe en fin afspænding, som ellers kan være svær at finde. Jeg håber, at det virker.
   Varme hilsner,
   Simon

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yoga, når livet er svært